Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1817 / 3610
(#) blackdog válasza zenetom hozzászólására (») Feb 28, 2012 /

Én meg, hogy mindenki hibázhat. :yes:
Egyik csapattársam 50 szer akart két golyót egy harmadikkal hiba nélük körbevinni az asztal fal mentén. 46 szor sirkerül. Ő mérgében törte a dákót.
(#) zenetom válasza blackdog hozzászólására (») Feb 28, 2012 /

Na aztán az már nem piskóta!
Nekem 50-ből 60-szor nem sikerülne.
(#) blackdog válasza zenetom hozzászólására (») Feb 28, 2012 /

Hidd el a rövid falon sem sikerülne 1x sem. 2-3 lökés és szanaszét gurulnak a golyók. Csak a dákót sajnáltuk. Angliában készítették személyesen a srácnak. Egy vagyont ért.
Szóval ez van. Hiába vagy profi. És ő még a fejét is elvesztette pedig a dolognak semmi tétje nem volt.
(#) blackdog hozzászólása Feb 28, 2012 /

Bővebben: Link
Nekem is kell ilyen ...
(#) lui144 válasza blackdog hozzászólására (») Feb 28, 2012 /

Nekem se lenne rossz.
(#) jani1987 hozzászólása Feb 28, 2012 /

Ha ez nem velem történik meg, akkor talán el sem hiszem. Az elmondottak szerint az volt a feladat, hogy a parkban kellett a fatuskókat kivenni. Az elhaltakkal nem volt baj, de egy frissen vágottnál már letört a balta éle. Poénból csak azt mondtam, hogy több erő volt bennem, mint amiről tudok. Valaminek a nyelét könnyebb eltörni. De mekkora annak az esélye, hogy valaki a célszerszámot tegye teljesen tönkre? Nem sok. Most holnap vihetek másikat helyette.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 28, 2012 /

Az a balta pedig selejtes volt.
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 28, 2012 /

Ha te mondod.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 28, 2012 /

Ha nem én mondom akkor is. Egy rendes baltát fával tönkretenni nem lehet. Maximum a nyelét, ha sokszor mellé ütsz.
(#) Ricsi89 válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 28, 2012 /

Pont ősszel volt ugyanilyen eset itthon. Akkor is a balta éle tört bele a fába. De utána látszott is, hogy majdnem félig el volt már repedve, viszont kívülről semmi nem látszott, mert csak egy hajszálrepedés volt. Az most egy vastagabb fában tovább repedt és végül eltört teljesen. Amikor eltört, akkor látszott, hogy a törésnél egy darabon rozsda volt, tehát már egy ideje repedt lehetett.
(#) nagy hoho válasza zenetom hozzászólására (») Feb 29, 2012 /

A vágott szemű nem szúrta el, ő győzött . Csak úgy itélte meg, hogy nem tudja eltenni golyót ezért erőset lökött, hogy ne maradjon állás. Szerencséjére a fekete felmászott az asztal szélére és be esett a lyukba.Ez egy millióból egyszer sem sikerül. Neki mákja volt. Én is űztem ezt a sportot fiatal koromban, bár én a franciát szerettem. Gondolom a franciát mindenki szereti?!
(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 29, 2012 /

Azt igen, de a franciákat már nem annyira.
(#) jani1987 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 29, 2012 /

Az egészben az a bosszantó, hogy nem állapítható meg, hogy én voltam a hibás, vagy már eleve rossz volt. Tavaly vettem nekik egy lapátot, amivel nem tudtam elszámolni. De ezt már nem veszem meg nekik.
(#) Gafly hozzászólása Feb 29, 2012 /

Mit lehet még csinálni füstölt csülökből, ami nem:
- Símán megfőzöm és megeszem;
- Nem bableves.

A múltkor is nagyon jó ötlet volt a bőrös malackarajból a kocsonya, azért is bátorkodom ismét a kollektív bölcsességhez fordulni
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Feb 29, 2012 /

(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 29, 2012 /

Na ezzel el leszek egy darabig, bár nem minden "füstölt" csülökkel van...
(#) chipi hozzászólása Feb 29, 2012 /

Sziasztok!
Miért nem tudok új témát nyitani a fórumban, már minden nyitott témámban megkerestem azt a választ ami segített megoldani a problémát.
De továbbra is fent áll az a probléma, hogy max 5 nyitott témám lehet.

?!
(#) nagy hoho válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 29, 2012 /

Tökéletesen egyet értek.
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 29, 2012 /

Köszi, vettem FBS-t.
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 29, 2012 /

Nem mertem, amit vettem szilikon kaucsuk 200°C-os. Hogy állsz a sörös dobozokkal? Jön a meleg hátha több sör fogy majd. Arra gondoltam nyitnod kellene egy itallerakatot, és az üres dobozokat visszavásárolni. Egy ingyen sört 100 üresért.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 1, 2012 /

Nincs mese kénytelen leszel te kiinni a dobozokat.

Hívjál segítőket. Szerintem ha feladsz egy hirdetést az apróban, hogy dobozürítésre vállalkozókat keresel, fél nap alatt megoldják a kollégák neked. Kár, hogy olyan soká lesz a HE találkozó.
(#) zolika60 hozzászólása Márc 1, 2012 /

Karbantartás van?

Persze, nehogy utolérjem az aktivitásod.

Jó nekem a sajátom. De most hogy ránéztem a tiéd mintha csökkenne. Belassult a NET-ed?
(#) zenetom hozzászólása Márc 1, 2012 /

Van valakinek tapasztalata Fujitsu-Siemens laptopokban?
Állítóllag a Lifebook széria jobb, mint az Amilo, mert az Amilo silány kínai a Lifebook szériához képest.
Ebben van valakinek tapasztalata?
(#) poros válasza zenetom hozzászólására (») Márc 1, 2012 /

Nálam két amilo van az elsőben 2év után meghalt a vincseszter. A másikban nem megy a hűtő ventilátor.
(#) zenetom válasza poros hozzászólására (») Márc 1, 2012 /

Akkor lehet tényleg gagyibb az Amilo.
(#) zenetom válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 1, 2012 /

Lehet csak szerencséje volt.
(#) zenetom válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 1, 2012 /

Hehe. :beka3:
Következő: »»   1817 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem