Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1725 / 3599
(#) SALáta hozzászólása Okt 24, 2011 /

Ma volt egy kis időm fával foglalkozni, mivel sehova se illik így ide felteszem.

SN855384.jpg

(#) vicsys válasza SALáta hozzászólására (») Okt 24, 2011 /

Azannya! Szép kis munka! Gratula!
(#) SALáta válasza vicsys hozzászólására (») Okt 24, 2011 /

Köszönöm, 2 óra volt a letöltéstől számítva a kódgenerálás, gépidő (22 perc) és a csiszolás, egy óra tegnap, egy pedig ma.
(#) vicsys válasza SALáta hozzászólására (») Okt 24, 2011 /

Gondolom házi cnc-vel készítetted... Tudna a géped fóliát is vágni, vektorgrafikus kép alapján...?
(#) san398 válasza SALáta hozzászólására (») Okt 24, 2011 /

Azt a mindenit! Nagyon szép! Mindig is tetszettek a fából készült dolgok.Valamikor réges régen asztalos akartam lenni csak megütött az elektronika szele és elvitt!
A gépedről van valahol pár kép amivel készült?
(#) SALáta válasza vicsys hozzászólására (») Okt 24, 2011 /

Nincs hozzá vágófejem sajnos. Gép topica. Azóta már sokat alakult. Nem is így néz már ki, félig már felöltözött a váz.
(#) nagysasy hozzászólása Okt 24, 2011 /

Sziasztok !

Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Sony Dav-Dz53-as házimozim de a hangszóró kábelei nincsenek meg. A kérdésem az lenne hogy a dvd hátulján ezek a hangszóró csatlakozók milyenek mert ilyen hanszóró csatlakozókat még nem láttam és hogy lehet e kapni ilyeneket és hol?
Köszönöm a válaszokat előre is.
(#) zolika60 válasza nagysasy hozzászólására (») Okt 24, 2011 /

Itt nem kérdezünk ilyesmit. Nem látom a csatlakozót, de a legtöbb házimozin csak egy csipesz van, amibe befogod a drót végét.
(#) Lucifer hozzászólása Okt 24, 2011 /

Ma jött szembe egy vicces adatlap:
http://cds.linear.com/docs/Application%20Note/an25fa.pdf

Utolsó oldalt nézzétek.
(#) Norberto válasza Lucifer hozzászólására (») Okt 24, 2011 /

Lehet, hogy valami pályázatra készült anno. Nem semmi, mik vannak ebben a komoly precíz, mérnöki szakmában.
(#) szamóca hozzászólása Okt 24, 2011 /

Amikor még nem volt playback, és megasztárt nem termelt hetente a vízió, a tele.
A kisfiú Kicsi Ricsi, azaz Litle Richard.
(#) idlob válasza Lucifer hozzászólására (») Okt 25, 2011 /

Linearnak van még néhány ilyenje. Pl.: Bővebben: Link
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 25, 2011 /

(#) zolee1209 válasza vicsys hozzászólására (») Okt 25, 2011 /

Ezt a videót még régebben, ezen keresztül találtam meg: Bővebben: Link Azóta MP3-ban ott van telefonon!
(#) mineral válasza szamóca hozzászólására (») Okt 25, 2011 /

"Szerintem ő nem Little Richard! Ő Frank "Sugarchile" Robinson és a zene címe Caldonia! A film címe pedig "No Leave No Love" 1946-ból! " Bővebben: Link
(#) nagysasy válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 25, 2011 /

Ha vetted volna a fáradságot és megnézted volna a házimozi adatlapját akkor nem írnál hülyeséget. Ha csak simán bele kellene fogatni a drótot azt szerintem még nekem is menne.
(#) zolika60 válasza nagysasy hozzászólására (») Okt 25, 2011 /

Ha TE vetted volna a fáradságot és be LINK-eled, esetleg megnéztem volna, annak ellenére, hogy az OFF topicban kérdezted, ahol ez szabályellenes. A saját szellemi színvonaladból indulsz ki azt hiszem. Ezért hülyézel másokat. No de ez is csak téged minősít. :yes:
(#) nagysasy hozzászólása Okt 25, 2011 /

Állj ! *

* Igen Állj !
(#) Norberto válasza nagysasy hozzászólására (») Okt 25, 2011 /

Csak annyit kellene tenned, hogy egy Sony-s vagy egy házimozis topikban kérdezel ilyesmiket. Pusztán amiatt, mert ilyesmit nem az OFF-ban kell megbeszélni, nem ez az a hely; ugyanúgy, mint ahogy a kocsmában nem szeretnek almalevet és kólát osztogatni. Még az is lehet, hogy hamarabb kapnál/kaptál volna választ. :yes:

Pláne akkor, ha mondjuk csatoltál volna egy fényképet a kütyüről vagy pl. az adatlapot, ami nem könnyedén megtalálható.

Úgyhogy légyszíves másik/megfelelő topikba fáradj át, és segítenek/segítünk, ha tudunk.
(#) Dániel X hozzászólása Okt 25, 2011 /

[OFF]Bocsi hogy ideírok de kellene nekem minél hamarabb egy Sprint Layout telepítő fájl. Akinek van az megosztaná velem. Köszönöm, és még egyszer elnézést.
(#) janikukac válasza Dániel X hozzászólására (») Okt 25, 2011 /

Letölteni "illegális" Meg kellene venni... Letölteni csak a DEMO verziót bírod, amivel max. nyomtatni tudod a már kész rajzokat...
(#) Dániel X válasza janikukac hozzászólására (») Okt 25, 2011 /

Nem. Fenn volt rendes verzió csak meghülyült letöröltem és utána vettem észre hogy nincs meg a telepítője.
(#) janikukac válasza Dániel X hozzászólására (») Okt 25, 2011 /

Persze.. A rendes alatt a kalózt érted, amit letöltöttél torrenton, vagy valami más kalóz oldalon...
(#) Dániel X válasza janikukac hozzászólására (») Okt 25, 2011 /

Istenem.. Valamelyik fórumtag oldaláról lett letöltve annak idején.
(#) Pajtu hozzászólása Okt 25, 2011 /

Sziasztok!

Nincs valakinek egy "felesleges" elektrotanya meghívója?
Előre is köszi!
(#) Rober_4 hozzászólása Okt 26, 2011 /

Sziasztok!
Remélem megengedik a modik, hogy ez itt maradjon :hide:
A hétvégén eltűnt Miskolcról az Ibanes Rg 404-es gitárom: a bordó változat .

Akinek esetleg eladásra kínálnának egy ilyen gitárt, és annak eredetét nem tudja számlával igazolni, kérem jelezze nekem!
(#) Rober_4 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Köszönöm!
(#) mineral válasza Rober_4 hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Az előbb a vicces tocsikban találtam. Most ide pont jó lesz. Kár ezért a gitárért.

Bővebben: Link
(#) Norberto hozzászólása Okt 26, 2011 /

Hmmm, ma "csak" 5 Ft-ot gyengült a forint...
(#) Dániel X válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 26, 2011 /

Köszi. Meglett.
Következő: »»   1725 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem