Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1757 / 3610
(#) Szárnyas hozzászólása Dec 7, 2011 /

Pihenés gyanánt egy kis zene: Bővebben: Link
(#) tungsram válasza zenetom hozzászólására (») Dec 7, 2011 /

Nem áll szándékomban senkit megbántani de minden rossznak az alapja a pénz. Aki ezzel nem néz szembe az valahol kicsit nem ezen a földön él. Tehát ha végülis volna egy olyan társadalmi forma ami nem erre épít az volna a jó. DE míg a Földön van két ember addig nincs megegyezés mert az egyik úgy is többet akar. Sajnos ez benne van a genetikánkban rögzült. Lásd az elmúlt 40 év politikája ahol szabad rablás volt már aki hozzáfért a húsosfazékhoz. DE hány ember nem fért hozzá??
(#) zenetom válasza tungsram hozzászólására (») Dec 7, 2011 /

Nem lehet tudni, mi lenne ha nem lenne pénz. Lehet ugyanez lenne, de lehet hogy világbéke lenne.
Egyébként szerintem egyetértünk :yes:
(#) tungsram válasza zenetom hozzászólására (») Dec 7, 2011 /

Köszönöm.
(#) lui144 hozzászólása Dec 8, 2011 /

Nemrégiben hozzájutottam egy igen szép állapotú piros 173 BKV busztáblához. Nagyon örültem neki, mivel régóta vágytam egy ilyenre. Busztáblákból tervbe van még véve egy 18-as, 69-es, piros 17-es, piros 7 táblák beszerzése is.
(#) mineral válasza Szárnyas hozzászólására (») Dec 8, 2011 /

Reggel hallottam a Petőfin Rutkai Bori számát. Nekem teljesen újnak hatott. Aztán kiderült , hogy jó régi muzsika. A klip az elég érdekes de a zene az nekem nagyon tetszik. Égősor
(#) Norberto válasza mineral hozzászólására (») Dec 8, 2011 /

Tényleg jó zene.

Amúgy én is szeretem a Petőfi rádiót hallgatni. Amikor épp nem netrádió megy, akkor a Petőfi szól.
(#) Ant hozzászólása Dec 8, 2011 /

Sziasztok!
Nemrég kerültem fel Budapestre, és szeretnék egy olyan helyet találni, amit műhelynek lehetne használni- elérhető áron bérelni. Sajnos a 11. kerületben vagyok és nem kívánok elutazni a Pesterzsébetre az ipari parkba egy műhelyért. A garázsokból sincsen túl sok.

Van-e ötletetek, hogy hol lehet ilyen helyet találni, vagy ismertek-e olyan köröket/szakköröket, amelyek műhellyel rendelkeznek és oda lehet társulni.

Üdv: Ant
(#) lorylaci válasza Ant hozzászólására (») Dec 8, 2011 /

Nézz körbe kiadó próbatemek, vagy annak szánt helységek iránt, ezek általában pincehelységek. Nyáron nincs túl meleg, télen nincs túl hideg, kicsit büdösek, kicsit koszosak, de általában elérhető áron vannak.
Ha szerencséd van egy nagyobb terembe be tudsz társulni egy zenekarral, és némi szervízelésért cserébe a bérlési költségen is tudsz faragni.
(#) Gafly válasza lorylaci hozzászólására (») Dec 8, 2011 /

Ismerek olyat akinek a Csepelen van panellház pincében a műhelye. Végülis melózni lehet ott is, villany elszámolás kérdéses, de almérővel megoldható. Szerintem nem is lehet drága (csak általában tele vannak "csurig" lommal...
Persze ha ügyfeleket is akarsz benne fogadni, akkor az más kérdés...
(#) Ant válasza Gafly hozzászólására (») Dec 8, 2011 /

Nem akarok ügyfeleket fogadni, egyszerű szabadidős tevékenységre
(#) zolika60 válasza Ant hozzászólására (») Dec 8, 2011 /

Elektronika, vagy barkácsolás? Itt a Budaörsi út mellett elég sok kiadó hely van. Persze nem tudom az igényeket. Így nem tudom, hogy amiket én tudok jók-e.
(#) Ant válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 8, 2011 /

Elektronika, és barkácsolás is:
Barkácsolás faanyag megmunkálás.(nem lenne hangos szalagfűrészem, vagy gyalum). A leghangosabb talán a fúrógép vagy a csapok kivésése lenne.
(#) zenetom hozzászólása Dec 8, 2011 /

Töltött már fel valaki mobiltelefont számláról az OTP online felületéről? Vajon díjmentes?
(#) vicsys válasza zenetom hozzászólására (») Dec 8, 2011 /

Azt nem tudom, hogy díjmentes-e, de nekem csak a számlafenntartást számlázzák le a következő hó elején. A telefonom csak innen töltöm.
(#) zolika60 válasza Ant hozzászólására (») Dec 8, 2011 /

Szerintem arra azon a telepen is van alkalmas hely ahol mi vagyunk. Az árakat persze nem tudom, de írj egy privátot és megbeszéljük.
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Dec 8, 2011 /

Én már töltöttem fel Telenorost, a díját nem tudom, de ha nagyon akarod megkeresgethetem a kivonatok között...
(#) zenetom válasza vicsys hozzászólására (») Dec 8, 2011 /

Akkor gondolom díjmentes.
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 8, 2011 /

Köszi, de már megvan.
(#) Antennaman válasza Ant hozzászólására (») Dec 8, 2011 /

Szia!
Nálunk Csepelen a régi üzemek helyén mindig van bérelhető helyiség , van amely szinte konyha tisztaságú. Most nem ígérem, hogy átugrok érdeklődni, de ha lesz hulladék időm szívesen megteszem. Volt egy töb helyiséges Nyák készítő üzem ahova többször beugrottam, sajna megszűnt..
Üdv. Gábor
(#) klemo86 hozzászólása Dec 9, 2011 /

Zolee1209, Boldog Szülinapot
(#) zolee1209 válasza klemo86 hozzászólására (») Dec 9, 2011 /

Viszont!
(#) klemo86 válasza zolee1209 hozzászólására (») Dec 9, 2011 /

Köszi
(#) zolee1209 válasza klemo86 hozzászólására (») Dec 9, 2011 /

Kellett neked szólni... Most már neked is van piros csíkod! :hehe:
(#) Baxi hozzászólása Dec 9, 2011 /

Hi Mesterek!
Nem tudom mennyire helyén való a kérdés, de itt érdeklődnék.
Lenne egy állás amit kinéztem, de van egy olyan feltéttel benne hogy PLC programozás ismerte., na ez a pont ami miatt esélyen nincs Szóval hol lehetne ezt elkezdeni, tanulni. Vannak e olyan programok amivel szimulálni lehetne a plc "felületet" és egy kicsit kiismerni a portok vezérlését, programozási felépítését stb.
Vannak e ilyen könyvek, amiket fel is lehet fogni stb.
Segítséget előre is köszönöm és bocs ha nagyon OFF
(#) zenetom válasza klemo86 hozzászólására (») Dec 9, 2011 /

Neked is Boldog Szülinapot!
(#) zenetom válasza klemo86 hozzászólására (») Dec 9, 2011 /

Jaj, az ajándék elmaradt: ajándék
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Dec 9, 2011 /

A képről jut eszembe, nekem is születésnapom van Én mit kapok?
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 9, 2011 /

Najó, akkor mindenki kap ajándékot: ajándékok
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Dec 9, 2011 /

Akkor mi a teendő, ha én nem akarok osztozni senkivel? Mit gondolsz, honlap fitt lennék?
Következő: »»   1757 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem