Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ma láttam olyat amit még nem:
M5, kamion vontatmány nélkül. Rajta egy ugyanolyan kamion, ugyanaz a típus, ugyanaz a festés, csak fordítva van rátéve. Tehát egyik vontató viszi a másikat. Olyan mint egy Combinó, csak kétszintes
Ha ponttal a végén írod nem működik. :yes:
Íme egy hasznos videó: A magyar gazdaság helyreállítása
Tudom hogy nem politizálunk, ebben nincs is politika. (És pihenésképp pont jó egy ilyen videó. )
Végignéztem, köszi. Pihenésképp egy kis válasz.
Egy problémám van csak vele: párszor említik, vegyünk magyar termékeket. Ez rendben is van, támogatom, jó ötlet, tetszik. De mivel köztudott, hogy országunkban sok a félrebeszélő (marketinges, és hasonló rémség), nem könnyű eldönteni, melyik céget vagy gyárat támogassa az ember a pénzével, amiről tudni lehet, hogy !tényleg! egészében magyar. Pl. én saját magamon kívül baromi kevés emberben bízok meg teljes mértékben, mert sajnos tapasztalat, mint fent említettem, kóros a - már-már közveszélyes és egészségügyi határértékeket meghaladó mértékű - félrebeszélés. Azaz: bárki bármit mondhat, hogy így, meg úgy magyar, egy kupica garancia nincs a szavára... Egyetlen dologban hiszek csak ily módon: ha kimegyek nyíl egyenesen a piacra (nem a 600 millió gigaáruház egyikébe!), mert az ottani eladók arcán végignézve legalább annak valószínűsége nagyobb, hogy magyar termelő által készített/termelt cuccokat kaphatok, vagy épp ő adja el közvetlenül nekem az árut.
Hasonlóan gondolkodom én is. Minden árú gyártóját megnézem mielőtt megveszem. De a minap azért belefutottam a csapdába.Szegedi fűszerpaprika (pirospaprika), nem kételkedtem, meg szemüveg sem volt nálam. Otthon derült ki, hogy Spanyolország a származási hely. Szegeden csomagolják. Ez már gyalázat!
Az. Gyalázat! A Makói fokhagyma is Kínai...
Occo, kici, kérót valakinek? Végül meg kiderül alant(as) a szándék.
Ha esetleg házi mozit szeretnél, akkor sem jobb a helyzet. És "telejes diszkréció!"
Egy ötösért eladom a pákámat... :hide: :hehe:
De hiszen oda 10 ezer a belépő, úgyhogy 2 pákát kell egyből eladnod.
Azt nem mondtam, hogy oda gyűjtök belépőre...
Sziasztok!
A mai napon ünnepeltük a 15. születésnapomat amolyan szűk családi körben (persze tegnap haverokkal kihülyültük magunkat ) , és ezúttal szeretnék dicsekedni, hogy mit kaptam születésnapomra. Szüleim egy PIC mikrovezérlők alkalmazástechnikája c. könyvel jutalmaztak, illetve egy-két PIC-kel, drága nővéremtől és férjétől pedig egy 6*6-os alkatrésztárolót kaptam. Nagyon örülök neki ! U.i: a képen látható buta arcomat, és ragyás arcikámat nem csúfolni!!!
Boldog születésnapot neked. Még vagy tízszer ennyit. Az arcoddal meg mi bajod? Az a néhány pattanás ebben a korban természetes.
Köszönöm szépen, de az vagy 150 lenne ...
Ja, az arcom, hát csúfolnak itthon...
Nem elég? Legyen kétszer annyi. Bár a jó Isten kegyelmét nem illik korlátozni.
Idézet: „hát csúfolnak itthon...” Ne törődj vele. Bolond lyukból bolond szél fúj. :yes:
Nem tudomezt letölteni valaki segitsen :rinya: :rinya: :rinya:
ez nem jöt ösze
Egy távpacsi, meg egy rekesz (virtuális) sör megy innen is .
Köszi ! Lesz nem is csak virtuális, majd a haverokat elviszem egy körre, ha a városba leszek..
Vigyázz magadra. Felénk még mondjuk holnap(szerdáig) suli... 2 témazáró, bele se merek gondolni(1 percet nem tanultam ). Na mindegy csak összeszenvedek pár 2 est.
De ez az este most nem rólam szól hanem Janiról mégegyszer , és jóéjszakát. |
Bejelentkezés
Hirdetés |