Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszi ! De ennek mi az értelme?
Még csak tegnap óta dolgozunk, de az emberi természet nem hazudtolja meg magát. A hidegre való tekintettel kialakítottak egy melegedőt. Vagyis egy kemence és hozzá sok fa. De páran lopni próbáltak belőle, és emiatt már csak engedéllyel és 2 óránként mehetünk be, míg ez előtt bármikor. Ezen cselekedet már önmagába lincselést érdemelne, de ebbe nem megyünk bele.
Hát ezen manapság már nem csodálkozok. Sajnos elég sok helyen megy ez így.
Majd ha nagy leszel megérted...
Ezt hogyan értelmezzem?
Jártas vagyok az amolyan "felnőtt" dolgokban..
Ja, értem. Akkor egyszer majd megértem...
Képzeljétek , most csináltam meg az ALÁTÉTEZÉST a kockámon, és nem most száradt be pont az itthoni pillanatragasztó. Szóval el kell menjek megint a boltba , hogy fixálni tudjam az oldalakat. Amúgy nagyon klafa lett a kocka.
Megtettem lekérdeztem, de eléggé túl terhelt volt a netünk, lehet ezért nem jelent meg a másik fülön sem...
Ez kimeríti az "ön, és közveszély okozás"t ! Itt már hajóknál, és repülőgépeknél komolyabb dolog is veszett el!
Na, meg csináltam a rubikon az alátétezést. Ne mondjam, mit szenvedtem: mikor az utolsó lépésnél ragasztottam be a csavarokat először a kezemre folyt a fele ragasztó, le se tudtam mosni. Aztán 4-5 kockadarab ragasztós lett a matricánál, meg kettő kockát is sikerült összeragasztanom, de végül szétjöttek..
Meg se merem kérdezni, hogy mivel lehet lemosni a pillanatragasztót. Gondolom , majd csak az idő teszi azt.. Üdv !
Azt csak lecsiszolni lehet, finom csiszolópapírral. Műanyagok ragasztásánál nagyon kell ügyelni az adagolásra, mert még a gőze is képes összeragasztani némelyiket. Még kezdő koromban egy magnó mechanikában ragasztottam össze egy alkatrészt. A kapcsoló mechanika több helyen összeragadt a gőzétől. Fél napos kínlódás volt helyrehozni.
Sziasztok!
Tudtok valamit Kelemen Gáborról (proli007)? 2 hete felénk sem nézett.
Én csak annyit tudok vele kapcsolatban, hogy ez a kérdés felmerült bennem is, már 1 héttel ezelőtt is, meg ma is, kb. 1 órája, miután én is láttam az adatlapján, hogy 2 hete nem járt erre. De köbzoli biztos tudja, vele mindenki jóba van...
Még nitrohigítóval megpróbálom. Lehet az segít.
Blackdog: lehet, hogy síelni ment. Ne gondoljatok egyből rosszra! :yes:
Most néztem meg a Lopott idő c. filmet.
Nézzétek meg, nagyon jó film!
Barátnőmmel próbáltuk megnézni ezt a filmet. Negyed órányi ásítozás után találtunk valami izgalmasabb elfoglaltságot.
Szóval nekem konkrétan nem tetszett ez a film. Legalábbis az első negyed óra amit láttam belőle nem volt túl izgalmas.
Szerintem nem fog. Az inkább csak ronthat a helyzeten.
Azért ha vége a költözésnek (nyárra már talán igen) eltolhatná végre a képes felét egyszer a HEHET-re...
Jó kis film! Bár nekem most a Columbiana jobban tetszik
Bár azt még nem láttam, de a leírás alapján nekem túl thriller-kriminek tűnik.
Pedig én már láttam vagy 40-et idén.
Na jó, ennél kevesebbet. Leginkább akkor, amikor napos idő volt. Felnéztem az égre és nem hittem a szememnek. Ott repült fent a Nap, anélkül, hogy bármi is tartotta volna... izgi.
Két kézzel (meg két lábbal) jelentkezem!
Akkor hogy állsz meg a lábadon? Nem éppen környezetbarát, de a hulladék gumiabroncs csodát tesz, ha a fűtésről van szó.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |