Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1700 / 3607
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 25, 2011 /

Ezért kell egy kis savgőz, esetleg H2O
(#) Kovidivi válasza idlob hozzászólására (») Aug 25, 2011 /

Szia!
Már elegem lett a Powered by Interspire féle spam-ekből, ezért gondoltam, készítek egy szűrőt, amit javasoltál abban a hsz-ban, amire válaszolok. Szerencsétlenségemre Citromail nem tud a levelekben keresni, a feladó mindig változik, a tárggyal együtt. Van még esetleg valami ötleted neked, vagy másnak?
(#) zenetom válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 25, 2011 /

Nem. Azthiszem kipróbálom amit zoly15 írt.
(#) Gafly válasza zenetom hozzászólására (») Aug 25, 2011 /

Szerintem igyál meg pár doboz hideg malátaszörpöt, utána fogod a Samut (nem kicsit, nagyot ) és jól megküldöd a beszorult vasat...

Egyébként tényleg nem próbáltad még (ahogyan javasolták), alulról megkocogtatni?
(#) mrobi hozzászólása Aug 25, 2011 /

Sziasztok! Vettem nemrég egy lézernyomtatót. Nyomtattam vele sima A/4-es papírra és észrevettem hogy a papírnak hullámos a széle. Olyan mintha elnyújtaná a papírt. Ez a nyomtató hibája vagy a papírral van a gond? Idáig tintasugarast használtam és ahhoz volt papírom. De úgy látszik ehhez nem jó.
(#) sound.man válasza mizsei.robi hozzászólására (») Aug 25, 2011 /

Köszi. Tegnap valahogy beállítottam.
(#) moderboy válasza mrobi hozzászólására (») Aug 25, 2011 /

Lehet a nyomtató és a papír hibája is. Ha túl vékony a papír akkor meghullámosodhat a "vasalás" során, de az is lehet, hogy a nyomtató "húzza meg" a szélét. Mennyire vészes a dolog?
(#) mrobi válasza moderboy hozzászólására (») Aug 25, 2011 /

Eléggé csúnya. 80g/négyzetméteres papírt használok.
(#) moderboy válasza mrobi hozzászólására (») Aug 25, 2011 /

Ha jól rémlik az az átlagos "teszkós" papír, elvileg nem lehetne baja tőle, szerintem a nyomtató kínozza meg ennyire, bár jó lenne látni, mert alapból egy jó minőségű fénymásolat vagy lézernyomat is hullámos kicsit miután kijött a gépből. Mikori a nyomtató?
(#) mrobi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 25, 2011 /

Elnézést kérek. Nyomtatós témába nem mertem beírni. Mert nekem igazából a papírral van bajom. De akkor átmegyek oda. Csak kérem ne tessék bántani. :hide:
(#) mrobi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 25, 2011 /

Én nem tudom hogy vagy fésülve. A találkozón nem ugy néztél ki mint aki bántani akar
(#) zolika60 válasza zenetom hozzászólására (») Aug 25, 2011 /

Kár, hogy olyan messze laksz, szívesen segítenék. Legfeljebb simpi kolléga teheti meg, ha otthon jár.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 25, 2011 /

Végül is ez a két megoldás van. :yes:
(#) idlob válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 25, 2011 /

Üdv!
Próbaképp reggeltem egy citromail fiókot, sajnos nem találtam semmilyen triviális megoldást.
Első körben talán a support oldalukon próbálkoznék, írd le a problémád, hátha tudnak ajánlani valamit.

Ezen felül csak drasztikusabb ötletem van: menekülj amíg nem késő.
Az evakuálási tervre is lett volna ötletem, de ott is keresztülhúzták számításomat. Annyi lett volna, hogy a címedet átirányítod egy gmail-es fiókra, és bekapcsolod az automatikus válaszadást, amiben tudatod a megváltozott címed.
Ebből az átirányításig jutottam, amikor bekapcsoltam a levelek sehova sem érkeztek meg.
Az automatikus válasz viszont működik, ebben leírhatod az új címed és kérheted, hogy a jövőben azt használják.
Az egyéb szolgáltatásoknál (iwiw, face, HE, stb., stb.) ez nem működik, ott ne felejtsd el frissíteni.
A fiókod tartalmát úgy tudod menteni, hogy egy asztali klienssel, mondjuk Thundrbirddel IMAP-on keresztül letöltöd, majd az új szolgáltatónál ugyanazt az asztali kliens fiókot beállítva visszaszinkronizálod.

Ez sajnos nem csak leírva kényelmetlen, ezért a supportos arcoknak való levelet mindenképp megpróbálnám.
Viszont a költözést csak egyszer kell végigjárni. Sajnálom amúgy, hogy azt kell tanácsolnom, hogy egy külföldi szolgáltatóhoz szegődj, mégiscsak jó lenne "a hazait" támogatni, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy a citromail mögötti tulajdonosi kör se 100% magyar (mint ahogy a tárhely is szinte tuti, hogy külföldi). Közben pedig a Google is foglakoztat embereket itthon.
A megszokáson és "itthoniságon" kívül pedig szerintem semmi nem indokolja maradásod.
Ez voltam én, lehet másnak van jobb ötlete.
(#) moderboy válasza idlob hozzászólására (») Aug 26, 2011 /

Nem olvastam vissza, hogy miről van pontosan szó, de azt biztosan állíthatom, hogy citromailről a levelek 90%-a nem érkezik meg gmail-re... E miatt van is egy véleményem a szolgáltatásukról, de az nem ide tartozik Ha "itthoni" fiókot szeretnétek használni akkor a freemailt javaslom, azzal még nem volt probléma és citromaillel is "barátkozik", de kétségtelen, hogy a gmail sokkal kényelmesebb (legalábbis szerintem).
(#) hadnagyakos válasza moderboy hozzászólására (») Aug 26, 2011 /

Nem csak onnan nem érkezik meg a levelek 90%-a, hanem oda se más szolgáltatóktól, ugyanis a béna SPAM szűrésük miatt visszautasít a szerver olyan leveleket is, amiket nem kéne.
(#) zenetom válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 26, 2011 /

Nem, én hanem Te laksz messze.
Simpi: sajnos most mindkettő fogytán van.
(#) Gafly hozzászólása Aug 26, 2011 /

Szegény csórikáim. Bővebben: Link
(#) zenetom válasza Gafly hozzászólására (») Aug 26, 2011 /

Előbb én is olvastam, de csak felmérgeltem magam.
Arra van pénz, hogy a média x petabyte/sec-es sebességű információval vágja át az embereket világszerte, meg idétlen öldöklés (katonaság), de arra nincs, hogy a tudomány (aminek köszönhető MINDEN!) fejlődjön. Az előbb futottam egy kört a gáton, de lehet elvolvasom a cikket mégegyszer, és lefutok még egy kört...
(#) vicsys válasza zenetom hozzászólására (») Aug 26, 2011 /

Csak halkan mondom, hogy én a tűzijátékkal voltam így... Milliókat kilőttek a semmibe, közben családok veszítik el az otthonukat.
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Aug 26, 2011 /

Ezt nem értem. Katona voltál és embereket kellet kirobbantani a házakból, vagy micsoda?
(#) zenetom válasza janikukac hozzászólására (») Aug 26, 2011 /

Ezzel arra akart utalni, hogy azt az x millió forintot, amit tüzijátékokra költött az állam, odaadhatták volna a rászoruló családoknak. Vagy legalább egy részét.
(#) Gafly válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 26, 2011 /

Jaja, ne folytassuk mert még Köbi magának is kioszt egy warnt
(#) zolika60 válasza zenetom hozzászólására (») Aug 26, 2011 /

Egyezzünk meg. Mindketten messze lakunk.
(#) zenetom válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 26, 2011 /

Igen, ez a legjobb kifejezés!
(#) janikukac válasza zenetom hozzászólására (») Aug 26, 2011 /

Ja , értem. Akkor biztos aug. 20.-ra gondoltatok..
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Aug 26, 2011 /

Bizony. De mivel itt nem politizálunk, így mégsem.
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 26, 2011 /

Okés , bocsi. Amúgy, én nem tudom mi volt akkor. / Szent István nap persze/, de hogy mi történt igazából... Külföldön voltam..
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Aug 26, 2011 /

Valami ilyesmi:Bővebben: Link
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 26, 2011 /

Hát. Értem.
Következő: »»   1700 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem