Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem csak az elektronikához és az SMD alkatrészekhez kell biztos- remegés mentes kéz...
Bővebben: Link
Sziasztok. Keresek egy régi rock-blues stílusú számot.
A dal szövege ez lenne: "Epedve szólt a lány, hogy várna rám a buli után, Remegve (?) kértem őt, ne várjon rám, ha nem muszáj, De mégis ott maradt a színfalak mögött, Én soha nem láttam még ilyen ronda nőt! A lába borzalom, a két szemére nincsen szó, Ruhája ókori, és úgy jár, mint egy hintaló. A bűnök bűne, mit az élet rámvetett, Ó isten bocsáss meg, mert érzem, elveszek! Óó nyílj meg föld és nyeld el torzszülöttedet, Ki a poklok mélyén élte(d?) bűnös életed(ét?), Minek élnél itt a földön, hisz nem vétettem én neked! " Remélem valaki felismeri közületek. Idézet: „Ruhája ókori, és úgy jár, mint egy hintaló.” Erre már köpött a gugli egy másik fórumot, ahol a lap alján volt egy hsz... Ott pedig egy olyan név, hogy "XL sisters"... Bővebben: Link A többit rád bízom!
Azt hiszem így meg is van: Bővebben: Link
Nem hallgattam bele egyikbe sem, mert akkor nem volt hang a gépemen. De ja, ez lesz!
Az érdem mégis a tiéd. Csak a találatok között nézelődtem.
Ajh már... Én is csak a találatok között nézelődtem! Akkor meg a guglié!
A guglival én is kerestem, nekem nem sikerült. :yes:
A guglival én is csak azt a fórumot találtam amit belinkeltem. Köszönöm Neked is!
Ha már zene, ez elég költséges lehetett.
http://www.youtube.com/watch?v=MejbOFk7H6c&feature=ymg
Van itt olyan, akinek van ilyen fullcap sapkája? Bővebben: Link
Az a gond, hogy csak netről tudnék rendelni, azt meg nem szabad nekem...
És milyen hosszú ideig tarthatott, amíg felépítik a pályát...
Gondolom nem csak a zenekar tagjai építették. És akkor már az is pénz.
A leírás szerint 4 hónap előkészítés, után 4 nap alatt vették fel.
Vazz! Ez nem semmi! Egy ilyen gyújtót én is elfogadnék! (Nem feltétlen ezzel a mintával... )
Köszi! Tudod a Swarovski kövekről a nőcis dolgok egyenesen következnek. Persze, akármilyen mintát meg lehet festeni ecsettel és ki lehet rakni kis 1,2mm-es kövekkel. Akár még ezt is: Bővebben: Link
Áh, az nem jó logo. EZ a jó logo:
Nem tartozik az elektronika témakörébe, ezért ide írok. A gitáromat rákötöttem a gépnek a mikrofon bemenetére. a kimenetnél van hang, de közte az effektező program semmit nem csinál vele. Az elsődleges beállításnak a hangkártya van megadva. Van ötlete valakinek?
Nézd meg a beállításoknál, általában külön lehet állítani a hangerőt (és némítani) a bemenetre, mint bemenet meg mint visszahallgatás.
Sziasztok!
Valaki ért a grafikához? Kéne egy MR. BATA feliratot csinálni, olyan grafity szerűt. Fehér színben.
Szia! Valami ilyenre gondoltál?
Nincs mit! Esetleg b verzió..
Á, és azt meg tudnád csinálni, hogy a betűk körüli fehér úgymond eltűnjön? Úgy értem, ha pl fekete háttérre húzom, akkor csak a betűk látszanak?
Whitney Houston emlékére
Nyugodjék békében a legszebb hangú popénekesnő! http://www.youtube.com/watch?v=FxYw0XPEoKE |
Bejelentkezés
Hirdetés |