Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok, azoktól kérdezném, akik szoktak ebay-en vásárolni, ha ma vettem pár cuccot, akkor azoknak mikorra várhatom a megérkezésüket? (Az Alkotós tárolókat fel is töltöm hamarosan.)
Nekem is lenne egy kérdésem rendelési idővel kapcsolatban: mennyi idő alatt szállít CHIPCAD?! Remélem időben megjön az ajándékom a szülinapomra..
Attól függ honnét vetted. Az ebay szerteszét van az egész világon.
5 termék 5 helyről. De mégis Hongkongból kb. mennyi idő lehet? Mert anno a lámpám 2 hónap alatt jött meg és az akkucelláim is vagy 2 hónap alatt, remélem ezekre nem kell annyit várni.
Attól tartok onnan nem lesz gyors. Ráadásul a karácsonyi forgalom is nagyobb ami igen csak lassítja a dolgokat.
Csütörtökön lesz meg , a harmincas fele, kereken !!!
Az ősszel három csomagot kaptam Hongkongból,air mail.18-21 nap alatt érkezett meg.Most biztosan több idő kell neki.
Én nem olyan rég rendeltem szintén Hongkongból, 12 nap alatt meghozták.
Köszi!
A részletek alatt a jó pipiket érted?
A space gombon legyen a kezed es 1,15-től figyuz.
Segítek. Régebben azt mondták, hogy olyan rövid rajta a nadrág, hogyha meghúzzák a rojtját, fáj. Nos manapság a rojtnélküliség a divat, ami néhol felfedezhető .
Van még. Él és virul. Jelenleg az ELTE-re jár. Épp holnap látogatom meg a koleszban, ha minden igaz.
Jaaa, megvan!
Én valamiért 1:50-nél néztem a videót az előbb
A kis csajon dolgozott a PS rendesen, de a hangján is eszméletlen mennyiségű a digitalizált effektelés.
Igencsak emlékeztet a 90' évek DOOP csapatára, akik szintén újrahasznosították a 20-as évek Charlestonját, bass-menettel tarkítva. Ő, vagy inkább a menedzsmentje meg a szexi-szaxit fedezte fel újra, és pajzán kislányos jelmezt adott rá.
Nem is baj, úgy se fogok vele találkozni soha.
Meg ba ba ba ba barátkoznék vele....
Sziasztok!
Vannak olyan társasházak, ahol a ház alagsora az nincs a lakók közt szétosztva, hanem az önkormányzat tulajdona. Mármost az önkormányzatnál erről hogyan kell érdeklődni, ha van közte kiadó/eladó? Üdv: Ant
Beballagsz és megkérdezel egy ügyintézőt. Szerintem ennél nem több.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |