Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok.
Sokan küzdünk a műszerezettség hiánya miatt (sajnos én is). Engedjétek meg hogy az előbb talált oldalt közkincsé tegyem ahol számítógépes műszer programok találhatóak minimális hardverrel. Kis futó programokról van szó. "Sajnos" az oldal orosz és a programok is. Ezér a kérdésem hogy mit kellene állítanom az XP-én hogy a programokon ne krix-kraxszok látszódjanak az orosz betűk helyett. Válaszokat előre is köszönöm. Műszerek :Bővebben: Link Üdvözlettel nyemi
Vezérlőpult / Területi és nyelvi beállítások / Speciális: Unicode-ot nem használó programok nyelve. Oroszra állítod, kér egy újraindítást és elvileg a régi programok összes felirata és üzenete ami nem grafikus, át fog állni az adott nyelv karakterkészletére. "...Vagy nem... Murphy sosem alszik"
Efraim, szerintem nem a böngészőben megjelenő szövegekre gondolt a kérdező, hanem a letöltött programok üzeneteire.
Szia!
Ha nem csak a betükészlettel lenne probléma, hanem a megértésükkel is, akkor lehet más nyelvű változatokat is találni... Angol
Köszönöm. Ó én balga gondolhattam volna. Na ebből is látszik hogy nem nagyon értek még a számító géphez. Amúgy érzem a válaszodba az iróniát szóval csak finoman állítgatom nehogy úgy járjak mint az egyszeri a mobiltelefonnal amit át állított arabra.
Még egyszer Köszönöm. Üdv nyemi.
Köszönöm . Hát igen, keresni is tudni kell. Amúgy nekem egy R-C-L és frekvencia mérőre lett volna szükségem, az egyszerűbbek is tízezer pénz felett lettek volna. De a hogy látom egy pár darab 3,5 mm jack és a probléma megoldva. Azért kicsit aggódok a programok pontosság miatt de remélem amatőr viszonylatban elég lesz. A semminél ez azért bőven több.
Még egyszer köszi. Üdv nyemi
Az említett árból kijön, sokkal többet tud, mint a hangkártyás, elemes működésű, nem kell hozzá elvinni a PC -t: LCM3. Sokan utánépítettük már, igen jól működik.
Én azért nem hókuszpókuszolnék ennyit. Csinálja azt amit én mondtam és printelje ki pdf-ben. És el is van mentve.
Mit printeljen ki? A futó programok változó üzeneteit...? A weblapon csak pillanatképek vannak. Kipróbáltam egyet-kettőt a programokból, van bennük szöveges ablak bőven. Vajon egy felugró orosz nyelvű hibaüzenetet hogy printel ki amikor csak "??????????????" van helyette egy dialogbox-ban?
Bővebben: Link
Egyszerű RCL mérő, egy próbát biztosan megér... Ja és használj Google Chrome-t az rögtön fordít is!
Ezt egyszer kipróbáltam, működik, a pontossága nem egy metex, de például ellenállás kiválogatásához jó mert nem kell méréshatárt váltani, csak odanyomom és tudom milyen érték.
Ha letölt egy programot és látni akarja az üzeneteket, akkor azt a programot fájlonként meg kell nyitni, lefordítani az orosz üzeneteket magyarra, vagy angolra és minden fájlt utf8 without BOM -ban kell megőrizni. A programok nyelve szinte 100% biztosan angol, csak az üzenetek vannak oroszul és valószínűleg ANSI-ban van. Ezért jelennek meg a kérdőjelek. Én a honlap tartalmára gondoltam, mert úgy értettem, hogy azt sem látja helyesen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |