Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1707 / 3610
(#) ngexi válasza Gafly hozzászólására (») Szept 6, 2011 /

A hír értéke teljesen más a médiában, ez nem biztos, hogy érdekes hír. Az, hogy 3 kölyökpanda született a berlini állatkertben, érdekesebb. Valakik szerint. Sajnos.

A másik baj, hogy nincs kit büntetni. A szarvast?
Az erdészetet, mert nem kerítik be a pályát vadhálóval? Kint volt biztos a tábla.
(#) janikukac hozzászólása Szept 6, 2011 /

Jó estét !
Ma néztem a Retek klubbot, és a hírek ment. Egyszer csak egy üzenet jött be, valami hasonló szöveggel: fasjkfsa fhhhghajaja . Más is látta? Manapság mik vannak.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 6, 2011 /

Nehéz ügy. Körülbelül, az elektromos ellenállás sebességével egyenlő az energiája.
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Szept 6, 2011 /

Nem láttam, de te miért nézed?
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 6, 2011 /

Unaloműzés!
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Szept 6, 2011 /

Honnan hová?
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 6, 2011 /

Az m1-re ! Nyertünk ! 2-0 !
(#) Gafly válasza ngexi hozzászólására (») Szept 6, 2011 /

De azért ami a M1 "közszolgálatban" elhangzott azért mégis durva és még forgatókönyvnek is elmegy:
Korán reggel megy a busz, Tele iskolába és munkába igyekvő (igazán dícséretes dolog!) bóbiskoló emberrel/gyerekkel. Aztán előugrik egy szarvas erdőből, betörik a szélvédő. Buszvezető eszméletlen. Szakmabeli kolléga odarohan, próbálja menteni amit lehet. Ő az aki hírek szerint biztosan meghalt
Szerencsére a legtöbben csak jól összetörték magukat a hírek szerint a buszban...
Még most sem térek magamhoz...
Egyébként sajnos igazad van, ennek egyáltalán nincs hír értéke, talán ha a szarvast lehetne nevesíteni vagy párthoz kötni akkor esetleg
(#) Abukodonozo válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 7, 2011 /

A felvételt elnézve lehet, hogy már nem ilyen csinos.
(#) sooty válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 7, 2011 /

Ajvé 1985-ös a videó...
(#) Abukodonozo válasza sooty hozzászólására (») Szept 7, 2011 /

Akkor sejtettem valamit.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 7, 2011 /

Csúnyán elnyűtte a ruháját a fellépések során. Megszánhatná valaki egy turkálós estélyivel...
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 7, 2011 /

Nagyjából a te korosztályod. Tehát rendben. :yes:
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 7, 2011 /

Aj azok az Italodiszkós éveim!
(#) poros válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 8, 2011 /

Persze! A mozgását elnézve utána hiány cikk lenne a környéken levő patikákban a derék fájásra szolgáló kence fice.
(#) Imi65 válasza poros hozzászólására (») Szept 8, 2011 /

Bakker, ezt az utolsó hozzászólást olvasva, egyből az ugrott be: Itt megint a Matyit oltják, jó szokás szerint ( most éppen az elegáns járása, mozgása miatt), de "mélyebben" visszaolvasva rá kellett döbbennem, hogy ez esetben tévedtem.
(#) szamóca válasza Imi65 hozzászólására (») Szept 8, 2011 /

Tévedtél. Én meg maradnék a pipihúsnál.
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 8, 2011 /

(#) poros válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 8, 2011 /

Hát igen. Nekem is ilyet írt fel a háziorvosom csak még patikát nem találtam ahol kiválthatom!
(#) Ricsi89 hozzászólása Szept 8, 2011 /

Sziasztok!
Ha vettem egy dolgot, de még sincs rá szükség, akkor elvileg 3 napon belül vissza lehet vinni és visszaveszik, nem? Konkrétan egy autó indítóakku, apám megvette, de kiderült, hogy nem azzal van a gond. Így most ez felesleges és nem is volt olcsó. Ma lett véve, elvileg akkor szombaton még visszavihetem, ugye?
(#) Dániel X válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 8, 2011 /

Üdv!
Elviekben igen, bár boltostól függ. Ha volt használva akár kis ideig is akkor nem mindegyik boltos veszi vissza. Sok szerencsét. És igen szombaton még visszaviheted.
(#) sooty válasza Dániel X hozzászólására (») Szept 8, 2011 /

Hibátlan terméket nem köteles visszavenni a boltos, nincs elállási jog. Kivéve távollévők között kötött szerződés esetén (pl. internet webshop, de ott 8 nap adott). Az már csak a boltos üzleti filozófiája lehet, hogy inkább visszaveszi, hátha máskor vásárolsz még nála...
(#) Dániel X válasza sooty hozzászólására (») Szept 8, 2011 /

Igen. Erősen boltos függő. Olyan is lehet hogy visszaveszi az árut de az árat nem adja vissza hanem le kell azt vásárolni.
(#) szucsip hozzászólása Szept 8, 2011 /

Üdv!

Ha soros RC körrel kapcsolatos bonyolult számításban kérnék segítséget, azt melyik topikban tehetném fel?
(#) szucsip válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 9, 2011 /

Köszönöm, fel is tettem a kérdést. Csak ne nézzetek strébernek
(#) Ricsi89 válasza Dániel X hozzászólására (») Szept 9, 2011 /

Pár indítás erejéig volt bent az akku, de mivel nem akku hiba volt, ezért utána ki is lett véve. Utána ráadásul fel is lett töltve.
Faterom vette az akkut a Teszkóban, holnap elvisszük, hátha visszaveszik. ha úgy vesszük használva szinte semmit sem volt, de ezt nekik ott nem kell tudni. Megmondom, hogy nem fér be a régi helyére és vegyék vissza. Hátha visszaveszik. Most egy akkuval mi a fenét kezdjek? Abból a pénzből kellene venni egy indítómotort a bontóban. Nincs indítómotor az autóban, ha menni kell, akkor minimum 2 ember kell, hogy be lehessen tolni.
Azt sem értem, hogy mi a fenének kellett új akkut vennie, mert én a hiba megjelenésekor egyből az indítómotorra gondoltam és nem az akkura. Ha nem veszik vissza, akkor drága mulatság lesz a dolog. Ha más nem, akkor vaterán eladom.
(#) Gafly válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 9, 2011 /

Nem akarlak elszomorítani, de szerintem nem veszik vissza.
Nem hibás, eladni nem tudják (te vennél olyat amit már használtak és utána visszavitték?).
Miért nyelnék be az árát?
Meg gondolom látszik az akkusarun a bilincs nyoma...
Részetekről a Vatera egy korrekt megoldás, szerintem. A vételi és eladási ár közötti különbséget felénk "tanulópénz"-nek hívják.
(#) Ricsi89 válasza Gafly hozzászólására (») Szept 9, 2011 /

Ha én itthon lettem volna, akkor tuti nem lett volna új akku véve.
(#) Ricsi89 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 9, 2011 /

Ez nem igaz. Módosítani szerettem volna a hozzászólást, de mire megírtam, addigra lejárt a módosítási idő és változatlanul hagyta. Ez egy hülye és bosszantó dolog. Kifutok az időből és nem küldi el? Miféle dolog ez?
Nos tehát a sarun egy kis helyen látszik sérülés, semmi más nincs.
Másrészről meg pár éve a nyomtatómat is ott vettem és amikor hazahoztam ,akkor derült ki, hogy az is használva volt már. Nem úgy volt becsomagolva, mint gyárilag csak beledobálva minden cucca. Nem voltak a belső mozgó alkatrészek lerögzítve, mint ahogy a könyve írja, hogy első használat előtt ki kell szedni, ezek már ki voltak véve. Tesztoldal szerint meg kb 20-at nyomtattak vele mielőtt én kipróbáltam volna.
Szóval holnap megpróbáljuk, hátha visszaveszik. Ők ugyanúgy el tudják adni.
(#) Gafly válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 9, 2011 /

Ebben az esetben mosd meg a füled, vedd elő az udvarias modorodat, ez a kettő hihetetlen csodákra képes
Következő: »»   1707 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem