Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1724 / 3599
(#) Szebence válasza zenetom hozzászólására (») Okt 21, 2011 /

Már itt is kezded?
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Okt 21, 2011 /

Hú, ez a videó brutálisan, sokkolóan eltalált.
(#) zenetom válasza Szebence hozzászólására (») Okt 22, 2011 /

Ne tagadd, hogy neked nem kéne egy robot.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 22, 2011 /

Jó gép lehet! Nekem nem kell robbanó motoros, valamint ez a lengőkaros futómű. Én a Merev hídban hiszek valamint az elektromos gépben
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Okt 22, 2011 /

Robotot? abba meg mi a jó? Én akarom irányítani, ne ő engem
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 22, 2011 /

Nem téged, hanem saját magát irányítaná. Vagy: mondod neki hogy hozzál egy forró teát, és hoz! :beka3:
Persze azért oda már kell tudás... Nekem elég lenne kezdésnek annyi hogy ne menjen neki a falnak.

Érdekes egy ötlet, de engem kifejezetten untatna.. Ebben az a lényeg hogy te irányítod X távolságból, nem magától megy
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 22, 2011 /

Untatna?
Na akkor egy ilyen: Bővebben: Link
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 22, 2011 /

Én azért nem szeretem az elektromosat, mert tölteni kell az akkut, meg nincs meg az a hangélmény, mint egy robbanósnál. Ráadásul ami ebben az autóban van az egy 5,3cm3-es motor, ami 3Le-t tud.
(#) KTobi válasza blackdog hozzászólására (») Okt 22, 2011 /

20-25éve még telefon se minden házban volt, nem hogy mobil. Nem tudom mennyire ismered a városi buszokat, de felénk az az elv, hogy még 5 ember mindig felfér. Még akkor is, ha a fentlévők kénytelenek felváltva szuszogni.
A hátitáskámba beférne, mert eddig mindent bele tudtam rakni amit akartam. De, hogy mi védi akkor az esetleges ütésektől, nem tudom. Felszálláskor üsd vágd nem apád elv működik. Egy külön táskában, ami megfelelő védelmet nyújt hurcolhatnám, de akkor nincs hova letenni, mindig viszed magaddal. Érdekes úgy WCre járni. A telefont meg becsúsztatom a zsebembe és kész, senki se lássa. Ütés nem igen érheti, mert az én is megérzem. Egyszerűbb rá vigyázni.
Tőlem jóval fiatalabb, éretlen kölköket látok kétszer ekkora telefonnal buszozni, legalább kétszeres ára is volt. No az tényleg hülyeség, nem vagyok híve, hogy a buszban telefonról filmet nézzek. Ha kedvem van, újabban rászoktam a zenehallgatásra, ha nem, akkor csak állok esetleg ülök. Viszont, a héten is jól jött, késett a tanár, gyanús volt, mellé elég kevesen voltunk. Előkaptam, wifi bekapcsol, böngésző indít, no mutasd csak a leveleket, hát sajnálatosan ma elmarad a gyakorlat. Még másfél órát lehetett volna aludni. Persze, nem azzal kezdem a napot, hogy megnézem a facebookot, vagy az emailt, mindkettőre ki lett téve az információ, aznap reggel.

Egy ilyen kamion, háááát. Lehet, ez lesz a következő nagy munkám. Mi értelme, feltűnésen kívül, azt sajnos nem tudom.
(#) janikukac válasza KTobi hozzászólására (») Okt 22, 2011 /

Hát igen, gondolom te is Sutransozol ! Én is szenvedek, főleg hétfőn , pénteken, meg amikor az eső esik..
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 22, 2011 /

A kis erőgép Nekem az nem tetszik a robbanósba, hogy csak egy irányba megy, meg ordít Jó, mondjuk biztos van valami sebességváltó lükverccel.. Most néztem én is egy 25ccm-es motort

Ha igazi lenne jó lenne, de így csak egy baba
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 22, 2011 /

Vannak olyan járgányok, ahol van hátrameneti rész is.
Egy autó meg nem autó hang nélkül. Egy E-autót észre sem vesznek ha játszol vele, ezt biztos észreveszik.
Most pedig épp egy munkagép építésén vagyok, csapágyházakat kellene csináltatnom, csak nem tudom hol.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 23, 2011 /

Nekem a csapágyházakkal és egyebekkel nincs gondom, hisz apukám esztergályos. Van is egy általa gyártott hátsó hidam a robbanómocis gép alá Bővebben: Link Ezt a kocsit a télen én is szét fogom szedni, és egyedi autót fogok építeni belőle. Lényegében csak a hidak és a hajtáslánc miatt vettem meg, mos már fel is van újítva teljesen, így menetre kész.
(#) szamóca hozzászólása Okt 23, 2011 /

(#) zoly15 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 23, 2011 /

Véleményem szerint ez az Afrika sokkal jobb :emptybottle:
(#) szamóca válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 23, 2011 /

Generációs értékrendbeli különbségek vannak közöttünk.
(#) sastas01 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 23, 2011 /

Akkor ezt azért még te is ismered : Afrika Vagy nem . Bár azt megmondom őszintén ,hogy Ez vagy Ez sokkal jobban leköti a figyelmemet .
(#) zenetom válasza sastas01 hozzászólására (») Okt 23, 2011 /

Hamár LMFAO - Party Rock... Bővebben: Link
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 23, 2011 /

Röhögj ki, de ez nekem tettszik: Bővebben: Link Azért ha bírod, nézd végig...
(#) sooty válasza vicsys hozzászólására (») Okt 23, 2011 /

Azt hittem ez is vocaloid. Hatsune Miku De a szintetikus csaj jobban énekel
(#) vicsys válasza sooty hozzászólására (») Okt 23, 2011 /

Húha, ez már nem annyira "bejövős"... Ez viszont annál inkább: Bővebben: Link
(#) sastas01 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 23, 2011 /

Még egy kis Afrika
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Okt 23, 2011 /

A cím láttán erre gondoltam
(#) varttina hozzászólása Okt 24, 2011 /

Eddigi életem legjobb hétvégéje után újra visszahuppantam az unalmas hétköznapkba.
(#) varttina válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 24, 2011 /

Nem is a munka zavar, hanem az a 300 kilométer ami elválaszt Tőle.
(#) Norberto válasza varttina hozzászólására (») Okt 24, 2011 /

Meg tudlak érteni. Valóban szép. :vigyor5:

Mennék akár minden nap is, csak lenne annyi időm.

Valószínű az lesz. Már nézegetem is a Szegedi munkahelyeket.
Következő: »»   1724 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem