Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1688 / 3599
(#) zolee1209 válasza Dániel X hozzászólására (») Aug 9, 2011 /

Ponytosan! :yes:
(#) Dániel X válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 9, 2011 /

Igen.
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 9, 2011 /

Eléggé.
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 9, 2011 /

Warn.

Micsoda?!
(#) Szebence válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 9, 2011 /

Idézet:
„( Sissy_18): van vmi a tv-ben..?
(@crome): tranzisztor
( Sissy_18): az mirol szol?
( Sissy_18): Akcifilmeket nem szeretm”

Nem ismerem...
(#) Szebence hozzászólása Aug 10, 2011 /

Helló!

Mióta Win7-et használok, azóta két email címemre is kapok olyan spam-eket aminek a végére ez van írva: powered by interspire

Hogyan lehet ezeket az email-eket eltávolítani? Próbáltam rákeresni, e csak angol nyelvű találatot találtam és azt nem igazán értettem, mit hogy kellene. Valaki tudna segíteni, hogy mit kellene tennem?
(#) janikukac hozzászólása Aug 10, 2011 /

Jaj, sziasztok ! Képzeljétek vacakol a monitorom, el szokott vörösödni a kép, de a monitort már szét szedtük, és nem volt vele gond. Most a vidi kártyát cseréltem ki, megnézzem azzal van-e a hiba. Eddig nem jelentkezett a baj, bár egy 64megás kari van benne, elég rossz a minősége...
Közben be akarom már fejezni az órám tervezését, csak van benne hiba, de hogy mi, nem tudom. :nemtudom:
(#) vilmosd válasza Szebence hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Hasznalj linuxot. Talan nem lesz spamod. Mar bocsanat, de a spam teljesen oprendszer fuggetlen. Meg ha virusrol beszelnel, az igaz, Mert a linuxra nincs sok virus, viszont a vindozra ragad.
(#) MaTe193 válasza janikukac hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Jaj, szia! Ne haragudj, nem hagyhattam ki Én a képcső felmágneseződésére tippelnék, ha nem szakaszos a probléma.(Értsd: nem azt csinálja, hogy megjelenik, eltűnik nem sokkal utána; hanem megjelenik jó darabig ottmarad májd később eltűnik) Ha kihúzva hagyod, 1-2 nap alatt megoldódik, lemágneseződik. (Amikor még CRT TV-m volt, nekem is sokszor csinálta ezt, de akkor több színben.)
(#) janikukac válasza MaTe193 hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Ez biztos nem az ! LCD monitor, kb 4-5 éve vettük, ViewSonic márkájú...
(#) MaTe193 válasza janikukac hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Vagy úgy! Akkor nincs tippem. (Esetleg megnyomódhatott?)[OFF]De elég is, mert szétoffoljuk a témát. Vagy szét'on'oljuk? Nézd, mit találtam Neked:Bővebben: Link

Nem, sosem esett le, mert nem is bírna innen, le se borult az asztalra , se semmi. De a monitor hibát nem kell készpénznek kapni, mert a vidikártya már FPS laggos, úgyhogy lehet az romolhatott el. Elkókat néztem, nincsenek felfújódva... Amúgy van, hogy nem vörösödik be 1 hétig, van, hogy egész nap vörösödik, tehát nem folyamatos..

Köszi, bár már egy monitoros totyikot végigjártam..
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Köszi !
(#) janikukac hozzászólása Aug 10, 2011 /

Hú, mostanra totál ideg lettem. Nincs fényképezőgép, amit vinni tudok a tengerre, mert a testvérem magyarán mondva ellopta, és a tetejében a nem sikerült a nyákot se megtervezni.
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Jani a tengerre hajó kell inkább. A nyákot meg tervezd meg most. Gondolom nem számítógép alaplap lesz, egy óra és készen van. :yes:
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Ja, már kész, és a hibák is le lettek írva, amit nem tudok kijavítani, mert senki el sem árulja, hogyan is kellene azt, pedig ez rendelésre megy, mármint az óra.
(#) Szebence válasza vilmosd hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Lehet kicsit agresszívnek fog tűnni a válaszom, de...
Nem azt kérdeztem, hogy milyen oprendszer használjak, vagy milyet ne, ha tehetném akkor Xp-t használnék még mindig, csak az nem támogatja teljesen a hardware-emet.
Nem azt mondtam, hogy a Win7 miatt jött a spam, hanem megfigyelésképp, hogy mióta azt használom, kb 1 hónapja, azóta kapok ilyen leveleket.
Mindenről beszéltél, csak arról nem amire a választ vártam. Sokan nem szeretnek se itt se más fórumon mert kimondom, leírom amit gondolok. Veled aki, már törzs tag pláne nem akarok veszekedni, vagy vitát, csak már unom, hogy már nem csak a boltokban van az, hogy én megmondom hogy ezt akarom megvenni, az eladó meg egyből azt mondja, hogy oké, de a másik valami az sokkal jobb lesz nekem, vegyem meg azt, ami így jó, úgy jó, stb, miközben nekem az általam kinézett termék is megfelelő.
Még egyszer, nem azért írtam, hogy ebből feszültséget, vagy vitát generáljak. Most megyek el itthonról, késő este leszek, ha addig új hozzászólás érkezne a témával kapcsolatosan, akkor fogok reagálni rá.
(#) zolika60 válasza Szebence hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Minimálisat értek a dologhoz, de például az outlookban van olyan, hogy a feladó letiltása. Az nem segít?
(#) zolee1209 válasza janikukac hozzászólására (») Aug 10, 2011 / 1

Ha már rendelésre megy, akkor pláne illene magad csinálnod. :gumicsirke:
Ha leírják a hibát, de nem tudod megoldani, akkor nem a másikat kell kérned, hogy csináld meg helyettem, hanem leülsz, és amíg nem megy, tervezgeted. Ismét szerintem...
Ha pedig sokadik nekifutásra sem megy, akkor talán egy egyszerűbb áramkör megtervezését kellene az asztalra tenni. Harmadszorra is...
(#) janikukac válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Jó, igaz, de nem mást kérem, hogy megrajzolja, CSAK átrajzolja a hibát, helyesre, odahúzza azt a két vonalat, amit kell, na mindegy.. Akkor semmi. :no:
(#) Szebence válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Ezzel az a gond, hogy egy ingyenes email szolgáltatónál vagyok, ahol kerestem ,de nem találtam ilyet, pedig úgy emlékeztem, hogy van ilyen funkció, valószínű van is csak kapkodtam és nem találtam meg. A nagyobb baj, hogy mindig más, kamu email-ekről jönnek a levelek.
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Neked kell átlátnod a rajzot, nem kérhetsz meg mindig valakit majd később sem, hogy "hé javítsd már ki nekem ezt a hibát". Neked kell ott ülni felette és nézni, amíg rá nem jössz, hogy mit és hogyan kellene megcsinálni. No de ha olyan kérdéseket kérdezel, hogy az IC melyik lábára kell kötni a tápot, akkor ne csodálkozz, hogy nem tudsz egy nyákot megtervezni. Tessék szorgosan lesni az adott alkatrész adatlapját, ott le van írva minden.
(#) vilmosd válasza Szebence hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Nincs ebben semmi kulonos. Gondolom valami sunyi kis leskelodo program betelepult a gepedre, es kuldi a gazdinak a email cimeket, amit hasznalsz. Van masik eset is. Regisztraltal valami "jo" oldalra, es onnan leloptak a cimedet. Ez egy elegge elterjedt dolog a neten, sokan kereskednek email cimekkel. Azert mondom hogy jobb a linux, mert ott kevesbe jellemzo a trojai betelepulese, es ennek kovetkezteben a leselkedes is. A vindozon hiaba van tuzfal, meg 3 virusirto, meg 2 trojai irto attol meg ezek az ocsmany programocskak eszrevetlenul betelepulnek, es a hatterban sunyin dolgoznak.
(#) Szebence válasza vilmosd hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Azóta futtattam vírusellenőrzést is, mert én is arra gyanakodtam, de nem talált semmit. Nem szoktam olyan weblapokra regisztrálni, ami gyanus, illetve ha mégis kell valamilyen oknál fogva, akkor direkt van kifejezetten egy ilyen email címem, amit csak ilyen esetekben használok. Angol nyelvű weblapon találtam leírást, hogy lehet hatástalanítani, csak kicsit bonyolultnak tűnik, dem ajd átrágom rajta magam, most viszont elköszönök, mert lassan indulnom kell.

Minden jót!
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Oké, részben igazad van, belátom ! :yes:
(#) AZA válasza Szebence hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Üdv!
Különböző virusirtókkal annyi tapasztalatom van,hogy jobb ha nincs ilyen a gépen.Rengeteg formatálás és újrainstalálás után odáig fásultam hogy nem raktam fel virusirtót a gépemre.Azóta nincs is ilyen jellegű problémám.Ezek a programok mintha vonzanák a virusokat.
(#) mizsei.robi válasza AZA hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Én egyszer nem tettem egy frissen telepített gépre vírusirtót... Másnapra már nem töltött be a gép, 1755 vírust törölt róla a NOD. Egy másik gépet először engedtem fel az internetre, egyből összeszedte a confickert. Ezen a gépen összesen annyit töltött az interneten, hogy betöltötte az IE6 a kezdőlapot, úgyhogy nem árt tenni vírusirtót a gépekre.
Következő: »»   1688 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem