Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
te ez a felirat itt is díszeleg a buszokon, de senki nem tartja be. Ha a sofőr kezdeményezi a beszélgetést az oké, mert nem neki van megtiltva hanem, hogy az utas szólítsa meg.
Az is ki van írva, hogy az ajtónak támaszkodni tilos, mégis 5 évig, amíg busszal jártam, minden nap ott támasztottam az ajtót. A lépcsőn ugyanis nincs tömegnyomor. Egyébként semmi okod nincs panaszkodni, nekem csütörtökön és pénteken reggel 7-re átöltözve a tanműhelyben kell lennem. pénteken volt az első nap, 6:57-percre értem be. Ezután még fel kell menni az öltözőbe, átöltözni és vissza a terembe. Aki 5 percet késik, annak igazolatlan óra. Ráadásul ezeken a napokon 3:50-kor kell kelnem.
3:50 ? :O Az igen. Én 5:15kor szoktam...
Ne aggódj! Ahogy öregszel, lesz az hajnalban is...
Lehet, hogy a kérdést nem Te döntöd el, hanem a prosztatád és a hólyagod...
12 órás időformátumban nem csak akkor van.
Ez igaz, de én már csak 24 órában számolom a napokat.
Nálam egy nap 25 óra, mert tartok ebédszünetet.
Azt kétlem! És tőlem több kukoricadarát itt senki nem látott még abban biztos vagyok. Na megyek is mert délután le kell őrölnöm vagy 60t-át belőle.
Jézusom! Mi lesz belőle? Egy nem Newton-i horgásztó?
Gondoltam felteszem,nem halt meg,csak alszik.
Így is lehet (nem saját kép!)
Jó estét Uraim ! Tudna ebben nekem segíteni valaki? Hogyan lehet jó minőségben zenéről a szöveget eltávlitani, hogy a zenei aláfestés/instru maradjon csak meg nekem ?
Akkor most olyat is mondjatok ami számitogépes program, és semmilyen zenei tudást nem igényel. Kitt katt, és kész kell, hogy legyen...
Hehe, ez jó vicc.
Simpi: mikor a címre ránéztem láttam fake, mert soud-ot írtál a sound helyett ! :beka2: Amúgy a gugli nem is adott rá találatot.
Nekem ezt a hangkártyám alapból tudja. Múltkor állítgattam éppen és bekapcsoltam a karaoke funkciót és eltüntette magától a szöveget a zenéről.
Jó,ha van a biciklin fake.
Na, komolyan? És azokat te le is tudod menteni?
Belga: Az biztos. Nekem épp nincs, és pályán eszetlenkedek, de no para .
Elvileg le lehet, de sosem foglalkoztam vele.
Megpróbálnád, hogy működik-e? Ha igen, egy -két számot megcsinálnál, ha lesz időd?
Az a baj, hogy időből van most a legkevesebb sajnos. Szívesen megcsinálnám, de kb semmi időm nincs mostanság. Este beesek az ágyba, pihenek kicsit és alvás. De talán a héten lesz egy kis nyugalmam, dobd át a számokat és ha olyan állapotban leszek, akkor megpróbálom megcsinálni.
Szia ! Akkor ha lesz időd, dobj egy üzit, mail címet és küldöm ! Előre is köszi mindent ! Rendes vagy !
Az a funkció nem csak egy sávszűrő a hangkártyán, ami csak elnyomja az énekhangot ha sikerül neki...
Ha jól sejtem, az lehet a működési elve, hogy érzékeli, hogy a sztereó tér mely irányából érkeznek az egyes hangok, és mivel az énekhang általában középre van keverve, így ki tudja szűrni az aláfestő zenéből.
Kb. 15 éve, amikor elkezdtem forrasztgatni, barkácsoltam egy Jack-RCA összekötőkábelt, hogy a vókmenemet rá tudjam kötni az iskolai erősítőre. Éppen egy Gipsy Kings számot játszottam le, amikor a közös szál megszakadt. A gitárok hangja továbbra is szinte változatlanul szólt tovább, de az ének hang nyomtalanul eltünt.
Egy kis zene:Bővebben: Link Hogy hallgassuk is, ne csak beszéljünk róla.
Volt már, de ettől függetlenül nagyon tud a muki. Legalábbis nekem bejön. Érdemes megnézni a többi videójukat is.
Erről a 21-es úti buszbalesetről tud valaki érdemben?
Bővebben: Link Nagy a csend a médiában, ezt nem értem... Annyira sajnálom őket. Azt is aki nem tehetett róla és le a kalappal a HŐS előtt. |
Bejelentkezés
Hirdetés |