Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Fahrenheit forrasztóállomás
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Izeg. hozzászólása Feb 1, 2012 /

Fahrenheit 24V-os 28111(Bővebben: Link) típusú pákához kellene egy kapcsolási rajz. Ez a páka hőelemes vagy termisztoros?
Illetve az adott páka működőképes az Attila féle forrasztóállomással?Bővebben: Link
Egyébként jelen topik általánosan befogadhat(na) minden Fahrenheit pákával kapcsolatos kérdést-választ, hiszen ez egy eléggé elterjedt típus.
(#) Georgee válasza Izeg. hozzászólására (») Feb 2, 2012 /

Termisztoros a digitális szabályozás miatt. Ami nekem volt fahrenheit állomás (olcsóbb fajta) azon triakkal volt megoldva, a feszültség szabályozás. Elvileg jónak kell lennie az Attila féle állomáshoz, csak meg kell nézni a páka csati kiosztását!
(#) Izeg. válasza Georgee hozzászólására (») Feb 2, 2012 /

Hogyha termisztoros akkor csak nem jó, mert a solomon például hőelemes. Az első műveleti erősítő épp a hőelem feszültségét erősíti. A termisztornak meg ugye az ellenállása változik hő hatására.
Legalábbis szerintem.
(#) Georgee válasza Izeg. hozzászólására (») Feb 3, 2012 /

Megnéztem, tényleg hőelemes, nekem valahonnan a termisztor rémlett.
(#) Izeg. válasza Georgee hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Akkor ezek szerint lehetne használni az állomáshoz.
Köszönöm szépen!
(#) El_Pinyo válasza Izeg. hozzászólására (») Feb 4, 2012 /

Megmondom őszintén, nem nagyon kerestem utána, hogy milyen hőelem van benne (ha tényleg hőelemes), de ha nem K típusú, akkor az erősítés mértékén módosítani kell. Egyébként véleményem szerint működne vele.
(#) csokis hozzászólása Ápr 6, 2012 /

Sziasztok!
Van egy 28011 fahrenheit gyártmányú állomásom, amiben kiégett a fűtőbetét. A neten már két helyen próbáltam rendelni, ahonnan egy-két nap múlva közölték, hogy nincs...
Esetleg tudnátok egy olyan üzletet mondani, ahol egészen biztosan tudnak adni ilyen alkatrészt, vagy esetleg hivatalos alkatrész forgalmazóját ennek a márkának?
(#) GeryMix hozzászólása Ápr 22, 2012 /

Sziasztok! Van egy fahrenheit 28112 típusú pákám, amihez nincs állomásom. Eredetileg ez az állomás tartozik hozzá: http://www.hestore.hu/prod_10029523.html
Nem tud valaki ajánlani nekem egy ehhez a pákához használható megépíthető vezérlést?

Köszönettel: Gery
(#) sasolo hozzászólása Okt 11, 2016 /

Fahrenheit 28020 hoz nem lenne meg valakinek a kapcsolási rajza,mert sajnos nekem elfüstölt az egyik ellenállosom (panelen R4 van jelölve),és nem találtam a neten semmit.

124 (2).jpg

(#) csapeter válasza sasolo hozzászólására (») Okt 11, 2016 /

Szia! 1K 5%
(#) sasolo válasza csapeter hozzászólására (») Okt 12, 2016 /

Köszi szépen estére már ki is próbálom.
(#) morzsa15 hozzászólása Szept 2, 2023 /

Sziasztok!
Kiégett a FAHRENHEIT 28012 állomásomnak a fűtőbetétje hiába googlezok nem találok hozzá betétet. Esetleg valaki tud alternativát hozzá vagy beszerzési forrást lehetőleg itthon.
Előre is köszönöm!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem