Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
De ne ám.
Vicsys: Köszönöm ! :- ) Hozzászámolhatsz még egy üveg sört, amivel tartozok. Amúgy már épp kérdezni akartam, hol vagy elveszve. Rég írtál a fórumon. (vagy csak én vagyok vaksi?! ) Kokozo: Köszike ! :- )
Ne legyen késleltetés? Olyan nincs. Analóg keverőkön nincs késleltetés, de a digitálisokon valamennyi van. A gépen is van, jó sok. Rendes hangkártya (ahol nem szégyenlenek odaírni a késleltetést) a megoldás, vagy külső efekter.
Rendben van. Nem vitatkozok. Előfordul, hogy rossz helyre írok.
Paul van Dyk - "For an Angel"
Whöhöhö...
A zasszony is kunyizott a Swarovski készletemből. Ráadásul nekem kellett mintát festeni neki. Ez életem első körömmintázása. :smoke:
Baresz! Gondolom, a Zasszonynak is tetszett!
Igen. Bár sámlit még nem faragtam.
Frankye, Köbi, köszi!
Én is azt mondom, hogy a népitáncon és tripperen kívül, mindent ki kell próbálni...
Ez úgy szokott menni, hogy BÁRKI, akinek van tényleges kézügyessége, és elhatározza magát, az képes bármit alkotni a világon. Akár kicsit, akár nagyot.
Az egyik felét nem értem meg, bár én se vagyok táncos, de a másik felén egyezek !
Norberto: Van benne valami!!! Amúgy képzeljétek, nagyon boldog vagyok: Holnap megyek Szegedre alkatrészeket venni, és megtörik a jég, mert a gimi elkezdése, szóval szept. 1-je óta tuti nem voltam a Szatellitbe ( a bolt neve). Készül az új erősítő, stb, stb, stb.
Csak le ne fagyjanak a vonatok:I
Sőt fáziseltolás még az analógon is van...
Használon vst drivert, az egy jobb gépen 16msect tud!
Jesszusom most nézem hogy névrokonok vagyunk csak én Tamás keresztnévvel.
Hogy a menykű csapja meg hogy eddig észre sem vettem.
Pedig lehet, hogy rokonok is vagytok, nem egy gyakori vezetéknév.
Óvatosan a Luca székkel, mert ha felállsz rá, akkor meglátod a boszorkányt. Igaz? De vigyázz, nehogy az asszonyról derüljön ki ez. Volt már szakítás. De nem ezért, hanem a viselkedése miatt.
Nekem nem kell Luca széke anélkül is látom a boszorkányt.
Én meg Berettyóújfaluba járok a Berettyó Elektroba. A baj csak az, hogy kizárólag hétvégén érek rá elmenni, amikor délig vannak nyitva. Nem költök se buszra, se kocsira, hanem egy darab biciklivel. 16 km ilyen időbe. Most építek egy TDA 7294-es erőlködőt.
Csak nem az anyósra gondolsz? Mert a tesóméra vonatkozik az állítás.
Engem Apai Jánosnak hívnak, de ugyanilyen névvel csak egy emberről tudok Szatmárnémetibe vagy hol.
Semmi gond! Amúgy én se vettem még észre..
Zolika60: Nem hiszem, én Szerbiába élek. Jani1987: Te is névrokon vagy, Jani részről . Amúgy szép, hogy 16km-t bicajozol. Nekem most nincs bicajom. Sajnos. A 7294 100W-os ugye? Én TDA2616Q-val építek egy 2x12W-osat. Pont elég. Nem kevés, és nem is sok. Üdv!
A tesód anyósát nem ismerem, az enyémmel nincs gond, de azért néhány boszorkányt ismerek. :yes:
Majd ha a magyar Obama lesz az elnök, akkor talán.
Minden tiszteletem a tiéd akkor!
Én 2 hete leszálltam a bicikliről, mert volt egy megfázásom (6 év óta először), aztán nem akartam fát tenni a tűzre... meg közben leesett a hó is, ami nem olvadt még el teljesen, illetve még itt ez a hideg is kicsit, úgyhogy 2-3 hétig még félre lesz téve szerintem a téma nálam. A Berettyó Elektro az micsoda? Egy bolt neve? Egyébként sűrűn szoktunk menni a mamámhoz arrafelé, Földesen lakik. Meg, sajnos, az utóbbi időben, az újfalui kórházba is sűrűn járt a család.
Köbzolitól elnézést ezért, de a TDA 7294-hez csak 70 voltos tápom van, de 2 10-es osztóval megfelezem.
"Meg, sajnos, az utóbbi időben, az újfalui kórházba is sűrűn járt a család.". Akkor éppen arra jársz. Az egy bolt a templom és a piac közt kb félúton a Millenium úton.
A tesóm anyósával az a baj, hogy alaptalanul vádaskodik, és a végén még ő van felháborodva.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |