Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1764 / 3610
(#) Norberto válasza zolee1209 hozzászólására (») Dec 18, 2011 /

Az már igaz.
(#) Rober_4 válasza janikukac hozzászólására (») Dec 18, 2011 /

Én is így lemaradva kívánok boldog kitartást a továbbiakban!
(#) pcroland válasza janikukac hozzászólására (») Dec 18, 2011 /

Boldog születésnapot! (Még ma van!) Irigyellek a klassz cuccokért Az alkatrészek már nem férnek az asztalon A PIC-ek meg mindig jól jönnek valahova
(#) joe28 hozzászólása Dec 19, 2011 /

Sziasztok. Tudna valaki egy ingyenesen letölthető GPS programot, androidos telora: SAMSUNG GALAXY-ra.
(#) janikukac válasza Rober_4 hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Így van ! Köszönöm Nektek !
(#) KTobi válasza joe28 hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Androidra létezik kalóz verzióban egy AMIGO, legális és beszerezhető a google maps. Elméletileg jól felfejlődött, de nem offline, használja az internettedet. Keres tesztet róla a netten. De külföldre ne indulj vele.
(#) Rober_4 válasza hepi02 hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Tudnánk, de pihenünk.
Bővebben: Link
(#) hepi02 válasza Rober_4 hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

rendben.
(#) poros válasza hepi02 hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Van fordulatszám mérős topic ott kérdezd. PLBővebben: Link
(#) hepi02 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Köszönöm szépen!
(#) zenetom válasza janikukac hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Boldog Szülinapot!
Más: multkor átöblítettem a fekete kabátomat mosógéppel, és amikor megszáradt, halványan fehér foltos lett, mintha poros lenne. Átöblítettem mégegyszer sima vízzel, de nem lett jobb. Lehet az öblítő fakította volna ki? Járt már valaki így?
Olvastam, hogy vannak ilyen textilfestő bigyulák, amivel ha együtt kimossuk, visszafesti a ruhát. Csak attól félek, hogy nem marad benne a mosógépben ez a festék, és ha mosunk vele utána, akkor összefogja a ruhákat..
(#) zenetom válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Egy napot?
Nem fog kinyúlni? De a gépbe úgyis be kell rakni, hogy kicentrizzem...
(#) storm válasza zenetom hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Ha már a centrizésnél tartunk...ki próbált már féltéglát centrizni? Például Ő 50 másodperc után kezd izgi lenni
(#) janikukac válasza zenetom hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Köszönöm Tamás!
(#) Szebence hozzászólása Dec 19, 2011 /

Sziasztok!

Terepasztalhoz hol tudok venni fenyőfát? Nem terepasztalhozk ellene, viszont csak ilyen 5-10cm magasra lenne szükségem, ezért jutott eszembe a terepasztal...
(#) Balaa16 válasza janikukac hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Szia!
Egy nappal lemaradva boldog születésnapot kívánok kedves kezdő társam. Én március 3.-án leszek 14 éves. Módosíthatod a bemutatkozásnál a következő mondatot: "Nemsokára 15 leszek."
Ui: A figyelmeztetéseknél ez a "jókívánság" mióta van? Mert tavaly márciusban nekem még nem volt kiírva.
Üdv! Balázs
(#) zolika60 válasza Szebence hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Valami ilyesmit gondoltál?
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Isten éltessen!
Bővebben: Link
(#) zolika60 válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Bővebben: Link Ez az előbb valahogy kimaradt.
(#) Szebence válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Igen, valami hasonlóra, esetleg lehet egy picit nagyobb, nem baj ha nem terepasztalhoz való. Köszönöm a tippet!
(#) Balaa16 hozzászólása Dec 19, 2011 /

Sziasztok!
Hohó! Nálunk itt (Békés megye) esik a hó! Már van 1-2 centi. Holnapra szép lesz lesz a táj. De sajnos valószínűleg fog belőle nappal olvadni.
Üdv! Balázs
(#) Norberto válasza Balaa16 hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Az tök jó! Végre jön a tél. Mondjuk ezt én is éreztem, amikor ma a biciklim nyergébe pattantam egy fél órára. De muszáj volt sietnem, úgyhogy nem állhattam neki nyenyeregni az időjárás miatt.

Hát mi lesz még szerdán, amikor reggel azzal megyek dolgozni... :wow3: De még ez is sokkal élvezetesebb, akár mínusz tíz fokban is, mint a BKV-s hering effektus minden nap, legalább kétszer...
(#) Frankye válasza zenetom hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

A kabátodban a fehéres foltok a mosószer maradványai (is) lehettek. Többszöri, alapos átöblítéssel orvosolható, de a "blekmedzsik" öblítő is nagyon jó.
(#) Balaa16 válasza Norberto hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Hát a BKV-t én is jól ismerem. A hering effektussal mire gondolsz? A kedvencem eddig az egyik Ikarus 415-ös volt. Nyáron a 40°C-ban tűz forró volt a radiátor. Én a Hegyalja úton szoktam legtöbbször buszozni a 8-assal. Szegény busz, főleg amikor tele van, alig tud felmenni az emelkedőn. A váltó 10 másodpercenként mindig fel- és le vált. Évente 2-szer szoktam 1-1 hétig Pesten lenni.
Üdv! Balázs
(#) zenetom válasza Frankye hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Köszi, a blekkmedzsik eszembe se jutott!
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Köszönöm mindkettőtöknek! Épp ülök buszon, és szépen havazik...
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

... és zik-zik, Micimackó fázik!
(#) Ricsi89 válasza Balaa16 hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Heringeffektus, amikor tömve van a busz és mozdulni sem lehet.
(#) zoly15 válasza Balaa16 hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

De jó nektek!
Nálunk (Borsod megye) egy mikrométer hó sem esett
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Az jó egyenlőre itt még nyoma sincs a hónak. Eső is alig esett július óta nagyon kéne legalább egy méter hó. Különben is a havas Karácsony az igazi. :yes:
Következő: »»   1764 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem