Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem sok dolgot tudok elképzelni, ami ennél is értelmetlenebb. Esetleg tengerbe vizet önteni, vagy csimpánznak atomfizikát tanítani lehet még ennél is feleslegesebb.
Idézet: „Nem sok dolgot tudok elképzelni, ami ennél is értelmetlenebb.” Segítsek?
Oké:
Idézet: „Esetleg tengerbe vizet önteni” Esetleg tengerbe sós vizet önteni Idézet: „csimpánznak atomfizikát tanítani” egy fenyőfának atomfizikát tanítani. Idézet: „egy fenyőfának atomfizikát tanítani.” Én üveggömbbel próbálkoztam... Ha párat egymáshozvágsz/ráteszed egérfogóra akkor szépen bemutatják a láncreakciót . Tehát prezentációs célokra tökéletes .
Ez valamilyen gumiteszt akar lenni ? Ha nem akkor valóban valami gond van náluk a víztoronyban.
Jó pár éve vásároltam a kis MTZ-m re új gumikat már akkor 100 ezer volt darabja.
Nem itt vonóerőt mérnek hogy mennyi nyomatékot tud leadni a masina.
Én a gödöllői bevizsgáló intézetben láttam (oda hordjuk mi is az új gépeinket) egy ilyen szerkezetet egy katonai MAZ katyusaszállító van átalakítva ilyenre kegyetlen hangja van. A fotón látható állapotában éppen difi felújításon volt mert a Case Quadtrack 500 pacijával nem bírt!
Remek a hangulatom tom tom tororomtotom, megvan töriből a 4-es osztályzatom tom tom tororomtotom Ja, meg a 4,25 félévre, gimiben..
Erről eszembe jut egy vicc: Nyuszika megy a vonatsínek között, közben éneklget:
- De szép az élet dödöm-dödöm, de szép az élet dödöm-dödöm-dödöm-dödöm-dödöm... Elnézést az offért! :hide: Csak így tovább! Sőt!
Gratulálok. Remélem az év végén ennél is jobb lesz.
Gondoltam a vicces topicba jobban menne. Ezért. Vagy csak egyszerűen fáradt vagyok. Nekem is ma volt az utolsó napon az iskolában, mármint erre az évre.
Azért nem irigyellek Titeket se. Ennyi téma közt csoda hogy rendet tudtok rakni.
Köszi mindenkinek! Igen, lehetne jobb, csak az elején sok mindent elszúrtam, úgyhogy..
Megdöglött ma az egyetlen Attiny13-as procim. A vicc az, hogy sosem volt használva. Beépítettem, programozni akartam és semmi. Bármit csináltam, semmi eredmény. Ezután halottnak nyilvánítottam.
Ja és nekem már legalább 3 tantárgyból leszek 5-ös úgy, hogy egész félévben csak 5-ösöm volt belőle. Ráadásul nem is tanultam semmit egész félévben. Szakrajzból még gratulált is a tanár a rajzomhoz, pedig ezelőtt sosem rajzoltam ilyen rajzokat. Sőt utáltam a rajzórákat is. Bár ott mindig valami hülyeséget kellett rajzolni. Itt meg "csak" vonalakat kell ügyesen egymás mellé rajzolni.
Ez addig lessz jó, amíg a tanárt egyszer felhúzzátok és a rajzok pontosságát vonalzóval(amikor unatkozott tolómérővel o.O ) fogja ellenőrizni. Na hidd el az akkor nem vicces(35-ből 28 lett 1es). Ez nem elrettentés azóta nekünk is jófej a tanár csak 1x akasztottuk ki .
megj.: Már hogyha műszaki rajzról van szó.
Hát az enyém biztos, hogy pontos lett. Körző, vonalzó használatával lett szerkesztve. Az egyszerűséget csak azért írtam, mert egyszerűbb vonalakból bármit megalkotni, mint középiskolában rajzórán kancsót, vagy hasonló marhaságot rajzolni.
Sziasztok!
Mit gondoltok, mikor érdemes venni SSD vinyót? Most határoztam el magam, hogy kellene egy 32-64GB-os, de ilyen árak mellett :O Szerintetek nyár végére csökkenni fog az HDD-k ára?
Azért remélem fél év múlva lemennek az árak... Jó lenne. Ha közösen szurkolunk, talán összejön!
Ha úgy érzed szükséged van rá, és megvan a rávaló.
Ha neked megéri azt a pénzt a sebesség, akkor ne húzd a dolgot, nem hiszem, hogy nagyon esnének az árak. Ha tudod, hogy volt/van a USB memóriákkal, nem sokkal olcsóbbak, csak nagyobbak, de a kicsik eltűntek a piacról. Egy 7 évvel ezelőtthöz képest majd harmadára estek az árak, de az utóbbi időbe eléggé állandó határok közt van. SSD már van elég nagy mérető, nem várhatod, hogy az 1TB modellek mellett aprópénzért osszák majd a 32GBost.
Sziasztok!
Egy dologban kellene a fórum segítsége. Van egy orosz csoda autó, nevezetesen GAZ 66 Bővebben: Link. Erről a gépezetről kellene nekem egy pár jó fotó amin láthatók a részletek, vagy esetleg tervrajzok. Én már órákat töltöttem orosz oldalak bújásával, van ugyan képem róla, de nem az igaziak. Aki tud valahol valami infót róla, kérem ossza meg velem! Csak és kizárólag "dobozos2 érdekel.. előre is köszönöm!
Hasonló, de ha jól értelmezem ez plató+ ponyva.. de azért köszönöm!
Mondd, mégis hogyan keresed ezeket a képeket? én már egy műszakot elgoogléztam erre..
Ciril betűkkel én is próbálkoztam
Nini mit találtam Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |