Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hú, ez a videó brutálisan, sokkolóan eltalált.
Ne tagadd, hogy neked nem kéne egy robot.
Jó gép lehet! Nekem nem kell robbanó motoros, valamint ez a lengőkaros futómű. Én a Merev hídban hiszek valamint az elektromos gépben
Robotot? abba meg mi a jó? Én akarom irányítani, ne ő engem
Nem téged, hanem saját magát irányítaná. Vagy: mondod neki hogy hozzál egy forró teát, és hoz! :beka3:
Persze azért oda már kell tudás... Nekem elég lenne kezdésnek annyi hogy ne menjen neki a falnak.
Érdekes egy ötlet, de engem kifejezetten untatna.. Ebben az a lényeg hogy te irányítod X távolságból, nem magától megy
Untatna?
Na akkor egy ilyen: Bővebben: Link
Én azért nem szeretem az elektromosat, mert tölteni kell az akkut, meg nincs meg az a hangélmény, mint egy robbanósnál. Ráadásul ami ebben az autóban van az egy 5,3cm3-es motor, ami 3Le-t tud.
20-25éve még telefon se minden házban volt, nem hogy mobil. Nem tudom mennyire ismered a városi buszokat, de felénk az az elv, hogy még 5 ember mindig felfér. Még akkor is, ha a fentlévők kénytelenek felváltva szuszogni.
A hátitáskámba beférne, mert eddig mindent bele tudtam rakni amit akartam. De, hogy mi védi akkor az esetleges ütésektől, nem tudom. Felszálláskor üsd vágd nem apád elv működik. Egy külön táskában, ami megfelelő védelmet nyújt hurcolhatnám, de akkor nincs hova letenni, mindig viszed magaddal. Érdekes úgy WCre járni. A telefont meg becsúsztatom a zsebembe és kész, senki se lássa. Ütés nem igen érheti, mert az én is megérzem. Egyszerűbb rá vigyázni. Tőlem jóval fiatalabb, éretlen kölköket látok kétszer ekkora telefonnal buszozni, legalább kétszeres ára is volt. No az tényleg hülyeség, nem vagyok híve, hogy a buszban telefonról filmet nézzek. Ha kedvem van, újabban rászoktam a zenehallgatásra, ha nem, akkor csak állok esetleg ülök. Viszont, a héten is jól jött, késett a tanár, gyanús volt, mellé elég kevesen voltunk. Előkaptam, wifi bekapcsol, böngésző indít, no mutasd csak a leveleket, hát sajnálatosan ma elmarad a gyakorlat. Még másfél órát lehetett volna aludni. Persze, nem azzal kezdem a napot, hogy megnézem a facebookot, vagy az emailt, mindkettőre ki lett téve az információ, aznap reggel. Egy ilyen kamion, háááát. Lehet, ez lesz a következő nagy munkám. Mi értelme, feltűnésen kívül, azt sajnos nem tudom.
Hát igen, gondolom te is Sutransozol ! Én is szenvedek, főleg hétfőn , pénteken, meg amikor az eső esik..
A kis erőgép Nekem az nem tetszik a robbanósba, hogy csak egy irányba megy, meg ordít Jó, mondjuk biztos van valami sebességváltó lükverccel.. Most néztem én is egy 25ccm-es motort
Ha igazi lenne jó lenne, de így csak egy baba
Vannak olyan járgányok, ahol van hátrameneti rész is.
Egy autó meg nem autó hang nélkül. Egy E-autót észre sem vesznek ha játszol vele, ezt biztos észreveszik. Most pedig épp egy munkagép építésén vagyok, csapágyházakat kellene csináltatnom, csak nem tudom hol.
Nekem a csapágyházakkal és egyebekkel nincs gondom, hisz apukám esztergályos. Van is egy általa gyártott hátsó hidam a robbanómocis gép alá Bővebben: Link Ezt a kocsit a télen én is szét fogom szedni, és egyedi autót fogok építeni belőle. Lényegében csak a hidak és a hajtáslánc miatt vettem meg, mos már fel is van újítva teljesen, így menetre kész.
Véleményem szerint ez az Afrika sokkal jobb :emptybottle:
Generációs értékrendbeli különbségek vannak közöttünk.
Hamár LMFAO - Party Rock... Bővebben: Link
Röhögj ki, de ez nekem tettszik: Bővebben: Link Azért ha bírod, nézd végig...
Azt hittem ez is vocaloid. Hatsune Miku De a szintetikus csaj jobban énekel
Húha, ez már nem annyira "bejövős"... Ez viszont annál inkább: Bővebben: Link
Eddigi életem legjobb hétvégéje után újra visszahuppantam az unalmas hétköznapkba.
Nem is a munka zavar, hanem az a 300 kilométer ami elválaszt Tőle.
Meg tudlak érteni. Valóban szép. :vigyor5:
Mennék akár minden nap is, csak lenne annyi időm.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |