Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hozzon az ég örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket amennyit csak lehet,így kívánok békés karácsonyi ünnepeket!
Na, most teszem be az egyik albumát a karácsonyi hangulatra való tekintettel
Nem ismerem, de bejön. Esetleg ha ez a track megvan, megköszönném, ha rám írnál
Scooby barátunkat ma valaki gonoszan felrakta Kommenthuszárra: Bővebben: Link ...
Bár ha ez felkerült, akkor az időutazós srác is repülhetne...
Egyébként nem hülyeség (valahol biztos jó lenne egy ilyen), és át lehet alakítani.
Át lehet alakítani simán. Csak egy usb-s hangkártya kell, beépíteni a lejátszóba és kész. Szoktak ilyet készen árulni horror összegekért, mint digitalizáló eszközt.
Csak sokan kifigurázzák a fura ötleteket, pedig a fura ötletek viszik előre a fejlődést.
Sziasztok! Először is Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Nálatok lett-e fehér karácsony? Mert nálunk lett. Igaz nem friss hóesés meg nem 100%-os takarásban, de valamennyi megmaradt még a múltkori havazásból. És még a hóember se olvadd el.
Békés Karácsonyt és sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!
Bővebben: Link
De ez nem elektronikai szimulátor program hanem egy 3D-s grafikai program. Na mindegy, ezt te jobban tudod.
Semmi. Csak kicsit furának tűnt, építsünk otthon tv-t. Azért biztos volt olyan, aki akkoriban épített tv-t. Ha rengeteg szabad időm lenne, akkor én is kipróbálnám.
Szevasztok. Megtudná valaki mondani, hogy mi is ez? Pneumatikus rendszerben használatos..
Szia!
Ez egy visszacsapó szelep. Szerk.: mint egy dióda
Nagy nyomásra visszafele nem engedi a levegőt? Mert ha a számmal fújom, ide-oda is megy a levegő...
Elvileg igen, csak egy irányba engedi a levegőt, bár a részleteket nem tudom (nyomás..stb).
Szerk.: vagy lehet hogy rossz. Szerk.: próbáld meg biciklipumpával, és jó erősen nyomd.
Biztos úgy működik hogy kell, mert egy működő dologból volt kivéve Én is úgy gondoltam hogy szelep, csak aztán csodálkoztam hogy miért áramlik mindkét irányba a levegő?
Ez a csövecske úgy működik, hogy van a két végén egy karika, amit már letörtem,d e van egy másik. A gumicsövet amin megy bele a levegő csak úgy kell csatlakoztatni, hogy belenyomom, és beleszorul. Ha ki akarom húzni, akkor azt a kis karikát amit letörtem, azt be kell nyomni, és csak úgy engedi ki a csövet. Most elővettem, hogy kipróbáltam nagyobb nyomáson. Cső nem volt hozzá csatlakoztatva, és fújok az egyik oldalába, nem jön a másik végén semmi. Fújok a másik végén, akkor se jön a másik oldalán semmi... Ha csatlakoztatom a csövet az egyik (bementi) oldalához, akkor a csőbe hiába fújok, szívok, a levegő nem áramlik benne. Ha a csövet a másik oldalához csatlakoztatom, (kimeneti) akkor áramlik rajta a levegő. Tehát szerintem ez egy olyan dolog, hogy van egy közös nagy levegőcső, amiből jön ki egy jó pár levegőcső, és a végén ez van, ami elzárja hogy ne szökjön ott ki a levegő a kiscsőböl. És ha kell egy valamihez levegő, csak ide csatlakoztatja rá a csövét, és így megnyílik a levegőáramlás. Szerintem
Az most mindegy hogy érted, vagy sem, én jobban alszok este
Ez mekkora ötlet, de tényleg. Magyaráznám a csávónak:
Semmi kábel, felteszed a lemezt, ráteszed a tűt, aztán csak csatlakoztatod az usb-t és már szól is a számítógépen. (plug and play) Tudom lehet ilyet kapni...
Jó kis régi történet, remélem nem sűrítették az összeset egy filmbe.Edgar Rice Burrougs Érdekes sorozat Tarzan szülőapjától, az elsőt 1912-ben írta. Én a Sehollakók (Francis Carsac) filmfeldolgozásának örülnék, bár ahhoz még nem telt el a száz év, de a technika ugyanez lenne : repülés, csaták idegen lényekkel 3D.ben stb.
Szia ezt a fajta csatlakozót mi is használjuk a cégnél ezért nekem is van belőle egy jó pár darab.
A cső mérete ami belemegy általában 6-8-10 mm mi ezeket használjuk.Bővebben: Link
Szia. És ti mire használjatok? Vagy miben?
Pneumatikában bármihez jó. Pl kis munkahenger csatlakozója, stb...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |