Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ez klassz!! Tetszik. Kár, hogy dieselbe ilyet nem lehet.
Gratulálok hozzájuk tényleg jók !
Stílusosan légkürt kellett volna - ha már ott dolgozol - csak az bonyibb De azért felismerem a háttérben az épületet
Sziasztok
Az utóbbi időben egy kicsit jobban ráértem foglalkozni a saját dolgaimmal.. Építettem egy LCM3-at és egy RGBledes fényjátékot .. Most ismerkedem a picekkel... Mivel nem volt rgb ledem ezért raktam bele sima ledeket.. Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link
Járművezetői szemszögből ez az egyik legjobb villamosunk, ezért örülök, hogy annyi alkatrész van hozzá, hogy még adnak is el belőle. Mifelénk, sokszor egy izzó kiégése is probléma ( mert a TeWéhez szinte semmi nincsen ). Gyakori használatát nem javaslom, mert könnyen ellenkező reakciót vált ki a szenvedő alanyból, mint amire számítasz... Műszaki vizsgán sem biztos, hogy tapsolni fognak érte. Egyébként tetszik.
Nem volt egyszerű szerezni egyet, gondolhatod. Igen erős protekcióval egy évbe telt mire hozzájutottam. Melyik vonalon vagy?
A vizsgára természetesen úgy viszem az autót majd hogy kiszerelem, aztán vissza.
Szia! Most még a friss jogsimmal 23 napot kell gyakorolnom munkamódszer átadó mellett, amiből 5 telt le eddig. Ezért saját beosztásom még nincs, többnyire délután tudom meg a másnapi menüt. Annyi bizonyos, hogy az 50-es kivételével bármely délpesti vonalon elképzelhető a felbukkanásom.
Nekem a régi corollámba ugyanígy egy központizár moci volt beszerelve, távirányítóval ment, 1-es gomb riszató/központizár, 2-es gomb csomagtartó.
Ha elég erős lett volna a gázrugója föl is nyílt volna, így lett volna igazán vagány
Akkor apummal nem találkozol (délpesten).
Nem, mert Budára nem járok...
Sziasztok!
Aktuális készülékem egy próbapanel, ATmega8 mikrokontrollerhez. Saját igényeim kielégítésére készült: - egyszerű 5V-os táp, hogy ne kelljen feltétlenül a labortápomat ezzel foglalni. - D porton LED-ek, mert jó ha van. - 4 nyomógomb. - Minden láb tüskesorra kivezetve. (így sokkal könnyebb mérni is, és persze az egyéb eszközök csatlakoztatása is így a legegyszerűbb) - I2C EEPROM I2C-vel még pont nem foglalkoztam, elsősorban ezért került föl mellesleg egy nagyobb EEPROM sosem árt. - MAX232 IC-vel jelillesztés RS232-höz. A videón csak egy kis bináris számláló van kitéve a LED-sorra. Nyomógombbal változtatható a számlálás sebessége. (csak azért írtam, hogy gyorsan kipróbáljam, hogy minden jól működik-e, meg nincsenek-e fordítva beforrasztva a LED-ek ) SMD forrasztás meg sosem volt a kedvenc elfoglaltságom
Szerintem nagyon szép kis nyák lett, gratula!
Nem kispályás ! :eek2: Ügyes ! A ledeket hogyan emelted ki?
Hogyhogy hogy? Nem vágta le a lábát, és máris ki van emelve.
Ez a "Ki mit épített" című topic, nem pedig a "Ki mit szeretne építeni"! A hozzászólásod eltávolításra került.
Íme az első megrendelésre készített hószabitó tudom ,hogy nem nagy szám de nekem tetszik
Jó ez, de fél méternél rövidebb darab drót nevezhető hosszabbítónak? Végülis nevezhető, ha Neked pont erre van szükséged
Helló!
Végre kerítettem egy tetőt a nemrég elkészült Quadomra, ami kicsit dobott az eddigi "dizájnon"!!
Jah, csak még szerencsétlenkedek ezzel a megújult hozzászólás szerkesztővel...
Én is így jártam, szerintem is tök gagyi ez az új cucc. A doboz meg annyira profi!!!
Nem rossz. Bár laposabb fejű csavarokkal még szebb lenne.
Lesz ez még jobb is. Nem lehet mindent egyik pillanatról a másikra megcsinálni. Az csak a Harry Potter-ben működik.
[OFF]Elnézést, de már a gondolatok kifejtése is bűn?
[OFF] Bocsi akkor még egyszer...
Köszi szépen a véleményeket! És köszönöm Neked, hogy mindig zaklathatlak valamivel!!!!
Szia!
Az LCM3 szerintem tökéletes lett! A LED-es kütyüvel annyi építő kritikám vna, hogy az átkötések inkább levágott alaktrészlábak legyenek (azok egyenesek, és szebben néznek ki, mint egy szigetelt drót). Meg a panel széle picit kacsakringós
Szia
Köszönöm ....Az rgbledes cuccon valóban lenne mit szépíteni..Majd a következő....
A fedőlap csavarjaitól felborzolódik a toll a hátamon. Ettől valami sokkal különbet kellett volna kitalálni. A jó küllemet és a befektetett munkát agyonvágtad vele.
Vagy valamilyen horonyba kellett volna bujtatni, vagy legalább süllyesztett csavart használni. Akármiből is van a fedlap, ha ki lehetett fúrni, akkor kisüllyesztetni is lehetett volna. |
Bejelentkezés
Hirdetés |