Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1712 / 3599
(#) szamóca válasza san398 hozzászólására (») Szept 24, 2011 /

Bizony. Egy film aminek van mondanivalója ritkaság, főként hogy usákok csinyálták. :yes:
(#) zenetom válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 24, 2011 /

Kinek?
Alig írok mostanság...
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 24, 2011 /

Miért sűrű az a napi 16? Egyébként van aki megközelíti?
(#) janikukac hozzászólása Szept 24, 2011 /

Jó estét barátaim !
Most kaptam erőt az angol tanulás közben, hogy leírjam, hogy hol jártam tegnap !
Szabadkán volt a Noć , azaz a Csillagászok éjszakája nevű rendezvény.
Hát rettentő érdekes volt. Volt sok kémiai kísérlet, ott volt a National Instruments robotokkal , panelokkal, akkor valami módon a Microchip-is ott lehetett, hiszen PIC-es fejlesztőpanelek voltak, szabadkai srácok a műszaki suliból elektronikai cuccokkal. Volt egy olyan is, hogy szobabiciklikre (2db-ra) rá volt rakva elektronika + a számítógép és versenyezni lehetett ki tekeri le előbb a 100-500-1000m-t(én nyertem ), volt 5 fúrógép által hajtott autó, házi készítésű gokart, egy csomó Tesla tekercs, Tesla bácsis kísérletek... És még sorolhatnám.
Az est fénypontja (számomra) az előadás volt, amit az egyik földim tartott, Kiss László csillagász, Földönkívüli földek címmel. Érdekes , 1 óra hosszas előadás volt, amit már egyszer februárban a Minden Tudás Egyetemén előadott.

Ezután züllöttünk a városban, majd hazaértem fél tizenkettőkor. Csicsikálni készültem, és pont pont pont. :- )
(#) zenetom válasza janikukac hozzászólására (») Szept 24, 2011 /

Egy ilyenre én is elmennék.
(#) janikukac válasza zenetom hozzászólására (») Szept 24, 2011 /

Azt elhiszem. Kár , hogy én is késéssel értem oda..
(#) szamóca hozzászólása Szept 25, 2011 /

(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 25, 2011 /

Monsterzol!
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 25, 2011 /

Mekkora hazugságokat mondtak az antiformatervezett, borzalmas mechanikát, még borzalmasabb elektronikával párosító kazettás jószágról.
(#) zenetom válasza szamóca hozzászólására (») Szept 25, 2011 /

Nyugat-Európában (és máshol) akkortájt milyen eszközök voltak? Mert nem akarom elhinni hogy a világon 30 éve ilyen robosztus cuccok voltak.
Csak 30 év telt el, és ami akkor egy táskába fért el, az ma egy gyufásdobozban. És 100x annyit tud, meg 1000x jobban néz ki (mai szemmel).
(#) szamóca válasza zenetom hozzászólására (») Szept 25, 2011 /

Pl. ilyen volt egy sunyi akkortájt.
(#) pucuka válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 25, 2011 /

Az MK27 kifejezetten robosztusnak készült, ütés, por, sőt nedvességállónak. Az tény, hogy nem sok volt ilyen a világban. De nem is ment tönkre, ha némi eső érte.
(#) szamóca válasza pucuka hozzászólására (») Szept 25, 2011 /

Nekem volt ez a rémcsúnya szerkezet. A poti az recsegett, ropogott, nyafizott is rendesen, és a müa. mechanikahaha szerette zabálni a szalagot, mondjuk a hangtengely "csapágyazás", és a repedezni, hordósodni szerető gumigörgő erre csak rásegített.
(#) pucuka válasza szamóca hozzászólására (») Szept 25, 2011 /

Nekem is volt, az csak a nagyfrekit nem bírta. De legalább el voltunk látva javítanivalóval. Egy ("üveg") fej, meg egy nyomógörgő csere és ment minden tovább. Persze senki nem mondta, hogy a zsiguli kalaptartóján kell hordozni nyaraláskor.
(#) zenetom válasza szamóca hozzászólására (») Szept 25, 2011 /

Na ez mindjárt jobabn néz ki.
simpi: csak annyit mondok hogy tervezett elavulás...
(#) vicsys hozzászólása Szept 25, 2011 /

Ingyen kaptam néhány leharcolt laptop fedelet gyakorláshoz. Itt az első 100%-os szabadkézi festményem. Kb. 20 perc alatt kész lett. Az alapozás, csiszolás és lakkozás, még 3 órát vett igénybe. Bővebben: Link
(#) SzervízMacska válasza vicsys hozzászólására (») Szept 25, 2011 /

Szép, csak kár, hogy belement az a sok piszok...
(#) vicsys válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 25, 2011 /

Az csak a ráhullott por. Sajnos nincs mézes kendőm, hogy áttöröljem a fényképezés előtt. Mondjuk, még a polírozás hátra van, majd azután csillogó lesz.
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Szept 25, 2011 /

Mézes kendőőő! Becsikarodok mik vannak. Én a sonkás bundáskenyérnél megálltam.
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Szept 25, 2011 /

Jogos, egybe írandó... Bővebben: Link
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Szept 25, 2011 /

9000ft egy kendő az adagaulójával? :eek2:
Atya gatya! Há mit olyan nehéz a mézen adagolni, egy kendőre? Vagy én nem értem?
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Szept 25, 2011 /

Nekem tetszik, de a függönyön azok a kis állatkák is nagyon aranyosak !
(#) szamóca hozzászólása Szept 25, 2011 /

"Egy család új hűtőszekrényt vett. A régit kitették a ház elé, és ráírták: "Akinek kell, ingyen elviheti."A kiselejtezett hűtő még három nap múlva is ott állt, senki rá sem nézett. A férj ekkor gondolt egyet, és kicserélte rajta a feliratot:"Eladó 20.000 forintért." Még aznap éjjel ellopták. "
(#) szamóca hozzászólása Szept 26, 2011 /

(#) vaszil29 hozzászólása Szept 26, 2011 /

Sziasztok!
Megtaláltam a 2011/12-es
Apple Macintosh (Tornádó)
Laptopot!!!

Lap-top.jpg

(#) Action2K hozzászólása Szept 26, 2011 /

Na, már megint megkaptam, hogy milyen stílusban állok(unk) hozzá.

Ebben a pillanatban viharzott ki egy vevő felháborodva a boltból, hogy "Ha ilyen stílusban állnak hozzá a dolgokhoz..."
A röpke Karinthy 1 percesekbe is beillő történet:

A helyszín, egy biztonságtechnikai, betörés, tűz, kamerarendszerekkel is foglalkozó bolt. A vevő belép a boltba, köszön, az eladó viszont köszön. Majd a vevő elkezdi mondani, hogy miért is jött.
- Nekem egy olyan kis mozgásérzékelős hangjelzős kis elemes kéne, amit ha leteszek valahova jelez, jön valaki.
Az eladó sajnálkozó tekintettel mondja:
- Mi ilyen bóvli dolgokkal nem foglalkozunk.
Erre a vevő felháborodottan:
- Mi az hogy bóvli, ha nekem ez kell.
Erre a z eladó próbálja magyarázni, hogy:
- Mi csak a MABISZ által...
Eközben a vevő sarkon fordul, s kiviharzik a boltból, miközben lenéző hangon mondja:
- Ha ilyen stílusban állnak hozzá a dolgokhoz...
És eltűnt az utcán.

(#) zolika60 válasza Action2K hozzászólására (») Szept 26, 2011 /

Milyen készületlenek ezek a mai boltosok.
(#) Lacika hozzászólása Szept 26, 2011 /

Az oldal bevétele....
(#) szamóca hozzászólása Szept 26, 2011 /

(#) Imi65 hozzászólása Szept 26, 2011 /

Egy kis nosztalgia Cicusnak! Képernyővédő!

Bkv.scr

Következő: »»   1712 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem