Sziasztok! Teljesen láma vagyok a témában, ezért szeretném tudni h az említett hangrendszer vezetékes távirrányítójának potméterét hogyan lehet javítani, esetleg cserélni? Egyébként az a problémám vele h folyton hullámzik a hangerő, elviselhetetlenül idegesítő már. Hol lehet ilyen potit kapni?? Köszi előre is!!!
Ha tennél fel képet az említett potméterről, esetleg tudnék segíteni.
Szia! Miből gondolod, hogy a potenciométer a hibás? Egyébként az írásodban a "h" betű mit jelent? Üdv.: Yoe
Hali! "hogy"-ot szoktam rövidíteni h-val
. A "ha"-t általában kiírom. No, időközben jutottam annyira hogy azt a villát - értsétek jól - szóval neki kicsit felhajtottam a végeit így jobb érintkezése van, kapott egy kevés kontakt spray-t és majdnem tökéletes. Azért csak majdnem mert láttam a vezetékelés is meg van törve, így amiatt IS van a "hangerő-hullámzás". De sokkal jobb, a poti volt a legnagyobb ludas, még akk is ha tudom hogy átmeneti megoldás mert ugyanez lesz.. Ha van 5let tartósabb megoldásra szívesen veszem. Köszi!
Örülök hogy megtudtad csinálni, mert szerintem ilyen potit csak bontani tudtál volna.
Szia!
Még egy kis wd40-et fújjál bele és akkor tökéletes lesz
hosszabb távon is.
wd40 pár hónapra megoldja a problémád, de a műanyag részeket viszont tönkre teszi, emiatt ha állítod nehezebben fog járni. Ha később is használni akarod a rendszert, szerintem érdemes lenne gondolkozni egy újfajta hangerőszabályzó építésében előbb vagy utóbb, esetleg egy hozzáértőt megkérni erre.