Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Börze

Témaindító: llaci56, idő: Jan 12, 2009
  1. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Rádióamatőr találkozó és börze: börze időpontok.
Lapozás: OK   105 / 147
(#) bakos13gab válasza cruisher hozzászólására (») Júl 8, 2011 /

Cső! Biztos így megy (körbejárós 500Ft-os), mert a múltkor pont mellettem szedte egy fiatalabb srác. Papírral megy és pipál vagy felír.
(#) DuMatyi hozzászólása Júl 21, 2011 /

Szépjónapot! Most szombaton újra börze. Ki jönne?
(#) Gery78 válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 22, 2011 /

Szia Matyi!

Én szeretnék most kijönni, mert érdekelnének a részletek az augusztus 13.-ai összejövetellel kapcsolatban a részletek (nem nagyon van most időm a fórumot olvasni), és azt is jó lenne megbeszélni, hogy együtt menjünk ki oda, ha Te is benne vagy.
(#) DuMatyi válasza Gery78 hozzászólására (») Júl 22, 2011 /

Rendben.
(#) Gafly hozzászólása Aug 11, 2011 /

Sziasztok,
a mostani börzére kimenne (ami ugye egyben van a HEHET-tel)
két jó ember:
- az egyik repsávos antennát akar venni scannerhez (kb. 1000 HUF az agy, meg 4 db elem kell hozzá (200 HUF/darab)). Meg banándugó, meg koax, meg BNC a végére.
- A másik ugyanez, csak kellene hozzá még scanner is
Én a HEHET miatt nem tudom bevállalni őket most. Van aki tud nekik segíteni az eligazodásban ott?
Meg hogy hogyan rakják össze (1/2 colos horganyzott vizvezetékcső pont jó árbócnak hozzá ).
Ha van jótét lélek (valahol ez a fórum a kölcsönös segítésről is szól) akkor szóljon nekem és összekötlek benneteket.
Üdv,
G.
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Aug 11, 2011 /

Sajnálom hogy senki sem akar segíteni
Remélem azért megtalálják akit kell...
(#) Gery78 hozzászólása Szept 1, 2011 /

Sziasztok!

Most szombaton ismét börze. Ki jönne?
Én most biztos, hogy kimegyek, mert keresnék min. 3-400W-os trafót 23-24V körüli fesszel, és lóméretű hűtőbordát a JLH erősítőhöz.
(#) DuMatyi hozzászólása Szept 1, 2011 /

Én most nem leszek, egy baráti látogatásra vagyok hivatalos. Az utána következőn leszek majd, immár koleszból, és nem 5-kor kelve.
(#) Gery78 válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 1, 2011 /

Csak nem felköltözöl Pestre? Az jó lenne, többet tudnánk találkozni.
(#) bakos13gab válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 1, 2011 /

Hehe, ha beköltözöl a koliba és többet találkozunk, be fogok teljesen csavarodni...
(#) Imi65 válasza Gery78 hozzászólására (») Szept 2, 2011 /

Jól meggondoltad eme kijelentésedet?
(#) Gery78 válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 2, 2011 /

Lehet hogy én is úgy fogok járni, mint a Gabi? No nem baj...
(#) szamóca válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 2, 2011 /

Arra gondolsz hogy Maty hosszabb távon olyan ránk nézve, mint a gyors töltő az aksiknál, és nekünk nincs túltöltésvédelmünk?
(#) Imi65 válasza szamóca hozzászólására (») Szept 2, 2011 / 1

Ez a megfogalmazás tükrözi talán a legjobban az elektronika nyelvén a Maty-kultuszt! :yes:
(#) _ampervadasz_ válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 3, 2011 /

Sziasztok.

Akkor ezért lettem fenékzárlatos? ... már felállni sem tudok.

A következőnél szeretnék majd ott lenni és ismét össze futni veletek, szerencsére a túlóramániaizmusnak vége mert mindenki 6/3 -as, ami azt jelenti hogy hétfőtől szombatig munka, a szombati nap nem túlóra, viszont hétköznap van egy nap fizetett pihenőnap. Ez abból a szempontból jó, hogy 5/3 -as maradtam, az az minden szombatom vasárnapom szabad, mert mindig van ember és nincsen huzavona, hogy hé te már gyere be má' túlórázni.
(#) DuMatyi hozzászólása Szept 5, 2011 /

Majd adok én nektek túltöltésvédelmet! Átállok csepptöltésre! Csak csöpögtetni fogom a poénokat fapofával, és egy idő után elkezditek hiányolni: Még többet, méééég!
@bakos13gab: lekéstél a becsavarodásról, neked már kifelé kéne csavarodni inkább!
@Imi65: Köszönöm, hogy kultusz lettem a szemedben. Ha szabad tudnom, minek a kultusza? Az "Matyi, te arra vagy büszke, hogy nem vagy normális, és még röhögsz is rajta" jelenségé?
(#) Imi65 válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 6, 2011 /

Idézet:
„"Matyi, te arra vagy büszke, hogy nem vagy normális, és még röhögsz is rajta"”

Ez a megfogalmazás tükrözi talán a legjobban a Maty-kultuszt!
(#) DuMatyi válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 7, 2011 /

Helyesbítek! Ötkor kelve kell mennem koleszból. Mire a Tétényi útról (Campona!) bejutok a Népligetbe, addigra majdnem ugyanannyit elutazok, mintha a lakhelyemről mennék fel, és ez nem vicc!

Budatétényből vonattal Délibe, onnan 2-es metró, 3-as metró, vagy bármely busszal a Kosztolányiig. Nem, nem egyszerű az élet, hogy csak huss felpattanok az érkező távolságira, nem! Még 2-3 átszállás, és ott is vagyok a Népligetben! Imádom Budapestet, de tényleg!
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 7, 2011 /

Hogy imádnád Londont! Bővebben: Link És ehhez add hozzá a metró és buszjáratokat.
(#) Imi65 válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 7, 2011 /

Idézet:
„Budatétényből vonattal Délibe,”

Nem ám Kelenföldre, ahonnan a Népligetbe mehetnél a 103-assal.
(#) Gery78 válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 7, 2011 /

Matyikám a legkomplikáltabb útvonalat találtad ki. Ha a Camponától jössz, akkor nem kell vonatra szállnod, onnan van busz, a 33-as, amellyel bejössz a Kelenföldi erőműig, és onnan a 103-as busszal bent is vagy a népligetbe. A Goggle maps útvonaltervezője szerint 48 perc az út a Börzéig. Vagy nem jól mondom?
(#) Gery78 válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 7, 2011 /

Hát ez az!
(#) rockersrac válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 8, 2011 /

Matyi! Mondok jobbat! 33-as busz Dombóvári útig, majd onnan(ugyan abból a megállóból) mész tovább 103-as busszal Népnek a ligetjéig! =D
(#) DuMatyi válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 8, 2011 /

De hát ismertek, én a MATYI vagyok. Csináltam már ennél cifrább dolgot is, ha közlekedésről van szó...
(#) DuMatyi hozzászólása Szept 22, 2011 /

Most szombaton újból lesz börze. A Népliget autóbusz-pályaudvaron, a mozgólépcsőknél fent a szokott helyen 7:30-7:45 között gyülekező.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 23, 2011 /

Matyi! Jöhetsz korábban is mert ott leszek, s ha fázol, akkor a csöves BEAG trafójával megfűtlek'
majd a harmadik sínből kivesszük a metrónál az energiát,
bár a a trafó szekundere csak 2X300V sebaj, hamarabb fűt.
(#) Imi65 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 23, 2011 /

A harmadik sínbe egyenfesz van, de sebaj, jó az Matyinknak. Nem is nagy, csak 750-825V
(#) bakos13gab válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 23, 2011 /

Jó az csövesbe, csak meg kell szűrni rendesen. Troli nyílt napra jön utána valaki?
(#) DuMatyi válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 23, 2011 /

Hurrá, megmenekültem! Azt nem lehet transzformálni...
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 23, 2011 /

DE kínozni lehet vele. :hehe:
Következő: »»   105 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem