Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hozzon az ég örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket amennyit csak lehet,így kívánok békés karácsonyi ünnepeket!
Na, most teszem be az egyik albumát a karácsonyi hangulatra való tekintettel
![]()
Nem ismerem, de bejön. Esetleg ha ez a track megvan, megköszönném, ha rám írnál
![]()
Scooby barátunkat ma valaki gonoszan felrakta Kommenthuszárra: Bővebben: Link ...
Bár ha ez felkerült, akkor az időutazós srác is repülhetne... ![]()
Egyébként nem hülyeség (valahol biztos jó lenne egy ilyen), és át lehet alakítani.
![]()
Át lehet alakítani simán. Csak egy usb-s hangkártya kell, beépíteni a lejátszóba és kész.
![]()
Csak sokan kifigurázzák a fura ötleteket, pedig a fura ötletek viszik előre a fejlődést.
![]()
Sziasztok! Először is Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Nálatok lett-e fehér karácsony? Mert nálunk lett. Igaz nem friss hóesés meg nem 100%-os takarásban, de valamennyi megmaradt még a múltkori havazásból. És még a hóember se olvadd el. ![]()
Békés Karácsonyt és sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!
Bővebben: Link
De ez nem elektronikai szimulátor program hanem egy 3D-s grafikai program. Na mindegy, ezt te jobban tudod.
![]()
Semmi. Csak kicsit furának tűnt, építsünk otthon tv-t. Azért biztos volt olyan, aki akkoriban épített tv-t. Ha rengeteg szabad időm lenne, akkor én is kipróbálnám.
Szevasztok. Megtudná valaki mondani, hogy mi is ez? Pneumatikus rendszerben használatos..
Szia!
Ez egy visszacsapó szelep. Szerk.: mint egy dióda ![]()
Nagy nyomásra visszafele nem engedi a levegőt? Mert ha a számmal fújom, ide-oda is megy a levegő...
Elvileg igen, csak egy irányba engedi a levegőt, bár a részleteket nem tudom (nyomás..stb).
Szerk.: vagy lehet hogy rossz. Szerk.: próbáld meg biciklipumpával, és jó erősen nyomd. ![]()
Biztos úgy működik hogy kell, mert egy működő dologból volt kivéve
![]()
Ez a csövecske úgy működik, hogy van a két végén egy karika, amit már letörtem,d e van egy másik. A gumicsövet amin megy bele a levegő csak úgy kell csatlakoztatni, hogy belenyomom, és beleszorul. Ha ki akarom húzni, akkor azt a kis karikát amit letörtem, azt be kell nyomni, és csak úgy engedi ki a csövet. Most elővettem, hogy kipróbáltam nagyobb nyomáson. Cső nem volt hozzá csatlakoztatva, és fújok az egyik oldalába, nem jön a másik végén semmi. Fújok a másik végén, akkor se jön a másik oldalán semmi... Ha csatlakoztatom a csövet az egyik (bementi) oldalához, akkor a csőbe hiába fújok, szívok, a levegő nem áramlik benne. Ha a csövet a másik oldalához csatlakoztatom, (kimeneti) akkor áramlik rajta a levegő. Tehát szerintem ez egy olyan dolog, hogy van egy közös nagy levegőcső, amiből jön ki egy jó pár levegőcső, és a végén ez van, ami elzárja hogy ne szökjön ott ki a levegő a kiscsőböl. És ha kell egy valamihez levegő, csak ide csatlakoztatja rá a csövét, és így megnyílik a levegőáramlás. Szerintem
![]()
Az most mindegy hogy érted, vagy sem, én jobban alszok este
![]()
Ez mekkora ötlet, de tényleg. Magyaráznám a csávónak:
Semmi kábel, felteszed a lemezt, ráteszed a tűt, aztán csak csatlakoztatod az usb-t és már szól is a számítógépen. (plug and play) ![]() Tudom lehet ilyet kapni...
Jó kis régi történet, remélem nem sűrítették az összeset egy filmbe.Edgar Rice Burrougs Érdekes sorozat Tarzan szülőapjától, az elsőt 1912-ben írta. Én a Sehollakók (Francis Carsac) filmfeldolgozásának örülnék, bár ahhoz még nem telt el a száz év, de a technika ugyanez lenne : repülés, csaták idegen lényekkel 3D.ben stb.
Szia ezt a fajta csatlakozót mi is használjuk a cégnél ezért nekem is van belőle egy jó pár darab.
A cső mérete ami belemegy általában 6-8-10 mm mi ezeket használjuk.Bővebben: Link
Szia. És ti mire használjatok? Vagy miben?
Pneumatikában bármihez jó. Pl kis munkahenger csatlakozója, stb...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |