Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
A fórumban a vulgáris kifejezések használata nem megengedett!
![]()
Vulgaris kifelyezesnek bizonyul az "(#108310) schyber" ben g.. ???
Vulgáris kifejezés: Nemi szervek, nemi érintkezés emlegetése, köznapi szavakkal (nem irodalmi nyelven).
Itt.
Ja tudom mit jelent, csak gondoltam, hogy a "gagyi" kifelyezesre gondoltal es gondoltam megkerdem hogy miert..
(amgy a ** helyeket ti toroltetek nem..)
Igen, a *-ozás a mi (én) művünk... A gagyi szó nem tartozik a vulgáris szavak közé.
OFF vége.
Megkérlek rá, mert ellenkező esetben mi leszünk kénytelenek ezt tenni. Ami egyikünknek sem kellemes...
![]() ![]()
nos én akkor készenis lettem beépítettem a gépház elejébe a ledsort és működik! 1-2kép róla
Bemutatom MetálRobotot :violent: XDD
Hogy egyeseknek mennyi szabadideje van...
![]() ![]() Asszem egyszer majd én is összerakok valamit a selejt alkatrészeimből...
A Watt-féle PIC-égető utánépítése. A NYÁK-ot az oldalán levő terv alapján gyártattam.
Egy délelőttömbe került, de most legalább van konkrét bizonyíték a kreativitásomra
![]()
Nagyon korrekten összerakott égető! Látszik, hogy nem ma kezdted a szakmát, és a forrasztások is kitűnőek!
![]()
Szép lett!
![]() Most, hogy a 7406-os már működik, érdemes lenne az LPT kábel hosszával kísérletezned, mert 60cm-es lehet minimum, de van akinél 1,5m es is jól műkszik! (pl. Potyo-nál UTP kábelből)
Hááát, forrasztani talán valóban tudok (a közelmúltban egy munka kapcsán elkezdtem összeszámolni, mennyit is kellett forrasztanom, aztán 2000 fölött abbahagytam
![]()
Szerencsére a tesztgép tetejére így is elér. (Az élesztést nem szeretem a "rendes" gépemen csinálni, érthető okokból.) Új kábelt most lusta vagyok gyártani, inkább majd megtoldom a képen levőt. Az ICSP kábelnél mennyi a max. hossz a tapasztalatok szerint?
watt szavait olvasva meg van válaszolva a kérdésed :yes:
Na tegnap volt egy kis idom, es bedobtam a tranyokat is,.. Ha meg kerul 1kis idom, tekerek ra 3 tekercset es egy kis alut a tranyok ala, lassuk mi jon ki belole..
Addig is egy kep:
Nekem pedig itt van a készülődő ST151. Még a tranyók hiányoznak belőle, meg valami alu darabot kell keresni a tranyók alá.
Nagyon remélem hogy nem kell majd semmit vesződni vele az indításnál, és pöccre indul majd!
Helo
szépen néz ki ![]()
Sziasztok!Sokan mondták, hogy amit csináltam erősítőt kicsi benne a trafó. Hát most kicseréltem! A régi 35VA
helyett rendeltem a netről egy 60VA trafót! remélem ez már jó lessz :yes: Rakok fel néhány képet:
Hali
Most készültem el ezzel a rész egységgel. egy PIC vezérel 4 digitális potit amit nyomógombokkal lehet állitani és ki is van jelezve 7 szegmenses kijelzőkön. A potik a kimeneten 0 és 5 V közötti feszt adnak nekem és ezzel szeretném majd meghajtani az LM1036 os előerősítőt, igy lesz egy digitális-an vezérelt előerősítőm ![]() A PIC-hez csatlakozik majd egy infra vevő is, és távirányitani is lehet majd (remélem ). ![]() remélem minden összejön. ![]() ![]() ![]()
Klassz.
Az én terveim között is szerepel egy ilyen megtervezése. ![]()
Úgy látom, döglenek utána a legyek! (szúnyogok)
![]() ![]()
nah én mindjárt készleszek azátalakított cuccommal még titok h mi mer nagyon gagyi de nemakar semmiért se sikerülni a forasztópáka állandóan elcsúszik:S meg picit meglepődtem amikor a pákán a hűtőbordából elkezdett túzcsóvát szórni vagy 3*eljácotaxD remélem semmi baja...
![]()
Udv!
Elkeszult az elso csoves erositom. Kisebb simitasok meg vannak, mint peldaul bekapcsolas keslelteto, de mar tokeletesen mukodik. A kimeno trafok nem a legjobbak. Regi csoves radiobol sikerult 2 egyformat szereznem es azok vannak benne. A baj csak az, hogy nem eleg nagy a vasmag keresztmetszet , ezert a mely hangok sem a legjobbak. Viszont a minoseg leirhatatlan, meg igy hasznalt csovekkel is. Persze jo minosegu hanganyag is kell hozza, csak igy lehet elvezni... |
Bejelentkezés
Hirdetés |