Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én egyszer egy külső winchestert vettem. 1 terás. A boltba kb 19400-ba került volna. Én online rendeltem 15500-ért+1500 kiszállítási díj. Vagyis csak nagyobb értékben érdemes gondolkodni.
oké megfogadom a tanácsokat,köszönöm
"Megint egy nappal öregebb lettél,
a mosásban kicsit összementél. De ne búsulj, jön még télre tavasz, 30 éves is csak egy évig maradsz!" Sok boldog szülinapot kívánok.
Én meg azt hittem én vagyok a legidősebb.
Ha valaki kitalálja mit csinálok, megajándékozom egy Deák-igazolvánnyal! (20ezres). . . Úgyse fogja senki se..
Nem. . . Eláruljam? Meccset nézek, közben szármat eszek, meg grízt a kompjuter előtt..
Mi az a szármat? Sosem hallottam róla.
Ő, vicces.. Amúgy neked csak sörben fizetek, és már így is pár ládával tartozom, szóval készülj, HE taliról nem mész haza józanon, viszem a sört ! Meg a többieknek is, akiknek tartozom..
Zolika60: töltött káposzta becézve.. :- )
Csak süllőre horgászom amíg nincs rá tilalom. A módszer mártogatás, cincálás, ehhez Winkle- picker ( mi vinki pinki-nek hívjuk) bot kell. A bot attól függ mire akarsz horgászni.
És miért nem rendeled futárral? Az olcsóbb és tudod, hogy mikor fogják meghozni. Fura, múltkor még olcsóbb volt a postai szállítás a hestore-on.
Boldog születésnapot Rudolf Hertz! Kár, hogy nem ismerhettelek.
Most komolyan: Rajzoljak Neked egyet?
Ezzel - vélhetően - nem vagy egyedül...
Hát igen, de biztos van élő ember, aki találkozott vele. De már öreg lehet.
Üdv! Balázs
Sajnos aligha,mert 1894. Jan.1.-n elhunyt.
Végül is, akár még találkozhatott is, mondjuk újszülöttként...
Gondolná valaki, hogy olyat is lehet kapni ingyen, ami normál körülmények közt több 10ezerbe kerülne? Pusztán azért mert nem volt szükség rá. Konkrétan 2 akváriumot kaptam, amiből az egyik kb 80 literes, a másik meg kb 110. Egy volt tanáromtól.
Valóban nem gondolnánk, de vannak még nem mindenen nyerészkedni akaró emberkék. Én pl. egy szalagos magnót kaptam egykori technika tanáromtól, mondván Ő úgysem használja.
Bizony ez is előfordul még szerencsére. Kaptam már én is így néhány dolgot és adtam is ajándékba. Szerintem ez a normális és a mostani pénzközpontú világ a beteg. :yes:
Sziasztok: Csatlakozom!
Kaptam egy Sharp VLE 37 Kamkodert, ami anno 150 ezerbe fájt a tulajának és az első olyan Kamera volt, amin LCD kijelző található, voltaképp a sharp fejlesztése. Most már azért el telt pár ÉV, de akkor is sokat megér, főleg számomra és egyszerűen megkaptam. Mondanom sem kell bele voltam/vagyok olvadva a ház alapba, ő meg csak annyit mondott: Nekem úgy sem kell nem is használjuk, vidd el nyugodtan. Kaptam hozzá akkumulátort, hozzá 8mm -es szalagot, amit had ne mondjak mennyibe kerül, ha újonnan kéne megvenni és ráadásul a szalagok megkíméltek. Ez az ember itt is jelen van -bár ritkán egyéb okokból kifolyólag- így ezúton is köszönöm neki Aki, ha majd olvassa, magára ismer.
Ez így van.
Ha tudom hogy jó kezekbe kerül, én is adakozom... És kaptam is már sokszor :eek2:
Én is nemrég adakoztam, 3db. 3000 forintos IC-t... Én is sokat kaptam, nekem is jól esett, hogy segíthettem!
Pihent ötletem... műterhelés.. cékászt spirálba feltekerni, majd egyenletesen széthúzni, egy formába igazítani ami mondjuk 10cm x 10cm és 2 cm vastag és az egészet gipsszel kiönteni, száradás után használható.
Várom a véleményeket észrevételeket.. Cékász hogy bírná? Kissebb, nagyobb terhelésen.. stb.. Mit gondoltok? Jó ötlet? A puding próbája..? |
Bejelentkezés
Hirdetés |