Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én is.. Nekem egy 2 csatornás keverőm van, alaptudással, + Virtual DJ, meg a REC kimenetét használom...
Sziasztok!
Ismeritek a következő játékot: The Incredible Machine Három része készült el 1992,94,95. Van aki tud ilyen jellegű játékot, ami valamivel frissebb, jobb a grafikája?
Én beérném vele is...
Szerk.: vigyázz, a linken irritáló kép szerepel
Szia! Nem rossz amit linkeltél. Itt egy hasonló szerkezet. Csak ez egy kicsit egyszerűbb.Bővebben: Link
Még nem. De gondolkozok rajta. Be kéne vásárolni mert nincs itthon kapásból 10db egyforma poti
Üdv ! Vettem egy PDA-t es szeretnek feltölteni rá játékokat ! Nézegettem a barátunk segítségével de semmi használhatót nem kaptam !Esetleg ha valaki tud egy jó oldalt az kérem közölje velem !Üdv:Levente
Ha még bírod, akkor töröld innen, lehet a kalózkodást itt nem veszik jó néven, de én esetleg segíthetek priviben..
Idézet: Ezt hogy értsem én nem akarok semmi rosszat ! „lehet a kalózkodást itt nem veszik jó néven”
Hát, gondolom nem olyan játékot akarsz letölteni, amit ingyen készítettek, hanem amiért igazábol borsos árat kell fizetni. :yes:
Manapság mindent lehet ingyen is letölteni itt Romániában !
Na jó akkor elnézést hogy kalóz lettem !
Semmi gond. Facrbookon jeleltelek, ha kell segítség, privátan segítek, itt nem szabad.. Mind a ketten kezdők vagyunk, hátha tudunk egymásnak segíteni.
Én ismerem. Rengeteget játszottam vele. Találtam egy hasonlót. Bővebben: Link
Jól néz ki! Köszi szépen, én is annó rengeteg órát eltöltöttem az Incredible Machine-el, nagyon jó kis játék.
A logikát tudta fejleszteni játékos formában. Szerk.: Azt hittem már, hogy olvasatlan szemekre talál a hozzászólásom. Még egyszer köszi.
Szerintem bőven vannak ingyenes játékok is.
Jó ez a skype
Szerk.: ha nem lenne kiolvasható: 58 error üzenet, és nem fotosopolt
Hehe erről EZ jutott eszembe. Kezd el mozgatni az infós ablakot. Ebben az egyben tuti verhetetlen a windows. A neve is ez 'windows' A kövi verziónak lehet az lesz a neve hogy 'more windows'
Mai élményem. Megyek az Előpatak utcán a harmincéves autómmal. Megelőz egy robogós, majd az út közepén el kezd kb. 5km/órával kacsázni. majd egyszer csak az utca közepén megáll hirtelen. Majdnem fellöktem. Erre az utca közekén sztederre rakja a bringáját és elkezd ordibálni, hogy miért megyek ilyen közel hozzá ő ilyenkor fél. Nem kezdtem el vele vitatkozni kikerültem és jöttem be a telepre. Látom a tükörben vadul jön utánam. Bejöttem kiszállnék de elkezdi lökdösni az ajtómat kívülről kiszálltam a másik oldalon. Erre elkezd ordibálni, hogy mindjárt agyonver, mert ő egy magyar bajnok, és "tele van cuccal". A kiabálására ki jött egy kollégám is erre kis fenyegetőzés után elhúzott. Nem is tudtam, hogy bunkóságból is rendeznek bajnokságot...
De miért ne húztál egyet az orra alá? Én se bírom a bunkókat, de én oda is tettem volna , úgy lehet neki.. Főleg ha szid.
Mondanám hogy Jani, próbáld ki egyszer amit tanácsolsz.
De ilyet senkinek nem javaslok... Nagyon nem. Szerinted ki jön ki JÓL hasonlóból?
Senki. De mit tegyen az ember az ilyen ****házikkal?
Üdv!
Keresem azt a topicit ahol megbeszélik az emberek hogy közösen vegyenek valamit mert úgy olcsóbb. Kereső nem segített nekem.
A hozzászólásodban leírtad a keresőszót...
Hiába írom hogy közösen, olcsóbb vagy vásárlás nem adja ki. Ezért kértem linket.
Megvan. A kereső közös nem közösen.
Erre gondolsz?Bővebben: Link
Nekem segített. :yes: |
Bejelentkezés
Hirdetés |