Fórum témák
» Több friss téma |
Nem tudom hogy elég e ennyi. Lehet rosszul irtam le a kérdésem, az a helyzet hogy van egy régi gép amihez van egy régi billentyűzet amit lehet kapcsolni at, xt(ezzel megy) között és ezzel működik csak a gép, én ugy szeretném hogy ps2 -t átalakítani, hogy tudjam használni a géphez. Ehhez elég csak a ps2 billentyűzetet átkötni, vagy venni egy átalakítót?
A válaszokat köszönöm. gebo
Hát ki cseréled a dugót a végén, kiméregeted, hogy mi hová megy a képen fent van a lábkiosztás, ha meg felőlen összekötözöd, akkor jónak kell lennie.
Köszönöm kipróbálom aztán jelzem hogy sikerült e megoldani.
köszönettel gebo
Azt elfelejtettem hogy ez nem számítógép, hanem egy tápkeverőgép, ez mennyiben változtat a dolgon?
gebo
Ha szabványosan volt bekötve akkor semmit.
Tisztelt Fórumtársak! Égen-földön keresek egy PCM1793 típusú DA-t. Eddig egyetlen kereskedő sem bíztatott semmi jóval. Boldog lennék ha valaki megosztana velem egy beszerzési forrást. ( vagy tényleg beszerezhetetlen ?)Most már megelégednék egy kiszerelt példánnyal is, csak működjön.
Kössz az esetleges ötleteket. Üdv.: Stefo
Kapható, csak nem olcsó: Bővebben: Link
Sziasztok!
Szeretném ha segítenétek nekem! Szükségem lenne stk4144mk2,vagystk4144mk5-re. Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném Üdv! Joci.
Köszönöm a gyors segítséget! A Farnell-nél már érdeklődtem min. 60 nap a szállítási idő.
Szia!
Ilyet találtam, ez megfelel a céljaidnak. Jó a sztereó jelhez, a szélső lábat kapcsolja a középsőhöz, állástól függően.
Szia!
Köszönöm, ettől féltem hogy ez ilyen ritkaság lesz. Sajnos ez nagyon drága nekem egy kapcsolóért, meg mondjuk be se férne oda ahova kéne Valami mást kell kitalálnom.
Sziasztok!
BTS781GP driver IC hol szerezhető be? Azt tudom,hogy az alibaba.com - on meg lehet rendelni. Mivel csak néhány darab kell,így a kínai kereskedőket egyenlőre kihagynám. Üdv. Ottó
Kaphatő de nem itthon és ha egy darabot akarsz akkor tényleg nem olcsó! Itt vannak a lehetőségek:http://octopart.com/partsearch#search/requestData&q=PCM1793
Próbálj náluk érdeklődni hátha "emberi" árat mondanak:http://octopart.com/partsearch#search/requestData&q=stk4144mk5
Ez egy kisse elnagyolt kerdes, mert kihagytal egy fontos momentumot: milyen fizikai/elektromos adatokkal rendelkezo ledekre vadaszol? Hasonlatkepp feltehette volna valaki azt a kerdest, hogy honnan lehet nagy mennyisegben izzolampakat vasarolni? Gondolom el tudod kepzelni hany fele izzo letezik
Sziasztok!
Őt én is bátran ajánlom, sokat vásároltam már tőle. üdv: hp
Szia!
Köszi,de kicsit még tudnál segíteni bővebben. Magyarországi cég? Mert nem tudom hogyan lehet érdeklődni,és rendelni sem. Előre is köszi a választ. Joci.
Sziasztok!
_SMD_ kivitelben kellene két olyan csatlakozó, ami az ibm pc 3,5"-es 1,44MB floppy drive-ok hátulján van. 34 pin apa aljzat, és 4 pontos táp csatlakozó, aminek a nevét sem igazán tudom. Köszönöm.
Nagyon kérnék mindenkit, hogyha az alábbi mikrokapcsolót Magyarországon felfedezi valamelyik boltban, akárhol jelezzen már felém nagyon fontos lenne.Kezd tönkremenni az egerem bal és egy kicsit a jobb gombja is. Ez a típus kéne: D2FC-F-7N
L@mex: 45-04-13, 45-02-16, 45-03-40,45-05-36 rendelési számon. A felesleges fém rész leszedhető róluk. Sajnos nem Omron minőség, de egy darabig bírja - vegyél több darabot...
Üdv Mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy hol tudnék beszerezni 5KP33A-tipusú supressor diódát? Vagy esetleg mi lenne jó helyette?
Például itt: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |