Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én is így lemaradva kívánok boldog kitartást a továbbiakban!
Boldog születésnapot! (Még ma van!) Irigyellek a klassz cuccokért Az alkatrészek már nem férnek az asztalon A PIC-ek meg mindig jól jönnek valahova
Sziasztok. Tudna valaki egy ingyenesen letölthető GPS programot, androidos telora: SAMSUNG GALAXY-ra.
Androidra létezik kalóz verzióban egy AMIGO, legális és beszerezhető a google maps. Elméletileg jól felfejlődött, de nem offline, használja az internettedet. Keres tesztet róla a netten. De külföldre ne indulj vele.
Tudnánk, de pihenünk.
Bővebben: Link
Van fordulatszám mérős topic ott kérdezd. PLBővebben: Link
Boldog Szülinapot!
Más: multkor átöblítettem a fekete kabátomat mosógéppel, és amikor megszáradt, halványan fehér foltos lett, mintha poros lenne. Átöblítettem mégegyszer sima vízzel, de nem lett jobb. Lehet az öblítő fakította volna ki? Járt már valaki így? Olvastam, hogy vannak ilyen textilfestő bigyulák, amivel ha együtt kimossuk, visszafesti a ruhát. Csak attól félek, hogy nem marad benne a mosógépben ez a festék, és ha mosunk vele utána, akkor összefogja a ruhákat..
Egy napot?
Nem fog kinyúlni? De a gépbe úgyis be kell rakni, hogy kicentrizzem...
Ha már a centrizésnél tartunk...ki próbált már féltéglát centrizni? Például Ő 50 másodperc után kezd izgi lenni
Sziasztok!
Terepasztalhoz hol tudok venni fenyőfát? Nem terepasztalhozk ellene, viszont csak ilyen 5-10cm magasra lenne szükségem, ezért jutott eszembe a terepasztal...
Szia!
Egy nappal lemaradva boldog születésnapot kívánok kedves kezdő társam. Én március 3.-án leszek 14 éves. Módosíthatod a bemutatkozásnál a következő mondatot: "Nemsokára 15 leszek." Ui: A figyelmeztetéseknél ez a "jókívánság" mióta van? Mert tavaly márciusban nekem még nem volt kiírva. Üdv! Balázs
Isten éltessen!
Bővebben: Link
Bővebben: Link Ez az előbb valahogy kimaradt.
Igen, valami hasonlóra, esetleg lehet egy picit nagyobb, nem baj ha nem terepasztalhoz való. Köszönöm a tippet!
Sziasztok!
Hohó! Nálunk itt (Békés megye) esik a hó! Már van 1-2 centi. Holnapra szép lesz lesz a táj. De sajnos valószínűleg fog belőle nappal olvadni. Üdv! Balázs
Az tök jó! Végre jön a tél. Mondjuk ezt én is éreztem, amikor ma a biciklim nyergébe pattantam egy fél órára. De muszáj volt sietnem, úgyhogy nem állhattam neki nyenyeregni az időjárás miatt.
Hát mi lesz még szerdán, amikor reggel azzal megyek dolgozni... :wow3: De még ez is sokkal élvezetesebb, akár mínusz tíz fokban is, mint a BKV-s hering effektus minden nap, legalább kétszer...
A kabátodban a fehéres foltok a mosószer maradványai (is) lehettek. Többszöri, alapos átöblítéssel orvosolható, de a "blekmedzsik" öblítő is nagyon jó.
Hát a BKV-t én is jól ismerem. A hering effektussal mire gondolsz? A kedvencem eddig az egyik Ikarus 415-ös volt. Nyáron a 40°C-ban tűz forró volt a radiátor. Én a Hegyalja úton szoktam legtöbbször buszozni a 8-assal. Szegény busz, főleg amikor tele van, alig tud felmenni az emelkedőn. A váltó 10 másodpercenként mindig fel- és le vált. Évente 2-szer szoktam 1-1 hétig Pesten lenni.
Üdv! Balázs
Köszi, a blekkmedzsik eszembe se jutott!
Köszönöm mindkettőtöknek! Épp ülök buszon, és szépen havazik...
Heringeffektus, amikor tömve van a busz és mozdulni sem lehet.
De jó nektek!
Nálunk (Borsod megye) egy mikrométer hó sem esett |
Bejelentkezés
Hirdetés |