Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Az enyém a magnódeckes volt, nem a 2sc3039! De oké, akkor előtte ellenőrzöm.
Szia!
Itt a megoldás. Az oldal keresője segített.
Hali! Valaki meg tudná mondani, hogy az alábbi kapcsolásban a 2n3906 kapcsoló tranzisztor helyett milyen más tranzisztort használhatok? Az elektronikai boltban sajnos ilyet nem lehet kapni, ahol én voltam. Hátha van valami más, ami helyettesíthetné őt. Itt a kapcsolás:
Bővebben: Link
Üdv!
Van egy azt hiszem tranyóm amit szeretnék helyettesíteni valamivel. Sajnos olyan hülyén vannak ráírva a számok meg a betűk,hogy még az eredetiről sem találtam semmit. Már ha egyáltalán jól kerestem.Légyszi segítsetek. ST gyártmányú Ezek vannak ráírva: Pb5NFob G(vagy hatos)K1Lb Vb CHN 70b
Sziasztok! Meg tudja valaki mondani ,hogy mivel lehet helyettesíteni a TSE2P4M -et. Előre is köszönöm.
Szia!
Pl.: Bővebben: Link
Szia!
Fényképezd le, de szerintem ez lesz az: Bővebben: Link
Szia!
Ennél jobb minőséget nem tudtam csinálni.
Így már egyértelmű: Bővebben: Link
Sziasztok lenne egy kérdésem van egy tévém ORION /T2135stx-silver-flat color /szines.Kivettem egy tranzisztort aminek a száma /C5388/ elviekben, ez a rossz.
kérdés a következő.... hol lehet ilyenhez hozzájutni, vagy ennek helyettesítőjéhez. Ha valaki tudna ebben segíteni, megköszönném.......
BSN304A-t kellene helyettesítenem. Jó oda pl. BSN254? Ez utóbbi 250V a másik 300V.
Sziasztok!
A 2t325 orosz tranzisztort mivel lehetne helyettesíteni?Semmit nem találtam róla csak a kt tipusóról.Egy szélessávú bemeneti jelerősítőbe kellene.
Szia!
A 2T és a KT ugyanazt jelenti az orosz (Szovjet) terminológiában. Az ipari dolgokba 2T-t tettek a kommersz cuccokba KT-t. Tehát a KT325 jó helyette.
Szia!
Az a baj ,hogy még KT sem tudok szerezni csak ennek az adatlapján tájékozódtam.Na most lehetne valamelyik BF,BFQval helyettesíteni?Konkrétan BFQ232 BF763 BF199 ezekre gondoltam.
Szia!
Köszönöm szépen a segítségedet.
Szeretném megkérdeni az IGBT tudorokat, hogy a képen látható típust mivel lehetne megbízható módon kiváltani, esetleg az eredetit hol lehetne beszerezni.
A tönkrement darabok egy DELTA gyártmányú VDF-L 0.75kW-os frekiváltóban működtek. |
Bejelentkezés
Hirdetés |