Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autódiagnosztika és adapter
Én még nem láttam, de az nem jelenti, hogy ne lehetne... Általában ami jó, ráadásul pénzt lehet vele keresni, ritkán szabad préda a neten - és ez így van rendjén. Azért, sok sikert kívánok a keresgéléshez...
Sajnos ez az én tapasztalatom is a 2008 évjárat utánni Vag autókkal. Az UDS/ODX protokolt használó SRI-rezetáló szoftver ára 180ezer meg áfa, nyilván egy kocsihoz nem veszem meg.Kaptam itt tanácsot, hogy mit olvassak, de az infók csak 2005 első félévig használhatók és csak említi. ill. videón reklámozza a VCDS
használatát. Még orosz oldalakon sem találtam valami "furmányos"megoldást. A szervizek meg ugyanattól a kereskedőtől vásárolják az olajat és a szürőket, hatalmas árréssel adják tovább az ügyfeleknek! Üdv!
Ilyesmire gondolsz. http://bolthely.hu/obddiag/id/14851_SZERVIZ_INTERVALLUM_VISSZAALLIT...852209
Sziasztok!
nem tudnátok hol tudok szerezni Toyota Yaris 1.0-hoz service manualt? Főleg a belső audio rendszerhez kellene, mert az előző tulaj belebarmol... Válaszotokat és segítségeteket köszönöm!
Köszi! Igen , majd meg interjuvolom a forgalmazót, mert hasonlót találtam de 2005 második félévtő lmár nem jó !
Üdv. barany165!
szevasz ...
kuld az adatokat az autorol
Sziasztok!Kérlek titeket segítsetek a döntésben. vennék egy elm 327 es scenner-t .érdemes-e vagy van e jobb kb ilyen árkategóriában?, megy -e win 7 tel?
Körbenéztem a fórumon nagyjából megvan válasz ,csak nem derült ki megy e windows 7 tel a elm 327 1.5 verziós scanner .Erre kellene valami .ELŐRE IS KÖSZI .
Sziasztok!
Seat Ibiza a következő hibát írja: 01044 Control Module Incorrectly Coded. Mi okozhatja? Köszi.
Tudásom szerint nincs 1.5-ös ELM, az 1.4b a legutolsó hivatalos. Az 1.5 kamu!
Link Amúgy a legtöbb program megy Win7 alatt. Ami meg nem, ott a Virtual PC XP mode program, ha a procid támogatja.
Köszönöm a választ !Ha meglesz lehet ,hogy még kérdezek...
Köszi! Megnéztem, az angol tudásom 0, a netes fordítás nem igazán értelmezhető.
Hello mindenkinek!1.6 hdi berlingo hibaüzenete a következő: antipollution faulty! motor hibajelző világít,menet közben leáll 70 felett,megállok,újrainditom és semmi baja,de a hibát írja ugyanugy,elindulok vele és ha 40felett megyek akármikor leállhat.
Részecskeszűrő lehet?dugul el vagy a nyomáskülönbség érzékelője hibás?még anny lenne ,nem tudom hogy mi köze hozzá,de a turbóról a vákumcsövet lehuztam, lustább is a gép,de viszont nem tilt le,nem áll le!!!ez hogy lehet?van már km a kocsiban, a turbónál olajos is rendesen.turbó átereszti az olajat és attól dugul a részecskeszűrőm? ha valakinek van ötlete....
Szia!
Tele van a net ezzel a problémával. Bővebben: Link
Üdv Mindenkinek. Sajnos a gugli nem barátom! Wagon r+ hoz nem találok semmiféle megoldási lehetőséget. De a vaterás cuccokat sem merem megrendelni. Tudtok valamilyen támpontot adni nekem? Bármilyen apró infót megköszönök.
Mit akarsz megoldani?
FIGYELEM! Az ország legkomolyabb műhelye,érdemes itt olvasgatni is!!!
Szia Köszi a reflektet. Wagonom erbegje jelez már egy ideje.
Ha be tudnám határolni a hiba helyét, (ha lehet?) akkor nem cserélném az egészet 150 ropiért. A kormányspirált már néztem, talán a nyúlványon levő lehet rossz. De nem akarok találgatni. Sőt az is lehet, hogy csak ki kell ütni.!? Plusz érdekelne technikailag is a dolog. Köszi előre is. Tibor
Sziasztok!
Van egy 98-as G Astrám X14XE . Szeretnék hozzá vásárolni egy diagnosztikai kábelt. Mit ajánlotok hozzá?Amit sikerült megtudni, hogy odb 2 csatlakozó van rajta. válaszotokat előre is köszönöm. Attila
Tech2 97-től van, úgyhogy egy sima KL illesztő (1-2e ft) vagy egy Tech2(5-10e ft) adapter jó lesz neked.
Sziasztok!
Mercedes w140 350td 93"as-hoz keresek diagosztikai progit és hozzá való kábel kapcsolási rajzot.
Üdv. Chevrolte Spark-hoz szeretnék valami cuccot, ami jól működik! Tud valaki segíteni? Üdv.
Az nem OBD2-es?
Elm 327,csak motorhoz
Üdv!
Bosch ESI TRONIC-hoz létezik valami olcsó interfész? Az ELM-327 nem lenne jó hozzá?Bővebben: Link
Igen Obd2, 16 Pin-es.
Sziasztok szeretnék segítséget kérni.Van egy ELM 327-es interfaszem nem tudom használni a Vag és a tech 2 programokat.Használhatom a kábelét a kocsi és a laptop között interfész nélkül vagy igy tönkremegy a gépem?Elöre is köszi.
Nem csoda, a VAG és Tech 2 nem is fog menni vele.
"Használhatom a kábelét a kocsi és a laptop között interfész nélkül vagy igy tönkremegy a gépem?" Ez mi??? hogy érted ezt? |
Bejelentkezés
Hirdetés |