Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Magyarokamarson
Nálam leállt a stream, ahogy látom a szerver is.
21:16
Hát nem szívesen áldoznék rá 90$-t, iitholi szórakozásnak nekem ez drága lenne. Inkább valami ingyenes lib vagy forrás lenne jó.
De ezek is nagyon tetszenek, csak ne lenne fizetős.
Üdv mindenkinek!
Szeretnék kérni egy kis segítséget egy TP-LINK (TL-WR841ND V3) router soros port felélesztéshez. A hardver már megvan, bekapcs után küldi is az adatokat a soros portra. A problémám, hogy milyen firmware kellene rá, hogy tudjak adatot küldeni a portra? Sok csapatnál láttam ilyesmit a versenyen. Ha valaki tud, kérem segítsen, előre is köszönöm.
Üdv!
Az Openwrt t néztem de nem találok olyat ami erre a routerre való (leírás alapján), a ser2net a pc re vagy a routerre kell, ha utóbbira akkor miként? A PC n windows fut de ha szükséges a linux is megoldható bár utóbbit csak felhasználói szinten ismerem.
A ser2net a router soros portodat fordítja egy TCP socketté, értelemszerűen egy routeren futó program.
Ha nem tudsz/akarsz socketet kezelni a PC-n akkor windowson a com0com tud kamu sorosportot csinálni a socketből: http://com0com.sourceforge.net/ A routeredre van backfire release: http://downloads.openwrt.org/backfire/10.03/ar71xx/
A linken van 2 féle bin fájl, melyiket tegyem fel?
openwrt-ar71xx-tl-wr841nd-v3-squashfs-sysupgrade.bin openwrt-ar71xx-tl-wr841nd-v3-squashfs-factory.bin
Feltettem egy rövid összefoglalót a honlapomra a versenyről. Majd ha lesz időm írok egy komolyabb kis összefoglalót is.
Bővebben: Link
Üdv!
Feltettem és működik. Keresgéltem és találtam egy ugyan ilyet de az hibás, a system, wlan és a lakat kivételével az összes led folyamatosan világít. Van esetleg erre ötleted?
Nincs ilyen routerem, csak hasonló alapú, úgyhogy vaktában osztom az eszet. Rá kell kötni a soros portjára valamit, és ott megmondja mi a gond.
Sziasztok!
Valaki tud valamit arról, hogy meglesz-e megint rendezve ez a nagyszerű verseny?
Annyi pletykát tudok, hogy valószínűleg nagyobb felbontású kamera lesz. Voltak törekvések arra, hogy Szegeden legyen a rendezvény egy nagyobb csarnokban, de végül ez a verzió befuccsolt, mert féltették a parkettát. A halasi csarnokban megint ugyanez a helyzet.
Nekem inkább a vezérlése lenne nagyobb kihívás, dehát ugye kinek mi megy jobban...
Mechwarrior fanok elonyben...
Ha valakinek van sok felesleges szervoja, akkor epithet egy biped, hexapod vagy quadropod robotot. De szerintem a legegyszerubb mukodo mechanika oldalankent 2 labpart mozgat felvaltva. Ehhez sima DC motor is eleg.
Szerintetek mikor várható konkrét kiírás? (Előző évek tapasztalatai alapján)
Vki, aki már vett részt ezen a versenyen, meg tudná mondani, hogy a műhold képe milyen módon áll rendelkezésre? Kapunk egy USB-t és azon, vagy hálózaton keresztül tudjuk lekérni a képet?
Köszi
Hálózaton keresztül. Az idén pont hogy volt megoldva nem tudom, jövőre is pont így lesz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |