Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ma volt egy kis időm fával foglalkozni, mivel sehova se illik így ide felteszem.
Köszönöm, 2 óra volt a letöltéstől számítva a kódgenerálás, gépidő (22 perc) és a csiszolás, egy óra tegnap, egy pedig ma.
Gondolom házi cnc-vel készítetted... Tudna a géped fóliát is vágni, vektorgrafikus kép alapján...?
Azt a mindenit! Nagyon szép! Mindig is tetszettek a fából készült dolgok.Valamikor réges régen asztalos akartam lenni csak megütött az elektronika szele és elvitt!
A gépedről van valahol pár kép amivel készült?
Nincs hozzá vágófejem sajnos. Gép topica. Azóta már sokat alakult. Nem is így néz már ki, félig már felöltözött a váz.
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Sony Dav-Dz53-as házimozim de a hangszóró kábelei nincsenek meg. A kérdésem az lenne hogy a dvd hátulján ezek a hangszóró csatlakozók milyenek mert ilyen hanszóró csatlakozókat még nem láttam és hogy lehet e kapni ilyeneket és hol? Köszönöm a válaszokat előre is.
Itt nem kérdezünk ilyesmit. Nem látom a csatlakozót, de a legtöbb házimozin csak egy csipesz van, amibe befogod a drót végét.
Ma jött szembe egy vicces adatlap:
http://cds.linear.com/docs/Application%20Note/an25fa.pdf Utolsó oldalt nézzétek.
Lehet, hogy valami pályázatra készült anno. Nem semmi, mik vannak ebben a komoly precíz, mérnöki szakmában.
Amikor még nem volt playback, és megasztárt nem termelt hetente a vízió, a tele.
A kisfiú Kicsi Ricsi, azaz Litle Richard.
Linearnak van még néhány ilyenje. Pl.: Bővebben: Link
Ezt a videót még régebben, ezen keresztül találtam meg: Bővebben: Link Azóta MP3-ban ott van telefonon!
"Szerintem ő nem Little Richard! Ő Frank "Sugarchile" Robinson és a zene címe Caldonia! A film címe pedig "No Leave No Love" 1946-ból! " Bővebben: Link
Ha vetted volna a fáradságot és megnézted volna a házimozi adatlapját akkor nem írnál hülyeséget. Ha csak simán bele kellene fogatni a drótot azt szerintem még nekem is menne.
Ha TE vetted volna a fáradságot és be LINK-eled, esetleg megnéztem volna, annak ellenére, hogy az OFF topicban kérdezted, ahol ez szabályellenes. A saját szellemi színvonaladból indulsz ki azt hiszem. Ezért hülyézel másokat. No de ez is csak téged minősít. :yes:
Csak annyit kellene tenned, hogy egy Sony-s vagy egy házimozis topikban kérdezel ilyesmiket. Pusztán amiatt, mert ilyesmit nem az OFF-ban kell megbeszélni, nem ez az a hely; ugyanúgy, mint ahogy a kocsmában nem szeretnek almalevet és kólát osztogatni. Még az is lehet, hogy hamarabb kapnál/kaptál volna választ. :yes:
Pláne akkor, ha mondjuk csatoltál volna egy fényképet a kütyüről vagy pl. az adatlapot, ami nem könnyedén megtalálható. Úgyhogy légyszíves másik/megfelelő topikba fáradj át, és segítenek/segítünk, ha tudunk.
[OFF]Bocsi hogy ideírok de kellene nekem minél hamarabb egy Sprint Layout telepítő fájl. Akinek van az megosztaná velem. Köszönöm, és még egyszer elnézést.
Letölteni "illegális" Meg kellene venni... Letölteni csak a DEMO verziót bírod, amivel max. nyomtatni tudod a már kész rajzokat...
Nem. Fenn volt rendes verzió csak meghülyült letöröltem és utána vettem észre hogy nincs meg a telepítője.
Persze.. A rendes alatt a kalózt érted, amit letöltöttél torrenton, vagy valami más kalóz oldalon...
Istenem.. Valamelyik fórumtag oldaláról lett letöltve annak idején.
Sziasztok!
Nincs valakinek egy "felesleges" elektrotanya meghívója? Előre is köszi!
Sziasztok!
Remélem megengedik a modik, hogy ez itt maradjon :hide: A hétvégén eltűnt Miskolcról az Ibanes Rg 404-es gitárom: a bordó változat . Akinek esetleg eladásra kínálnának egy ilyen gitárt, és annak eredetét nem tudja számlával igazolni, kérem jelezze nekem! |
Bejelentkezés
Hirdetés |