Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok!
Használok két darab PA 15 ECO típusú The Box nevű hangfalat, amiben van egy tweeter és egy 15"-os mély. Nos, a magasat egy MTK védte egy ideig, de ez folyton tudálékoskodott és rendszeresen (természetesen buli közben) elvette a teljesítmény a magastól. Ok, valóban ez a feladata, de akkor is. Nos, egy ismerősöm kicserélte ezt egy 12V-os 20W-os izzóra. Tök jól működött is a dolog most szombatig, amikor is egy öpke gerjedés hatására mindkettőben kiégett az izzó Rendben van, hogy cseréljem ki, de arra gondoltam, hogy az MTK-t párhuzamosan kellene kötni az izzóval, így ha kiégne, még mindig szólna a fal. Ezért keresnék ehhez a PA 15 ECO hangváltójához egy rajzot, hogy megtudjam milyen értékű és típusú volt az alkatrész (ami sajna a kolléga nem talál az otthonában). Köszi szépen!
Sziasztok!
Segítséget kérek egy EMG 18143 típusú tápegység javításához. Ha valaki tud kapcsolási rajzot, kérem segítsen. Köszönöm!
Üdvözletem mindenkinek!
Kérlek Titeket, segítsetek ha tudtok! Hozzájutottam egy EMG-12562, avagy TR-0332 -es impulzusgenerátorhoz. Van némi hibája, meg szeretném javítani. Műszerkönyvre, kapcsolási rajzra lenne szükségem. Széttúrtam a NET -et, de nem találtam semmit. Ha valaki tud, kérem segítsen! Előr is köszönöm!
Bosch PTK23e elektromos tűzőgépnek keresem az elektronikai kapcsolási rajzát. A vezérlőpanelen lévő tranzisztor (vagy fet vagy valami hasonló) típusa érdekelne, mert valamiért kirobbant az alja és levan öntve valami kemény gyantával. Lényegében ez vezérli a tekercset.
Sziasztok!
Keresem a MIG-240 CU hegesztőgép kapcsolási rajzát. Sajnos a vezérlőpanel évi rendszerességgel elszáll, ezért a kapcsolási rajz alapján szeretném kicsit "tartósabbá" tenni. Ha jól sejtem a 2 teljesítmény-darlington száll el (BDV65B; BDW84D), de a rajz alapján többet lehetne tudni. A panel típusjelölése: WEL3-3 Előre is köszönöm!
Üdv ! Szükségem lenne egy előerősítő kapcsolásra az ST 151 be! Mivel hogy sok műszernek kicsi a jelforrása ! Ha már ilyet akarok építeni akkor legyen maximális kihasználású tehát a lehető legjobban erősítse fel a hangot amennyit az erősítő szívesen fogad !
Kedves Barátaim!
Carlsbro GLX 150 C Special Edition tipusu gitárkombóhoz kersek kapcsolási rajzot!Nagyon fontos lenne,mert nem tudunk vele zenélni.Csak a fent említett tipusé felel meg ,mert a 150H jelű az megvan,de annak semmi köze a "C" végződésű kombóéhoz! Kérlek benneteket nézzetek szét a rajzaitok között,hátha sikerül valakinek ráakadni! Köszönettel:T.Laci Hatvan *** Tel. szám törölve
Szépnapot
Segitséget szeretnék van egy DAEWOO DMQ 2072 tv hang hibával. Kapcsolási rajzot keresnék hozzá. Elöre is köszi
http://skory.gylcomp.hu/quad405/quad405.htmlhttp://skory.gylcomp.hu...mlSzia! Én egy Quad405-ös párt tennék bele feltéve ha elég a trafód teljesítménye,hozzá! Régebben építettem párat +-30 - 50 voltig bármennyivel el megy, és 100watt 8 ohm terhelésnél 0,01% a torzítása, amit más ic-s vagy tranyós cucc nem igazán tud produkálni! ezen a linken megtalálsz mindent ami kell hozzá, ha ez nem elég, keress!
Bocsi most próbáltam nem megy a link amit az előbb ide tettem! Itt a harmadik oldal lap alján, ami van, az műkszik!!
Köszi a segitséget de nemtudom kibontani "Ismeretlen formátum ként " kezeli. Probáld már meg máshogy feltenni nagy segitség lenne Köszi
Ezt mindegy hogy teszi fel...
Vélhetően az EEPROM tartalma ez a .bin állomány.
Sziasztok. Én egy Pioneer SA-7800-hoz keresek kapcsolási rajzot. Előre is köszönöm.
Szia! Remélem erre gondoltál..
Igen, ez lesz az, isten vagy. Köszi. :worship:
Helló,Sziasztok!
Bocsika hogy csak most tudok írni de eddig kutakodtam valami kapcsolási rajz után és találtam egyet ez alapján ellehet készíteni a nyáktervet?Valaki tudna segíteni az elkészítésében? Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Keresem a Mustang310 rádiós magnó kapcsolási rajzát, akinek megvan, vagy tud honlapot, kérem segítsen. Előre is köszi!
Sziasztok!
HAIER klimához keresek kapcsolási rajzot. A keresőben sajna csak kinait találtam de azon se nagyon igazodtam ki, mivel 5 sec után letiltja a böngészőmet. A panel száma:0010400475 Sajna a hideg beáltával ezzel fűteném a kecot, szal ha valaki tudna valamilyen kapcsolási rajzot azt nagyon megköszönném! A panel a következő linken láthatóvá válik: Panel Köszönöm!
hello mindenkinek kapcsolási rajz kellene nekem Eurolite Moving Flower III típusú disco fényhez valaki tudna segíteni ?
Szia!
Ha jól látom ez egy frekvenciaiváltós klima. Mi a hiba jelenség?
Sziasztok!
Taked-Riken TR6841 multiméterhez keresek kapcsolási rajzot. A hibajelenség az, hogy a kijelzőn csak nullák villognak minden méréshatárban. Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy nem tudnátok-e honnan tudnék szerezni kapcsolási rajzot egy IVECO EUROCARGO 75 E 14 eshez (1996-os) Előre is köszi!
Szia!
Az eredeti panelen 3 alkatrész + 3 kondi kiégett. Fényképet tudok róla eszközölni. Igazából ez hajtja a vezérlő jelek hatására az inverteres kompresszor fordulatszámát. Konstrukciós hibáról lehet szó, mivel a forgalmazónál hegyekbe állnak az ilyen jellegű panelek. Az a gond, hogy nagyon drága pézért akarnak másikat adni, és ráadásul várni kellene 5-8 hónapot. A hiba annyi, hogy a panel tápegysége, nem indul el, mivel több alkatrész is kifeküdt rajta. Ma ha lesz időm felrakom a képet a panelről, bár csak abban az esetben lehetne valami infóhoz jutni, ha valakinek lenne egy ilyen működö panelje! azért előre is köszönöm!
Csak egy Hanseatic CDSX-4 bekötése kellene. Kösz.
A kép mondana valamit arról mi ment tönkre. A linken lévö képen nen látszik de ha jol gondolom a panel mási oldalán van egy fekete nagy kiöntött alkatrész (fet/igbt hid) kérdés hogy annak a vezérlése vagy csak a sárga (táp) trafohoz való meghajtó részen van a hiba.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |