Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
A fórumban a vulgáris kifejezések használata nem megengedett!
Vulgaris kifelyezesnek bizonyul az "(#108310) schyber" ben g.. ???
Vulgáris kifejezés: Nemi szervek, nemi érintkezés emlegetése, köznapi szavakkal (nem irodalmi nyelven).
Itt.
Ja tudom mit jelent, csak gondoltam, hogy a "gagyi" kifelyezesre gondoltal es gondoltam megkerdem hogy miert..
(amgy a ** helyeket ti toroltetek nem..)
Igen, a *-ozás a mi (én) művünk... A gagyi szó nem tartozik a vulgáris szavak közé.
OFF vége.
Megkérlek rá, mert ellenkező esetben mi leszünk kénytelenek ezt tenni. Ami egyikünknek sem kellemes... Köszönöm!
nos én akkor készenis lettem beépítettem a gépház elejébe a ledsort és működik! 1-2kép róla
Bemutatom MetálRobotot :violent: XDD
Hogy egyeseknek mennyi szabadideje van... :ROTF LOL:
Asszem egyszer majd én is összerakok valamit a selejt alkatrészeimből...
A Watt-féle PIC-égető utánépítése. A NYÁK-ot az oldalán levő terv alapján gyártattam.
Egy délelőttömbe került, de most legalább van konkrét bizonyíték a kreativitásomra
Nagyon korrekten összerakott égető! Látszik, hogy nem ma kezdted a szakmát, és a forrasztások is kitűnőek!
Szép lett!
Most, hogy a 7406-os már működik, érdemes lenne az LPT kábel hosszával kísérletezned, mert 60cm-es lehet minimum, de van akinél 1,5m es is jól műkszik! (pl. Potyo-nál UTP kábelből)
Hááát, forrasztani talán valóban tudok (a közelmúltban egy munka kapcsán elkezdtem összeszámolni, mennyit is kellett forrasztanom, aztán 2000 fölött abbahagytam ), de az elektronikában általában véve nincs nagy gyakorlatom. Ez abból is látszik, hogy - bár előre tudtam, ilyen csatikat fogok használni - nem jutott eszembe, hogy kicsi lesz nekik a lyuk. Sebaj, felfúrtam 1-es fúróval (ez volt itthon a legkisebb), aztán az ón majd "ápol és eltakar". Néhol lehet látni, hogy a rézfólia-gyűrű egy-egy sorjája kiáll az ónból. Azért a helyzethez képest sikerült jól megoldani a problémát. Legközelebb már erre is oda fogok figyelni.
Szerencsére a tesztgép tetejére így is elér. (Az élesztést nem szeretem a "rendes" gépemen csinálni, érthető okokból.) Új kábelt most lusta vagyok gyártani, inkább majd megtoldom a képen levőt. Az ICSP kábelnél mennyi a max. hossz a tapasztalatok szerint?
watt szavait olvasva meg van válaszolva a kérdésed :yes:
Na tegnap volt egy kis idom, es bedobtam a tranyokat is,.. Ha meg kerul 1kis idom, tekerek ra 3 tekercset es egy kis alut a tranyok ala, lassuk mi jon ki belole..
Addig is egy kep:
Nekem pedig itt van a készülődő ST151. Még a tranyók hiányoznak belőle, meg valami alu darabot kell keresni a tranyók alá.
Nagyon remélem hogy nem kell majd semmit vesződni vele az indításnál, és pöccre indul majd!
Helo
szépen néz ki nekem pont most ajánlották ezt az erősítőt. A kapcsolás honnan van?
Sziasztok!Sokan mondták, hogy amit csináltam erősítőt kicsi benne a trafó. Hát most kicseréltem! A régi 35VA
helyett rendeltem a netről egy 60VA trafót! remélem ez már jó lessz :yes: Rakok fel néhány képet:
Hali
Most készültem el ezzel a rész egységgel. egy PIC vezérel 4 digitális potit amit nyomógombokkal lehet állitani és ki is van jelezve 7 szegmenses kijelzőkön. A potik a kimeneten 0 és 5 V közötti feszt adnak nekem és ezzel szeretném majd meghajtani az LM1036 os előerősítőt, igy lesz egy digitális-an vezérelt előerősítőm A PIC-hez csatlakozik majd egy infra vevő is, és távirányitani is lehet majd (remélem ). remélem minden összejön.
Klassz.
Az én terveim között is szerepel egy ilyen megtervezése.
Úgy látom, döglenek utána a legyek! (szúnyogok)
nah én mindjárt készleszek azátalakított cuccommal még titok h mi mer nagyon gagyi de nemakar semmiért se sikerülni a forasztópáka állandóan elcsúszik:S meg picit meglepődtem amikor a pákán a hűtőbordából elkezdett túzcsóvát szórni vagy 3*eljácotaxD remélem semmi baja...
Udv!
Elkeszult az elso csoves erositom. Kisebb simitasok meg vannak, mint peldaul bekapcsolas keslelteto, de mar tokeletesen mukodik. A kimeno trafok nem a legjobbak. Regi csoves radiobol sikerult 2 egyformat szereznem es azok vannak benne. A baj csak az, hogy nem eleg nagy a vasmag keresztmetszet , ezert a mely hangok sem a legjobbak. Viszont a minoseg leirhatatlan, meg igy hasznalt csovekkel is. Persze jo minosegu hanganyag is kell hozza, csak igy lehet elvezni... |
Bejelentkezés
Hirdetés |