Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Cső! Biztos így megy (körbejárós 500Ft-os), mert a múltkor pont mellettem szedte egy fiatalabb srác. Papírral megy és pipál vagy felír.
Szia Matyi!
Én szeretnék most kijönni, mert érdekelnének a részletek az augusztus 13.-ai összejövetellel kapcsolatban a részletek (nem nagyon van most időm a fórumot olvasni), és azt is jó lenne megbeszélni, hogy együtt menjünk ki oda, ha Te is benne vagy.
Sziasztok,
a mostani börzére kimenne (ami ugye egyben van a HEHET-tel) két jó ember: - az egyik repsávos antennát akar venni scannerhez (kb. 1000 HUF az agy, meg 4 db elem kell hozzá (200 HUF/darab)). Meg banándugó, meg koax, meg BNC a végére. - A másik ugyanez, csak kellene hozzá még scanner is Én a HEHET miatt nem tudom bevállalni őket most. Van aki tud nekik segíteni az eligazodásban ott? Meg hogy hogyan rakják össze (1/2 colos horganyzott vizvezetékcső pont jó árbócnak hozzá ). Ha van jótét lélek (valahol ez a fórum a kölcsönös segítésről is szól) akkor szóljon nekem és összekötlek benneteket. Üdv, G.
Sajnálom hogy senki sem akar segíteni
Remélem azért megtalálják akit kell...
Sziasztok!
Most szombaton ismét börze. Ki jönne? Én most biztos, hogy kimegyek, mert keresnék min. 3-400W-os trafót 23-24V körüli fesszel, és lóméretű hűtőbordát a JLH erősítőhöz.
Én most nem leszek, egy baráti látogatásra vagyok hivatalos. Az utána következőn leszek majd, immár koleszból, és nem 5-kor kelve.
Csak nem felköltözöl Pestre? Az jó lenne, többet tudnánk találkozni.
Hehe, ha beköltözöl a koliba és többet találkozunk, be fogok teljesen csavarodni...
Lehet hogy én is úgy fogok járni, mint a Gabi? No nem baj...
Arra gondolsz hogy Maty hosszabb távon olyan ránk nézve, mint a gyors töltő az aksiknál, és nekünk nincs túltöltésvédelmünk?
Ez a megfogalmazás tükrözi talán a legjobban az elektronika nyelvén a Maty-kultuszt! :yes:
Sziasztok.
Akkor ezért lettem fenékzárlatos? ... már felállni sem tudok. A következőnél szeretnék majd ott lenni és ismét össze futni veletek, szerencsére a túlóramániaizmusnak vége mert mindenki 6/3 -as, ami azt jelenti hogy hétfőtől szombatig munka, a szombati nap nem túlóra, viszont hétköznap van egy nap fizetett pihenőnap. Ez abból a szempontból jó, hogy 5/3 -as maradtam, az az minden szombatom vasárnapom szabad, mert mindig van ember és nincsen huzavona, hogy hé te már gyere be má' túlórázni.
Majd adok én nektek túltöltésvédelmet! Átállok csepptöltésre! Csak csöpögtetni fogom a poénokat fapofával, és egy idő után elkezditek hiányolni: Még többet, méééég!
@bakos13gab: lekéstél a becsavarodásról, neked már kifelé kéne csavarodni inkább! @Imi65: Köszönöm, hogy kultusz lettem a szemedben. Ha szabad tudnom, minek a kultusza? Az "Matyi, te arra vagy büszke, hogy nem vagy normális, és még röhögsz is rajta" jelenségé? Idézet: „"Matyi, te arra vagy büszke, hogy nem vagy normális, és még röhögsz is rajta"” Ez a megfogalmazás tükrözi talán a legjobban a Maty-kultuszt!
Helyesbítek! Ötkor kelve kell mennem koleszból. Mire a Tétényi útról (Campona!) bejutok a Népligetbe, addigra majdnem ugyanannyit elutazok, mintha a lakhelyemről mennék fel, és ez nem vicc!
Budatétényből vonattal Délibe, onnan 2-es metró, 3-as metró, vagy bármely busszal a Kosztolányiig. Nem, nem egyszerű az élet, hogy csak huss felpattanok az érkező távolságira, nem! Még 2-3 átszállás, és ott is vagyok a Népligetben! Imádom Budapestet, de tényleg!
Hogy imádnád Londont! Bővebben: Link És ehhez add hozzá a metró és buszjáratokat.
Idézet: „Budatétényből vonattal Délibe,” Nem ám Kelenföldre, ahonnan a Népligetbe mehetnél a 103-assal.
Matyikám a legkomplikáltabb útvonalat találtad ki. Ha a Camponától jössz, akkor nem kell vonatra szállnod, onnan van busz, a 33-as, amellyel bejössz a Kelenföldi erőműig, és onnan a 103-as busszal bent is vagy a népligetbe. A Goggle maps útvonaltervezője szerint 48 perc az út a Börzéig. Vagy nem jól mondom?
Matyi! Mondok jobbat! 33-as busz Dombóvári útig, majd onnan(ugyan abból a megállóból) mész tovább 103-as busszal Népnek a ligetjéig! =D
De hát ismertek, én a MATYI vagyok. Csináltam már ennél cifrább dolgot is, ha közlekedésről van szó...
Most szombaton újból lesz börze. A Népliget autóbusz-pályaudvaron, a mozgólépcsőknél fent a szokott helyen 7:30-7:45 között gyülekező.
Matyi! Jöhetsz korábban is mert ott leszek, s ha fázol, akkor a csöves BEAG trafójával megfűtlek'
majd a harmadik sínből kivesszük a metrónál az energiát, bár a a trafó szekundere csak 2X300V sebaj, hamarabb fűt.
A harmadik sínbe egyenfesz van, de sebaj, jó az Matyinknak. Nem is nagy, csak 750-825V
Jó az csövesbe, csak meg kell szűrni rendesen. Troli nyílt napra jön utána valaki?
Hurrá, megmenekültem! Azt nem lehet transzformálni...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |