Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Valahogy éreztem hogy Matyitól van...
Ez a hangszóró a súlyából ítélve biztos, hogy Adamantiumból van.
Ezek az apróhirdetéses számadatok olyanok mint a discovery channel, sose jó komolyan venni, mert egy két nulla ide vagy oda simán külömbözhet a valóstól
- Miért szomorú a katicabobár? – Mert nincs elég pontja, hogy kiváltsa a FILA táskát!
A székely gyerek a szomszéd faluba jár udvarolni. A falu nincs túl közel, ezért egyik nap mondja az apjának:
- Édesapám, oszt mi vóna, ha kőccsönadná nekem a biciklijét? Ígérem, hogy nem esik bántódása... - Jóvan fiam, viheted, de itt ez a doboz vazelin és ha meghallod, hogy megdördül az ég, akkor abban a pillanatban rohansz és bekened vele, mer ha egy rozsdafoltot meglátok rajta, a fejedet széjjelvágom! - Úgy lesz édesapám! El is megy a gyerek a bringával a lányhoz. Aztán telik-múlik az idő, benyomják a vacsorát is a lány családjával. A kaja végeztével megszólal a lány apja: - No, akkor aki előbb megszólal, biz az fog mosogatni. Kemény játék, de senkinek nincs kedve azt a sok szutykos tányért, meg zsíros fazekat simogatni, így hát ülnek csendben egy darabig. Egyszercsak a fiú gondol egyet, felkapja a csajszit, felcsapja az asztalra és irgalmatlanul elkezdi döngetni. A papa húzza a száját, vörösödik a feje, de nem szól semmit. Na megvolt a dolog, visszaülnek szép csendben. Ülnek még vagy fél órát, mire a gyerek megint gondol egyet, felcsapja a mamát is az asztalra, megdöngeti rendesen azt is. A fater feje már majd szétmegy az idegtől, remeg, mint a kocsonya, de meg nem szólal. Visszaülnek megint, egyszer csak megdördül az ég! A gyerek kapja a vazelint, mire a papa: - Jóvan fiam, majd én mosogatok!
Ez kamu szerintem... Főleg, hogy ott van a fickó arcán a trollface(az a fekete-fehér rajz amit rátesznek)
Ez már egy vágás. Az eredetin nincs ott és még youtuben is fent van egy egész sorozatnyi ilyen.
Ha mégse kamu, akkor jó reakcióideje van a csajnak, elmehetne vadászpilótának
Ez az a srác, akit egy öreg jól p...án senderít egy golfütővel?
Megtörtént eset. Nagyszülőknél falun szilveszterkor szokás szerint petárdák repkednek minden felé (egyszer voltam ott ilyen időszakában az évnek és azóta is kerülöm). Egyszer egy idős bácsika mellett landolt egy aki törvényt félretéve odament a gyerekhez és akkora taslit adott, hogy az két hétre megsüketült arra a fülére
Ezt nagyon helyeslem. Legalább egy időre elment a kedve mások ijesztgetésétől. :yes:
Japánul udvarló papagáj! Bővebben: Link
Még egy ilyen frigid műanyag csirkét...!
Ezt nem tudom volt-e, de jó:Bővebben: Link
Hogy ismerted meg a feleségedet?
Egyszerre nyúltunk a Fila táskáért...
Én nem szoktam senkit megítélni a cuccairól és fikázni sem szoktam semmi ilyesmit, de ez azárt már tényleg durva, hogy az emberek felének van kb. Fila tatyója, vagy hátizsákja. Reggel amikor mentem melóba eszméletlen sokat láttam. Ha egy helyre kell pakolni a tatyókat (Pl. egy suliban) hogy döntik el, hogy melyik kié? (Ez egy vicc, én tuti megjelölném valahogy, de sajna nincs, mert lekéstem róla.)
Múltkor én kiosztottam egy kiscsajt a buszon, a barátnőjével ott dumáltak mellettem, hogy milyen gáz, meg hogy szóba se állak olyan emberrel, akinek az van.(nekem is) Én meg elmondtam neki, hogy majd ha neked is suli mellett kell dolgoznod, és megkeresned a rávalót, nem apuci/anyuci vesz 10-en ezrekért táskát, akkor majd örülsz, hogyha egy szatyorra telik... Utána csöndben elmentek hátra, ott biztos én voltam a téma, hogy a csóró hülyegyerek beszólt, de sajna ez van.
Vagy ha ott nem is, de most, hogy olvassák a HE-n, tuti ki fognak beszélni
De, ha már pontgyüjtős dolog, nálam ez veri le a biztosítékot:
Bővebben: Link És a hozzá kapcsolódó vicc: *** Nincs politika viccként sem !
Nekem meg pont ez lenne, amire azt mondanám, hogy van valamennyi értelme. Ha megnézed, hogy mennyire kerül egy EREDETI svájci bicska, akkor ez a kedvezményes ár valóban kedvezőbb. (igen, így is húzós) Persze ez is csak úgy éri meg, ha egyébként is tankolsz 40-50ezer forintért. (nekem simsonnal erre esélyem sincs. illetve ha volt ennyi pénzed üzemanyagra, akkor azt az 5000-et is ki lehet bírni a bicskára)
Elsős korom óta nem gyűjtök pontokat. Akkor is csak a pirosat szívesen.
Köszönöm! Már régen kaptam.
Video
Nagyon jól énekel, de szerintetek fáj neki valamije, vagy ez valami egyéb betegség? Ha lenémítjátok, néha még ijesztő is, ahogy értelmetlenül mimikázik
Előadó művész körökben divatos a túljátszás, ezzel is "növelve" a produkció fényét.
Ha valóban ily rendesek lennének akkor miért nincs olyan, hogy 25 matrica = tessék 6000ft! ?
Ugyanaz! Hmmm? Mert még így is keres rajta! 1 tankolás= 17000ft x 5 := 85.000ft ennek fejében beszerzési ár fölött megvetet velem egy kést aminek annyi köze van swájchoz mint a kakukkosórámnak. a vicc pedig nem politikai célzatú, de sajnos nap mint nap szembesülünk vele és már nagyon kikívánkozott De ha nagyon gyüjtöd elküldhetem, ha még nem dobtam ki a kocsiból |
Bejelentkezés
Hirdetés |