Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Remélem, hogy nincs ilyen téma, ha van, akkor elnézést kérek. Az Aliens című filmből modellezem az M41A nevű gépfegyvert. Lőni természetesen nem lehet majd vele. De szeretném, ha lenne hangja. Megépítettem a kapcsolások között lévő berregőt, de annak nem valósághű a hangja. Szeretném elkerülni az ISD hangmodult, nem akarok annyit költeni rá. Előre is köszönöm a segítséget: Balázs
Én láttam egyszer valahol programozható kis chipet, amik a játékokban vannak. 8bit-es wavot tölthetsz fel rá kb. 10 másodperceset. Kínából tudsz ilyet szerezni az alibabán.
Köszönöm a segítséget, nemsokára megkapod a pontot!
Az alibaba nem egy mezei felhasználó részére lett kitalálva. Ott 100 darabos rendelési tételek vannak.
Tehát nem spóroltál semmit,sőt. Inkább vegyél egy ISD-t 800-900 Ft ért.
Gondolom sokat rendeltél onnan Bármiből tudsz rendelni pár darabot is. Egyébként nem feltétlen onnan kell rendelni, csak tipp volt hogy miket kell keresni.
Haveri körben lehet, hogy kapsz régi kiszuperált MP3 lejátszót, kell hozzá egy kis végfok és hangszóró (ami egyébként is kellene). Letöltöd a hangot, rámásolod, kivezeted a play-t és mehet...
Lehet, hogy olcsóbb, mint bármilyen chip és a körítés... Üdv Inhouse
ISDxxxx chip, max 12kHz-et tud.
Ott van a minimális rendelési tétel mennyi darab.
Idézet: „Gondolom sokat rendeltél onnan” Képzeld próbáltam rendelni,csak egy két darabbal szóba sem álltak velem. Nem kell hülyének nézni....
Szerintem még ez lenne a legjobb. Hangminőségben is.
De ez csak az én véleményem...
Az egy dolog, hogy mit ír oda a kínai, az meg egy másik dolog, hogy mivel lehet beetetni. Pl.: "most csak egy minta kell, de ha jó lesz, akkor kell belőle 50000 db." stb. Még nem volt olyan, amit ne tudtam volna bekérni pár darabot.
Sziasztok!
Nagyon megindultak a hsz-ek. Persze, nem is akartam rendelni onnan. Én először valami tranzisztoros kapcsolásra gondoltam. Az mp3 lejátszó jó ötlet. Vagy marad az ISD hangmodul+erősítő IC+hangszóró Üdv! Balázs
Gondolom a szállítási díj sem lenne olcsó..
Akkor te ügyesebb vagy. Nálam ez nem működött. Ott sopánkodott hogy nem éri meg "nem biznisz" ilyen kis mennyiségben... Mindegy.. Bocs az OFF-ért
Sziasztok!
Még egy kérdés: ha az ISD modul kapcsolásában a mikrofon helyére egy LINE jelszintű kimenetet kötök a PC-ből, akkor azt felveszi nekem? Vagy kell valami átalakítás? Üdv! Balázs
Na jó, nekem van annyi előnyöm, hogy beszerzőként dolgozok Egyébként meg a szállítás kb. 10 USD borítékban.
Analn (ISD1700 széria 9. láb) bemenetre kell kötni a jelet, és az FT (22.) lábat a GND-re kell lehúzni.
Szia!
Miért nem csinálod meg ezt a kapcsolást? A Chip-Cad-nál találsz hozzá Ic-t.Mögé egy kis végfok és kész. Pc-röl is tudsz rá tölteni hangot.
Szia!
Köszönöm a választ. Karácsonyra megrendelem, ami kell hozzá. Üdv! Balázs
Szia!
Egy ilyen áramkört készítek egy HESTORE KIT-ből. Karácsonyra fogom kérni. Ha készen van (december 25.-e), akkor jelentkezek. Modik: ne zárjátok le addig a témát légyszi! Üdv! Balázs
Miért zárnák le?
Szia!
Csak úgy írtam. Maga a fegyver már majdnem készen van. Nem tudom, hogy kik ismerik Aliens- a bolygó neve: halál című filmet. A fegyver onnan van. A filmből majd kimásolom a fegyver hangját, és azt veszem fel a ISD hangmodulra. A Play gombot rövidre zárom és a ravasz mögé teszek egy mikrokapcsolót. Így, ha meghúzom, akkor menni fog. Természetesen lesz hozzá erősítő is. Én ezt fogom használni erősítőnek (mert ez van itthon), és ezt a hangszórót. Sajnos nagyobbat nem tudok beletuszkolni a belsejébe. Áramforrásnak pedig 10 db. sorba kapcsolt ceruza akkut gondoltam. Üdv! Balázs
Sziasztok!
Megépítettem az ISD hangmodult. Sikerült felvennem rá a hangot, raktam utána erősítőt, és működik. Üdv! Balázs
Szia!
Milyen erősítőt tettél utána? Csak azért kérdem,mert én is akarok egyet készíteni,csak én egy 20w-os tölcsért szeretnék meghajtani vele,madár hangokkal.De még nem döntöttem el hogy milyen erősítővel.
Szia!
Én TDA1519-el csináltam. Üdv! Balázs |
Bejelentkezés
Hirdetés |