Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Értem én hogy M=F*k, de aki azt a vasrudat elhajlítja, annak a vasúti sín se okozhat nagy gondot.
Akkor ez a probléma gyökere Egy ilyen vastag rudat kalapáltál abba a kicsi lyukba. Akkor javaslom próbáld csőfogóval tekergetni.
Köszi, ezt viszont ki fogom próbálni, mihelyst sikerül szereznem egy csőfogót.
Sok sikert. Gondolom nem fázol a padláson.
Köszi.
Na ne is mond, legutoljára vezetéket télen szereltem a padláson (akkor lett áthelyezve az internet koax kábele + földelés kialakítás az egyik konnektorban). Akkor meg azért kellett lejönni 5 percenként a padlásról, mert lefagytak az ujjaim, és nem bírtam megfogni a még a csavarhúzót se.
Viszont akkor elmondhatjuk, hogy statisztikailag optimálisak a körülmények.
Ha csőfogóval nem megy, akkor rá merőlegesen hegessz rá egy ugyanolyan rudat, azzal talán ki tudod csavarni.
Szerintem csak egy bitang nagy kalapácsra van szükséged. Vagy fejszére. Csak gondolj rá, hogy utána lesz egy kis kőművesmunka a helyreállításnál...
Erősebb petárda, illetve szellentés meggyújtása is megteszi...
Csak nem mindegy, hogy utána a házat építed újra, vagy csak a plafont.
Nincsmit. Csak vigyázat az este olvasással. A hirtelen előtörő nevetés zavarhatja a ház többi lakóját. Én már megjártam.
Ááá, én nem olyan családból származom! Nem szoktam én vihorászni, vagy csak nagyon extrém esetekben
Valaki nem tud nekem adni Sound Blaster 5.1 live (SB0100) hangkarihoz működőképes drivert? Mert amennyit leszedtem annyi féle képpen nem működik és így driver nélkül csak egy kimenet szól.
Tessék ! Kicsit bonyolult de ott küldesz vele ki hangot ahol akarsz.
Köszönöm. Remélem be tudom majd állítgatni.
Helló!
Akit érdekel DownHill edzés a Mátrában az jöhet! Nem tudom itt közületek valaki űzi-e a sportot de azért ki teszem ha nem gond. Facebook link! Aki netán nincs fent Facebookon annak leírom: Idézet: „Találkozó: 10:00 Mátrafüred patakparti parkoló Este bográcsozás és sátrazás a Veronika-réten a KékesDownhill pályájának alján. Igény esetén (min. 10 fő) vasárnap is lesz felszállítás. Jelezd előre részvételi szándékod, hogy számolni tudjunk a létszámmal. Jelentkezés, kérdés ... stb.: +36-30/626-82-95 mexse@extremvisio.com mex.extremvisio.com” Remélem lesz valaki olyan kedves elektronikás társ aki csinálja ezt.
Mi hobbiként űzzük motocross pályán... :yes:
Na sikerült feltenni működik is már csak egy olyan problémám van, hogy az alaplapi hangkarira akarja kiküldeni az XP a dolgokat h rendszerhangok meg pl a winampot is. Ezt hogy tudom beállítani h ezek is arra menjenek ki? Mert pl ha olyan lejátszót nyitok ahol be tudom állítani h mire menjen ott már alapból ez van, de a többin nem és nekem az jólenne, hogy erre menjenek ki azok a jelek is.
Ott sem rossz Bár te sajnos messze vagy ehhez... A felszállító kocsi meg max gyöngyösre megy ki...
Próbáld BIOS-ban letiltani az alaplapit. vagy nézz szét a vezérlőpultban a hangeszközöknél és állítsd be alapértelmezettnek az SB-t.
Ez valamihasonló, mint amit annó a kollégám csinált?
Vett egy MTB biciklit, majd felment a hegyre és elindult lefelé. Elmondása szerint a következő emléke már a kórházban volt ahogyan kérdezgették... Ezután kölcsönkérte a búvárszemüvegem. Azóta sem láttam sem őt sem a szemüvegemet, pedig jóval több mint tiz éve volt...
Ha nem az ország másik végébe lenne, én is mennék!
A csengővel végeztél tegnap? Sikerült kiszedned a vasat?
Szerintem, Tomika úgy döntött hogy kivárja míg eloxidálódik magától
Ebben a száraz meleg időben eltart egy darabig...
Tulajdonképpen igen. Csak itt nem elegendő egy sima Tescos vagy városi bike. Átlagoson magyar pályákon elegendő 150/200mm míg pl Semmeringben vagy Mariborban már 200/200mm minimum kel,hogy élvezhető legyen a pálya. Most a 200mm azt értem hátsó tagra és elő teleszkópra ami átlag vagy levegős vagy olajos de rugósak is jók levegő ráfújással... Általában egy vázban 10-11cm-ert mozdul meg a hátsó tag míg a váz egy áttételként funkcionál így 20-25cm-er lesz belőle. De nem is oylan egyszerű ezekkel menni mivel egy merevhez képest kanyarodánál a bicigli hátát is irányítani kel nem csak elejét. De városban nehezen lehet használni azokat amiben a hátsó tagon nincs pro pedal funkcio így eléggé kimeríti az embert. Elégé jó kis verseteken szoktak össze hozni már amire megkapjuk az engedélyt mivel ezt a portot nem nagyon ismerik az országban és irgalmatlan összeget kér el a Magyar MTB szövetség egy verseny re. Ezért is maradt el a Tihanyi Városi Downhill... De most az volt a felháborító,hogy a magyar OB-t az Osztrákoknál rendezték meg!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |