Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
National & TI. Aki még nem tudná…
Pár másodperc pánik..Nem lövöm le a poént,érdemes feltekerni a hangerőt.."heads up"
Kösz, jól vagyok. Sajnos, ez a szegény jól kisiklott... Kezdőket a közelébe sem engednek, csak a rutinos rókák járhatnak vele. Az én jogsim még csak erre érvényes ( melléklet ). Ő is 52 tonna, rakottan...
Imi: ez jópofa, csak a dátum túl friss rajta. Üdv.: Macsek
Mexikói ?
Az!
Az most jól esne. Megéheztem. :beka3:
Rendelj egyet. Csak nehogy villamoson vigye ki a futár.
Sziasztok!
Szerintetek a füstjelző, füst érzékelő, beindulna-e a forrasztógyanta "füstjétől", gőzétől? Vagy a forrasztás során létrejövő egyéb "füst"-től?
Sziasztok!
Alkatrészre lenne szükségem a maximtól, de a rendelésnél megakadtam, mert van pár hely, ahova nem tudom mit/hogyan kellene megadnom... :no: Aki esetleg már csinált ilyet, kérem keressen meg itt, vagy privátban. Legrosszabb esetben majd magam belevágok...
Hümmm... Átnézem, hátha... Köszönöm a tippet! :yes:
Az elvileg, a levegő ionizációját méri. Meg ne a pákád mellé rakd az az érzékelőt .
Találtam európai disztribútorokat... Ez jó hír.
A rossz az, hogy a ~4500Ft-os alkatrészt ~5600Ft-ért szállítanák ki... Durván ugyanez az arány van másik dilibútornál is.
Az érzékelő már fix helyen van! Akkor így kérdezem: vajon ionizálja-e a páka a levegőt?
Akkor a pákát ne tedd az érzékelő mellé. Olyan nagy ionizálást nem hoz létre, hacsak nem plazma pákád van.
100% redundancia... Vajon a hátsó nélkül csak az elsőn is menne? Sajnos nem szimmetrikus a rendszer.
Elvileg nem kéne, de vannak olyan füst érzékelők is, amik nem magát a levegőt elemzik, hanem opto kapus módon működnek..
Isten éltessen sokáig!
Allah növessze hosszúra életed fonalát! Egészséged sohase legyen, betegség által megtámadva!
Hepi börszdéj Zoli ! Sok szép ilyen napot még !
Köszi, remélem még egy párat megélek
Jó lett az új "Válasz küldése a fórumba". Szóval ezért volt 1 percig elérhetetlen az oldal Jó lett Topi!
Isten éltessen! Aztán ne feledd: Bővebben: Link
Köszönöm szépen a jó kívánságokat!... Most nézem hogy újult a HE :eek2:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |