Fórum témák
» Több friss téma |
Igazán nincs mit, de én joco53 számára találtam alkatrészt :yes: , a te trafódat sajnos nem találtam semerre.
szia rolie!
Melyikről van szó?Nekem smd-ben ez lenne http://www.ebay.com/itm/MC145170-D2-PLL-SYNTHESIZER-chip-x2-pcs-MC1...9b2893 a legjobb,és te letudnád bonyolitani a vételt?Sajnos Én nagyon nem értek az ebay-hoz.Természetesen minden költségedet átutalom. Köszönöm szépen: Joco
Hello!
Lehet, hogy itt olcsóbb:http://octopart.com/partsearch#search/requestData&q=MC145170+pll
Üdv!
Lehet még valahol kapni olyan potit, amelynek középleágazása van? Ugyanis mindenképpen ilyenre lenne szükségem, az alábbi adatokkal: 2 x 47 kohm (vagy kevesebb, de min. 2 x 10 kohm), logaritmikus, 6 x 50-es tengely (a felerősítéshez szükséges menetes szárral együtt) közép- (vagy több) leágazással. Egy Orion SE 260 erősítőbe kellene, hangerőpotinak... A segítségeket előre is köszi.
Rájöttem közben, hogy ez a poti nem log-os, ugyanis, ha középre állítom, a jól működő oldalán mérhető értéke feleződik (23 k). (Azért hittem azt, hogy log-os, mert a hangerőszabályozók általában azok.) Arra is rájöttem most, hogy log-os karakterisztikát úgy érik el vagy közelítik meg, hogy a pályánkénti 3 megcsapolásból a középső le van kötve a fiziológiai szabályozó RC-tagjaira, és a többi 2, az alsó és a felső pedig át van kötve a föld felé egy-egy 1,5 kohmos ellenállással. A kérdés akkor továbbra is az, hogy nincs-e valakinek eladó ilyen potija vagy hol nézzek ilyesmit? Köszi.
Persze. Nem láttam középleágazásos potit, egyet sem... Közben írt egy nagyon ügyes ismerősöm, hogy vállalja a poti javítását (!!!), mivel ő is tudja, hogy ritka az ilyen Nem mindennapi feladat...
Hello!
Képet tudsz feltenni róla?
Köszi, épp már nem, mert feladtam postán a haveromnak javításra... Üdv.
Hali!
Ki tudja, hol lehet ilyen potit beszerezni? Természetesen, Magyarországon!
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a weblapon látható ár az darab árra vonatkozik?? Bővebben: Link Hol kapható ilyen cséve olcsóbban? Illetve egy kicsivel kisebb méretű kellene.
Az árhoz oda van írva, hogy /db. Tehát igen. Nem olcsó az biztos.
Igen, csak nem akarok hinni a szememnek, ez szerintem csak valami elírás...
Ezért is kérdeztem, hogy máshol hol lehet kapni, mert nem hinném, hogy ennyi lenne.
Ha csak egy két darab kell szerintem legyárthatod magadnak.
Nem arról van szó, van 100db-om és szeretném eladni. Viszont én ilyen 10-15Ft-os darab árra gondoltam először és előtte tájékozódni szeretnék az árakról.
Viszont akkor nem értem, hogy miért csak rendelésre hozzák be és nincs nekik készleten pár db.
Írtam nekik email-t kíváncsi vagyok mit fognak válaszolni... Minden esetre én is ilyen 30-40Ft-os bolti árra gondoltam, azért is írtam fentebb, hogy 10-15Ft/db áron adnám, csak mikor rákerestem, hogy mégis mennyi az annyi, akkor kicsit ledöbbentem és máshol meg nem is találok.
Sziasztok!
A következő grafikus LCD modult hol kapni? Típusa: GLCD KS0108
A KS0108 egy grafikus LCD vezérő áramkör, melynek felhasználásával számtalan típusú LCD modult gyártanak...
Esetleg tudnál nekem ajánlani ezzel a vezérlő IC -vel kompatibilis grafikus 128x64 -es LCD modult háttérvilágítással?
Üdv mindenkinek!
Orion ar-612-es pacsirta rádiómba szeretnék Ecc-83-as csövet venni. Milyen márkát és hol érdemes vásárolni? Vaterán nem szeretnék, ha egy mód van rá. Budapesti vagyok. István
Szia!
Nem kell messzire menni: Bővebben: Link
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Ha jól nézem, az elektroncso.hu-n a legolcsóbb, de sajnos mivel rosszul látok, nem tudom elolvasni, hogy az a szám, ami a cső márkája után van, az árát jelöli-e, és mivel nincs kiírva, hogy melyik oszlop az ár, a képernyőolvasó szoftverem csak annyit olvas, ami felismerhető karaktereket tartalmaz, így pl. a pénznemjelet nem ismeri fel, mert speciális karakterként szerepel. Kérem, hogy ha valaki tudja, nézze meg, hogy valóban a Sovtek cső a legolcsóbb-e, valamint hogy ha érdemes drágábbat választani, akkor melyiket. http://www.elektroncso.hu/lista.php István
Ár szerint növekvő sorrenben teszem fel.Amelyik nincs, kivettem. A könnyebség kedvéért első oszlop az ár.
A legutolsó egyben legdrágább a 7025-ös, az új, nem használt cső. A legolcsóbb a 12B27 RCA gyártmány 2200 forintért. Ha grafikusan küldeném a szoftvered lehet, hogy nem tudná olvasni, így meg kicsit kusza. A lista: ÁRA Név Gyártó 2 200 Ft 12BZ7 RCA 2 340 Ft ECC83SJJ, Slovak 2 650 Ft 12AX7WA SOVTEK 2 860 Ft ECC803SJJ, Slovak 3 200 Ft 12AX7EHElk.Harm 3 400 Ft 12AX7LPS SOVTEK 3 500 Ft 12AX7 Tung-Sol Rus. 3 500 Ft 12AX7WB SOVTEK 3 600 Ft 6EU7 Sovtek 4 200 Ft 12AX7T 4 200 Ft 12DW7EHElk. Harm 4 700 Ft 5751 SOVTEK 5 500 Ft ECC803S Tung-Sol Rus. 6 500 Ft 7025 GEC
Köszönöm!
Így mostmár értem. |
Bejelentkezés
Hirdetés |