Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „szeptemberben mi van ?” Nem értem hogy mire akarsz kilyukadni :hide:
Hát én honnan tudjam.. tudod mit? beírom a Googléba
Hogy az iskolát idézzem:
Nem én .
Isten éltessen minden szülinapost! köbzoli Szeptemberben nekem van, de 13.-án.
Egy hónapja közelebb kerültem a 70-hez mint a hatvanhoz én is kaphatnák egy kis ajándékot? Különben is ma nagyon sz@r napom volt.
Kettő ilyen van itthon. Bár ez is nagyon aranyos.
Csak egy kis ízelítő hogy milyen söfőrök vannak a világban. Bővebben: Link
Köszönöm, mára ennyi elég volt ebből a piros csíkból, majd jövök, ha ez már nem lesz itt!
Fú, köszi mindenkinek Az ajándéko(ka)t hol vehetem át? :finom:
Van Szegeden a híd lábánál egy új csomópont, az kb annak számít, ha mindenkinek piros van
(Amikor dugók voltak azért, most meg mert csokorba lehet szedni a lámpákat...)
Apropó dugó: akkor házhoz lehet szállíttatni az ajándékot? :whistle:
Jó sok válogatást láttam már, de ezt még nem... Szétröhögtem az agyam Nem semmi!
Hú, ma hogy jártam:
Mentem ellenállást meg ezt-azt venni. Mondom a boltosnak, kérek xy smd ellenállást, erre mikor kimentem akkor látom, hogy 0806-osat adott. :bummafejbe: Multkor meg mikor mondtam neki, hogy 1206 kell, azt mondja, másmilyen nincs is... Na basszus... De legalább lett minden más jó alkatrész , ami kell a bomba clockhoz. Már csak rendes ellenállás, PIC, 4543smd kell, meg a mechanikai rész..
Azon gondolkodtam, hogy ha ezeknek az állatoknak fájna a hülyeség, vajon lehetne-e az egész bolygón hallani az ordításukat, de nem. A vodka eltompítja a dolgot, és nem fájna nekik, ergó folyamatosan inni is kéne nekik, így tele lenne mindig a szájuk. És mégtöbb ilyen videómotázs kerülne fel, és mégtöbb Ladát gyártanak majd... Bár a Lada Priora óta is vannak újabb modellek, kipróbálnék egyet (vajon ezekbe is a Niva kapcsolókat teszik még mindig???)
Kicsit több ónt teszel rá, és máris 1206-os
Köszönöm, az autóval együtt szép ajándék lenne.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Kaptam egy román nyelvű levelet, de a goggle fordítója nincs a helyzet magaslatán. Jelentkezzen nálam priviben, aki segítene lefordítani nekem és a magyar válaszlevelemet visszafordítani románra. Nagyon köszi előre is!
Vannak emberek akik tudnak és vannak akik nem és ez sajna néha párosul a hülyeséggel.
Van benne egy két vicces jelenet.
Télen kevés nézhető sport van a tévében, de van néhány izgalmas sport ami szerintem nagyon jó. Pl: amerikai futball (NFL), biatlon, síugrás, snooker.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |