Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Naná, hogy nem ugyanaz: ha eladja neked a kést (macit, napszemüveget, akármit), akkor nem csak a benzint vetted meg, hanem mást is. Amire jó eséllyel nem is volna szükséged, vagy sokallnád a kedvezmény nélküli árát, tehát sosem adnál érte pénzt.
Pozitív mérleggel ilyesmiből nem nagyon lehet kijönni, ha mindent figyelembe veszünk, még akkor sem igazán, ha céges autó segít a gyűjtögetésben. Érdekességként...
Nem tudom hogy mi a bajotok ezzel a bicskával. Jómagam is kaptam egy ilyen bicskát, igaz nem a kúton keresztül hanem más forrásból. De ez a bicska nagyon komoly, lézeres élezés elég éltartó anyagból készült penge, igényes kivitelezés.. tökéletes
![]()
+ 20°C A görögök felveszik a pulóverüket (ha megtalálják!). + 15°C A jamaicaiak bekapcsolják a fűtést (persze, ha van nekik). + 10°C Az amerikaiak reszketnek a hidegtől. Az oroszok a kiskertekben uborkát ültetnek. + 5°C Leheletünk már látszik. Az olasz autók felmondják a szolgálatot. +/- 0°C Amerikában megfagy a víz. Oroszországban a víz sűrűbb lesz. - 5°C A francia autók felmondják a szolgá...latot. - 15°C A norvégek előveszik a pulóverüket. - 18°C Az oroszok a szezon végén utoljára utaznak a dácsára. - 20°C Az amerikai autók nem indulnak el. - 25°C A német autókat nem lehet indítani. - 35°C A japán autókat nem lehet elindítani. - 40°C A svéd autók felmondják a szolgálatot. - 42°C Európában már nem működik a közlekedés. Az oroszok a fagylaltot az utcán eszik. - 45°C Vannak még görögök? - 50°C Kamcsatkán a fürdőszobák kis ablakát fürdéskor bezárják. - 60°C A fehér medvék délebbre vonulnak. - 70°C A pokol is befagyott. - 75°C A finnek menekítik a Mikulást Lappföldről. Az oroszok felveszik a füles sapkájukat. - 80°C Az oroszok nem veszik le a kesztyűjüket még a vodka pohárba öntésekor sem. - 114°C A vodka megfagy. Az oroszok totál pipák!
Ha esetleg tönkremenne a bringád első kereke, akkor sincs semmi probléma. Szereld le a kereket, de a bringa ugyanúgy használható marad...
![]() Bringázás első kerék nélkül ![]()
Ez volt a büntetése mert nem állt meg a STOP táblánál.
![]()
Egy kis székely faluban eltéved egy idegen, nem találja a vasútállomást.
Látja, hogy az egyik gazda az udvaron ácsorog, hát megszólítja: - Mondja, merre van a vasútállomás? - Itt van mögöttünk két utcával. Átvághat a kertemen, akkor hamarabb odaér. - Mit gondol, elérem még a 6.20-as gyorsvonatot? - Hát, ha kiengedem a kutyákat, akkor biztos. Két székely ül a folyó partján. Megszólal az egyik: - Te, valami szúrja a lábomat. - Tán kavics. Leveszi a csizmáját, rázogatja, ütögeti, nincs benne semmi. Megszólal a másik: - Akkor a másikban van. - Mondja, gazduram, ha itt a Maros mentén lefelé megyünk tovább, hová jutunk? - Ha jól bírják az urak a gyaloglást, a Fekete-tengerhez. Székely bácsi a falu bíróságán, el akar válni a feleségétől. Kérdezi a bíró: - Mért akar elválni a feleségétől, Pista bácsi? - Mert megcsalt a szomszéd gazdával. - És maga, Pista bácsi, még sosem csalta meg a feleségét? - Hát dehogynem. - De hát akkor mért akar elválni, hiszen maga se jobb az asszonynál? - Ejj, maga nem ért engem bíró úr! Ha én a csizmámmal belelépek a tehénszarba, csak lemosom, és ugyanolyan lesz, mint vót. De ha a tehén jön és beleszarik a csizmámba, hát azt a csizmát maga se venné többet fel! A székely felszól a padlásra: - Ott vagy, fiam? - Igen, édesapám. - Azt mit csinálsz ott? - Én semmit. - Hát az öcséd hol van? - Itt fönn velem. - És ő mit csinál? - Segít nekem. A székely apa összehívja három fiát. - No, pulyáim, hát melliktek dűtötte bele a budit az árokba? Persze egyik sem jelentkezik. - No, akkó mostan elmeséllem nektek, hogy a George Washingtonék is vótak hárman testvérek, osztán eccő az apjok megkérdte, hogy mellikük vót, aki a cseresnyefát kidűtötte. Hát, a George Washington, bizony nem szívessen, de jelentkezett, mert hát ű vót. No, ekkó az apja megdícsérte, mert hát ugye becsületessen bevallotta és büszke vót a fijára. Úgyhogy mostan újból mekkérdem, hogy melliktek dűtötte a budit az árokba. Kisvártatva jelentkezik az egyik gyerek: - Hát én vótam az, apám. No, kap is egy akkora nyakast, hogy a szeme jojózik, ki is fakad: - De hát apám, hát a George Washingtonék?! Meg a cseresnyefa?! Nem kee meséte, hogy amikó jelenkezett, akkó az apja dícsérte, meg büszke vót?! - Dehonnem. Csak hogy a George Washingtonnak az apja nem űt fönn a fán! Megy hazafelé az öreg székely a szekerén,és felvesz egy csinos fiatal "stoppos"-t, aki a faluba szeretne menni. De útközben a hölgy begerjed, és hanyatt dönti az öreget. Az aktus után megkérdi: - Bátyám, maga nagyon érti ezt a dolgot, csak hamar elfárad! Nincs egy fiatalabb rokona? - Dehogynincs, lányom. Van nekem egy szép szál fiam! - És ő is ilyen jól műveli ezt a dolgot? - Hát azt nem tudom, mert mi parasztemberek nem szoktunk ilyenekről beszélgetni, de a múltkor elkapott egy medvét, az meg azóta nekünk gyűjti a mézet!
Ahh, ez durva!
![]()
Ez nagyon durva de közben igaz is!
![]()
Most miért...? A vén kecske is laffant, nem?
![]()
Szeretném meg érni, hogy vén kecskék legyetek,és ,hogy fogtok-e laffantani.
Egy számomra új mondás: "Szeresd a gyerekeket! Sosem tudhatod, hogy esetleg nem-e a tied valamelyik."
Ez nem szerelem, hanem apakomplexus, illetve összeköti a kellemetlent a hasznossal.
![]()
Én is szeretnék neki hasznosan bekellemetlenkedni. :yes:
***************************************** ![]()
Mit gondolsz miért törölték már egyszer ezt?
Vagy azt hitted elveszett csak úgy? Egyébként ez a vicc már fenn van vagy három éve szalonképesen is. Keress rá. ![]()
Nem lehet, hogy ez Hef? Vagy fürdőköpeny nélkül már nem is fölismerhető?
Fene tudja. De az má szerintem nem laffant, ahogy tanult kollégám mondaná.
![]() Most a 25éves Crystal-t akarta feleségül venni. Hogy minek?
Nekem is filám van, és meg is oldottam hogy ne keverjem össze senkiével. Először arra gondoltam rávasalok egy nyákrajzot, de meggondoltam magam mikor jobban belegondoltam. Inkáb "kulcstartót" csináltam rá: egy 3×3as nyákra ráirtam a nevem, kimartam, és beónoztam, majd ráforrasztgattam néhány smd alkatrészt, végül egy 1k-s ellenállásbol csináltam neki kulcskarikát. Lefotóztam, tessék:
Egy pár napja hallottam a rádióban:
Idézet: „Nálunk akkora köd van, hogy a rendőrök a kereszteződésben állva, kiabálják a színeket...!” ![]()
Én ezt tegnap hallottam: Olyan éhes vagyok, hogy nem ismerem meg az idegeneket.
![]() Plusz még egy hűtő felirat: Ne keressetek kocsmába mentem. Apátok. ![]()
Fantasztikus teljesítmény. Ráadásul még vízálló is! (Nyitott bemeneti nyílásokkal!!!)
Kocsmáról jut eszembe.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |