Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   236 / 1149
(#) verwolf9999 válasza belfi2 hozzászólására (») Aug 15, 2011 /

igen azt is kicseréltem
(#) belfi2 válasza verwolf9999 hozzászólására (») Aug 15, 2011 /

Hát lassan elfogynak az ötletek.Hiren's cd-t tudsz létrehozni, vagy ha esetleg van ,annak a diagnosztikai részével be kellene hogy induljon.Sajnos én nem találtam a BIOS-ról semmilyen leírást így nem látom a beállítási lehetőségeket.
Tehát:
Volt BIOS frissítés,volt alapra állítás, volt Live CD és nem indul.Feladom.
(#) belfi2 hozzászólása Aug 15, 2011 /

Sziasztok!
(Ismét)
Van nekem két egyforma rossz Asrock 775VM800 alaplap.Az egyik teljesen halott a másik a indul ,legalább is a venti.A Processzor enyhén melegszik de más semmi nem működik.Sem alaplapi sem az AGP videó kártya nem indul.A BIOS flash-eket kicseréltem egymással de semmi változás. Nincs sem púpos kondi sem zárlatos FET.Van e valakinek valamilyen ötlete a feltámasztással kapcsolatban.Nem létkérdés
(#) mizsei.robi válasza belfi2 hozzászólására (») Aug 15, 2011 /

Biosok tartalma rendben van? Az LGA foglalat lábai is rendben vannak?
(#) belfi2 válasza mizsei.robi hozzászólására (») Aug 15, 2011 /

A biosok tartalmáról fogalmam sincs egy számtek boltban kaptam a lapokat.Gondolom nem nyúltak hozzá.Szemre vételezve a LGA-t rendben van.(Nincs felhajolva vagy eldeformálódva).
(#) belfi2 hozzászólása Aug 19, 2011 /

Sziasztok!
Nemrég hosszú szenvedés után sikerült létrehoznom egy ADSL NET megosztást proxyn keresztül,Különböző kábel kontakt és a betárcsázás nehezítette a dolgom .Most ott tartunk(tok) hogy letöltés van de feltöltés nincs .Internet van ping nincs :nemtudom: .mi lehet a baj?
(#) belfi2 hozzászólása Aug 19, 2011 /

Nagy szívás ez a proxy router után képtelenség internetre menni mindent úgy állítottam ahogy kell és mégsem megy.
(#) jokemaster hozzászólása Aug 19, 2011 /

sziasztok! van egy csodás fusi pa2548-am, win7 ultival 32-es. minden illesztőt összekukáztam már hozzá, a webcamera és az audió kivételével.
már átnyálaztam a drivesguide-ot is. és már 2 napja ezzel szórakoztatom magam. a legnagyobb eredmény egy fejjel lefelé kép és utána kék halál volt.
aki már szivott ilyennel és van eredményes megoldása az ügyre az legyen kedves segitsen. köszi :worship:
(#) bazsoo válasza jokemaster hozzászólására (») Aug 19, 2011 /

Üdv!
http://driverpacks.net/driverpacks/latest

A "Windows Vista/7 (x86) DriverPacks" részlegről az "Audio"-t és a "Webcam"-ot leszeded valamelyik torrentkliens segítségével, majd kicsomagolod. Ez után eszközkezelőben betallózod a megfelelő mappát, és hagyod, hadd keressen. Próba szerencse, biztosra nem mondom, de egy próbát megér. Még az is lehet, hogy mi fog történni, viccet félretéve, sok-sok driver van a csomagban, lehet, hogy köztük van az is, ami neked kell.
(#) verwolf9999 hozzászólása Aug 20, 2011 /

Szereztem egy compaq nx6110 laptopot de mikor behozza a logó képernyőjét megfagy írja hogy nyomjak F10-et de nem tudok mert megfagy és nem megy tovább sokadszori újraindításra sem . Próbáltam már az elemet kivenni és a meghajtókat sőt még a wifi kártyát is de úgy sem indul mindig megfagy .Ja és szétszedtem és a kábeleket is megmozgattam de nem hinném hogy kontakthiba . Szerintetek mi lehet a baja ?
(#) verwolf9999 válasza verwolf9999 hozzászólására (») Aug 20, 2011 /

Sikerült elindítanom lehúztam az elemet és bekapcsoltam de megfagyott úgy is majd beraktam egy telepítőlemezt és a billentyűzetet nem raktam vissza és ahogy megdöntöttem kicsit előre egyszerűen elindult a telepítő . Lehet hogy rosz a billentyűzet szallagkábelje ?
(#) KTobi válasza verwolf9999 hozzászólására (») Aug 20, 2011 /

Van valami nem gyári bővítmény benne?
Ez valószínű, újabb gép mint az enyém, abba próbáltam a mini PCIos modemet másra cserélni, akkor jön ez. Nem lehet cserélni, mivel a kártya egy része az alaplapon van, nem szabványos a csatlakozó. A kártyaazonosító például az alaplapra van szerelve.
(#) verwolf9999 válasza KTobi hozzászólására (») Aug 20, 2011 /

Én mindent az eredetinek látok benne . De most 10 percre itthagytam kihúzva az elemet eltávolítva és megint beindult. De a bios logó felett megjelent egy PI felirat .Az vajon mi lehet ?
Ja és elindul a telepítő demikor a patrícionáló ablakot kéne behozni neki csak villog a kurzor és nem hoz be semmit
(#) verwolf9999 válasza verwolf9999 hozzászólására (») Aug 21, 2011 /

Ma reggel kipróbáltam nem dugtam vissza az elemet de mostmár az sem használ . Az egész alaplapot nem szedtem ki lehet hogy az alján van valami ami kontakthibás lehet ? De én arra gyanakszom hogy alaplapos
(#) gabi20 hozzászólása Aug 25, 2011 /

Sziasztok van egy problémám a laptomommal. Van ugye a billentyűzeten egy olan gomb hogy "Fn". Ha ezt a gombot lenyomva tartom akkor az történik hogy pl. a K betű helyett 2 ír, L betű helyett 3 - at stb... A probléma az hogy valahogy sikerült úgy elállítanom hogy ez invertálva működik, tehát ha normálisan akarok írni akkor ezt a gombot állandóan lenyomva kell tartanom, ami elég idegesítő. Valaki tudja hogyan kell ezt visszaállítani? Előre is kösz remélem érthetően írtam. Úgy emlékszek azóta van ez így hogy egy külső billentyűzetet rákötöttem.

keypad.JPG

(#) neogeo2 válasza gabi20 hozzászólására (») Aug 25, 2011 /

Szerintem be van kapcsolva a Num Lock-od
(#) gabi20 válasza neogeo2 hozzászólására (») Aug 25, 2011 /

Köszi tényleg az volt a bibi. Hálásan kösz üdv
(#) neocska válasza neogeo2 hozzászólására (») Aug 25, 2011 /

Támogatom
(#) mizsei.robi válasza gabi20 hozzászólására (») Aug 25, 2011 /

Nyomd meg FN+F11-et az kikapcsolja.
(#) gabi20 válasza mizsei.robi hozzászólására (») Aug 25, 2011 /

Igen már működik rendesen mégegyszer kösz
(#) Kowax válasza verwolf9999 hozzászólására (») Aug 26, 2011 /

Nézzd meg a proci hűtését. Pasztázd újra meg megnézém a hűtő rácsot is nincs véletlenül tele szösszel. Ha okés, akkor próbálnék ramot cserélni. Ha a billentyűzetre gyanakszol, akkor meg kösdd ki a szalagkábelt és próbáld meg külső bill.-tel.
(#) verwolf9999 válasza Kowax hozzászólására (») Aug 26, 2011 /

Köszi az ötleteket majd megpróbálom
(#) belfi2 hozzászólása Aug 28, 2011 /

Sziasztok!
Mostanában észrevettem ha internetezem ,legyen az frissítés letöltése vagy Youtub online ,a ventik igen magas fordulaton pörögnek.Majd később ugyan azokat újra megismételve meg már a normál 10-20% proci kihasználtság van.Valakinek hasonló tapasztalata ?
(#) laszlokunstar válasza belfi2 hozzászólására (») Aug 28, 2011 /

Task manager ilyenkor mit mond?
(#) belfi2 válasza laszlokunstar hozzászólására (») Aug 28, 2011 /

Szia!
Nem igazán tudom mert most hogy rákészültem a dologra minden rendben megy.
Volt olyan hogy ASK Toolbar updater de töröltem.Nyitvavan 5 böngésző oldal,a taskmgr az Everest diagnosztika CPU 2445 ford/46 fok.Szokta ezt a zeneszerkesztő proginál is csinálni 13% CPU terhelés mellett.Most meg semmi.
(#) belfi2 válasza belfi2 hozzászólására (») Aug 28, 2011 /

YouTube tejes képernyő 80% proci.Ez normális? Eddig nem csinálta.

Bekapcsolás után azonnal jelentkezik (svchost.exe, szoftverfrissítések), vagy jóval a bekapcsolás után az említett programok használatakor?
Javaslom a az automatikusan induló, memóriában csücsülő programokat megnézni, és felülbírálni. A szokásos kémprogram és vírusírtás, gépet huzamosabb használat "bemelegedés" után szétszedni, és megnézni nem melegszil-e valamely alkatrész az alaplapon, valamint a videokártya hőmérsékletét is. Ccleaner futtatása, az összes toolbar eltávolítása.
Memória mennyi? Nem kevés esetleg és elkezd swappolni? Ezt szintén nézd meg a task managerrel. A firefox szokott időnként olyat csinálni, hogy felfalja a szabad memóriát.
Rendszer hard disken mennyi a szabad hely? Valamely nem microsoftos defrag program futtatása pl. Auslogic disk defrag.

A task manager fusson a háttérben, és ilyen 80 %-os alkalmakkor visszamenőleg is meg tudod nézni, hogy mikortól emelkedett ennyire meg az erőforrásaid felhasználása.
Esetleg más böngészőt próbáltál? Most mit használsz?
Milyen videokártya?
(#) belfi2 válasza laszlokunstar hozzászólására (») Aug 28, 2011 /

A gép ASUS P4P800VM-S 1GB RAM ,XP. A videókari az gyengécske 128Mb nVida GF4 MX440 8Xagp.karbantartás renben mert erre allergiás vagyok. Induló programok csak ami az opsyshez kell,többi kilőve.A Firefoxot szeretem a legjobban a sok beállítható védelem és felület miatt ,az most 4 megnyitott ablak mellett 37%.A szab hely renben 12GB ból 4 szabad.és csak a rendszer van rajta .Még a lapozó fájl is külön van téve egy másik partícióra.
(#) belfi2 válasza belfi2 hozzászólására (») Aug 28, 2011 /

Szerkesztés!
Ja és 2,8GHz P4 Ht proci
Következő: »»   236 / 1149
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem