Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Villanyász a bolt neve,kb 1 éve vettem náluk huzalt. Ha 'sok' kell,vigyél valami dobot mert különben csak a levegőben tekerik össze és szigszalaggal rögzítik : otthon nehéz dolog lesz szépen felhasználni. Sajnos tapasztalat... Egyébként dekára adják ha jól emlékszem...
Helló. Köszönöm az infót. Holnap elbiciklizek arra aztán megérdeklődöm, hogy mennyibe kerülnek a dolgok.
Szia
Igen,sajnos felkészülhetsz rá, hogy drága lesz. Ha termékmintát kérsz a gyártótól, természetesen ő csak a termék árát vállalja be, a szállítás a Tied. Valószínüleg vmelyik futárszolgálattal szállít kizárólag, és az nem olcsó... Viszont néhány nap alatt itt van... Üdv: Csupasz
Gondolom, cége válogatja. Nekem is 20$-os DHL csomagban akarták küldeni, de mondtam, hogy akkor nem kell. Megegyeztünk sima légipostában 5$ alatt...
Hali!
VERMONA-1060-as erősítőhöz keresek a képeken látható gombokat. Tud e valaki? Esetleg valakinek elfekvőben?
Köszi!
Az a 20$ még kezelhető, lévén olyan alkatrész amit itthon nem tudok beszerezni, de ha lenne is jóval a 20$ felett lenne az ára. Remélem nem lesz jelentősen több, berendelem és lesz ami lesz.....
sziasztok!
Hol szerezhető még be TIL303 kijelző? 1db lenne szükségem.
Esetleg itt.
Inkább a csatolt képen levő forrásból... Egy kicsit olcsóbb, új, mostani készleten levő alkatrész... Az előbbi hely 2005 márciusátol nem frissül...
Sziasztok! Már rájöttem, hogy ide kellett volna írnom nem baj belinkelemBővebben: Link
A segítséget előre is köszönöm!
Némelyik barkácsáruházban kapni. Nem tudom, neked melyik van közel.
Még az is eszembe jutott, mivel a modellezősben kérdezted, t-n nem is kell nagy darab. Akkor viszont a papírboltban is kaphatsz, pakoló doboz álnéven. Ki van vágva doboz alakúra és nincs összehajtogatva.
Köszönöm! Honnan tudod, hogy kevés kell? .
Nagyon Köszönöm majd akkor utána érdeklődök.
Sziasztok!
Keresek RS232 aljzat-USB dugó fordítót (a laptopon csak USB alj. van). Ha valaki látott ilyet boltban, legyen szíves írja meg. Üdv.: Laci
Ha igazán jót akarsz, akkor csakis az FTDI által gyártott kábelt ajánlom. A cég a soros/USB áramköreiről híres, melyeket a Microsoft is tanusított, azaz firrítés után az oprendszerei felismerik és automatikusan telepítik a meghajtót.
Pl.: US232R
Üdv!
Nem tud valaki Szolnok környékén eladó krokodil csipeszt??
Itt értékelik a szolnoki elektonikai boltokat, ez talán segít.
Hát nem sok van Szolnokon.. te is ide valói vagy?
Nem, Szeged. Itt jó a helyzet kisker fronton is, de van pár nagyker is több területen kábel, led, elektro alkatrész (reklám nélkül csak egyet RET). Mondhatom nekem könnyű vásárolni.
Az a szolnoki boltos -a linkeltek és működőek közül-, aki nem tud krokodilcsipesszel kiszolgálni, még ma lehúzhatja a rolót. Javaslom neki a szotyola árusítását.
Hol kapható hidrogénperoxid a XVII. ker-ben vagy a környékén? Nem szívesen mennék be a József körútra miatta... Köszi.
Töményet "elvileg" nem árulhatnak a boltok. Pult alól esetleg kaphatsz ismerős boltostól. Én 400-ért vettem idén.
Ez például? Bővebben: Link Vagy?Bővebben: Link
Tudja valaki, hogy méréshez rugós tapintókat hol lehet kapni? Egyszerre 5, egymás mellé sorolt, egymástól 1-1,25mm-re lévő ponton kellene mérni. Én hasonlóra gondoltam, mint egy tüskesor, de ugye rugósnak kellene lennie, hogy biztos legyen mind az öt ponton a kontakt.
Köszi. Még az EU-s csatlakozás előtt vettem egy fodrászkellék boltból egy litert, ami azóta elfogyott, és a bolt megszűnt.
Gondoltam: másnak is kellhet ilyen, tehát tudhat valaki beszerzési forrást... Lehet, hogy a J. körúton sem adnának???
Ez az!
Nagyon köszönöm!
A Puskásban a börzén egyik eladonál láttam utoljára de pontosan nem tudom milyen méretüek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |