Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
A PADS tud ilyet sok-sok ezer dollárért.
Idézet: „A PADS tud ilyet sok-sok ezer dollárért.” Az Eagle viszont nem. Igaz, lényegesen olcsóbb is.
Ha a relatív fogalmat használtad, akkor nem olvastad el a hozzászólásomat végig. Említettem két másik szoftvert. A relatív ezekhez is mérhető. Említettem, hogy az Eagle egy profi program. Ugye nem gondolod, hogy egy profi tervezőnek elég a fapados (sok cég, köztük a nagyok is használják). Mellesleg egyáltalán nem bonyolult, csak meg kell szokni, hogy egy két dolog másként működik, mint ahogy azt Bill Gates a Windowsával több millió ember fejébe verte. Ettől függetlenül a maga kategóriájában egy nagyon jó és viszonylag olcsó programnak tartom. Az olcsóságról most ne kezdjünk vitát, helyette körül kell nézni a neten és össze kell hasonlítani a többivel tudásban és árban is.
Idézet: „Az Eagle viszont nem. Igaz, lényegesen olcsóbb is.” Az előbb csak arra utaltam, hogy csak az autoplace modul kerül sok-sok ezerbe.
Sziasztok!
Előre is elnézést,amiért nem olvasom vissza a közel 400 hsz.-t,de ha lehet ... Köszi. Illegális dolgokat nem reklámozunk a fórumban! ![]()
A Winqcad pedig 150-ért csak nem tudok velük szót érteni.
Azt nem ismerem. Van benne autoplace? Mert az előbb arról kérdeztek és a válasz is arra ment.
Van és nagyon gyorsan lehet új alkatrészt csinálni. Egy baj van nem lehet hozzá okosságot találni.
Én is!
![]()
Bocs az előző hozzászólásomért.Megoldódott.
Szia !
Idézet: „Ugye nem gondolod, hogy egy profi tervezőnek elég a fapados (sok cég, köztük a nagyok is használják).” OrCad 7.0 -t használtam elég sokáig, ahhoz képest azért az Eagle messze nem profi. Másrészt az Eagle kezelése a többi "profi" programhoz képest helyenként logikátlan és nehézkes. Idézet: „egyáltalán nem bonyolult, csak meg kell szokni, hogy egy két dolog másként működik” Egy program nem attól lesz jó, ha homlokegyenest más logikával kezelhető mint a többi hasonlószintű társa. Üdv!
Ez van, ha nem tetszik, keress más programot. Senki nem fog változtatni az Eagle-n csak azért mert neked nem tetszik.
sziasztok!
azt szeretném kérdezni... hogyan lehet az összes furatot kissebbre venni? mert némelyik nagyobb alapból mint amekkorrával kifurnám.
Olvasni kellene a topicot! Ez is megoldás.
Olvasni kéne, de ha minden topikot elolvasnék ami érdekel az tui hogy 1 percet se aludnék.
Azt már olvastam egy másik topikba hogy drill aid kell... de ezt hol és hogyan? azért köszi! Idézet: „...de ezt hol és hogyan?” Board-ban. Menüsor alatti ULP feliratú (egyébként Run) ikonra kattintás után a RUN ablakban megjelenő ulp-k közül kiválasztod, vagy az ikonok alatti "parancssor"-ba (ott ahol a kurzor villog) beírod: "run drill-aid".
Sziasztok !
Legyszives mondjatok meg, hogy board nezetben hogy lehet a huzalrengeteget optimalizalni?Az 'optimize'-t megtalaltam, de nem tudom hogy kell hasznalni.
OFF
Megnéztem a 3D-t ![]() Bár belecsaptál a sűrűjébe, azért nagyon tetszett! ![]()
Szia!
Ha saját alkatrészt készítesz a megjelenítéshez 80%-ban bele kell csapni ![]() Üdv!
Nagyon klassz a video !
Meg lenne egy kerdesem: olyan beallitast lehet, hogy route-lasnal csak 90 fokos szogben ne torje a vezetosavot?
Szia!
A réteg melletti legördülő menüben tudod kiválasztani. Ott amelyikbben az N/A-ra állítással kikapcsolni tudod. * viszi mindenfelé, az - az egyikfajta 90 fokos, a / illetve a \ a 45 fokos, ha jól emlékszem.
Köszi szépen, gyorsan lementettem én is
![]() Nagyjából eligazodok már a programban, de sosem árt tovább tanulni ![]() Idézet: Az hol van?„A réteg melletti legördülő menüben tudod kiválasztani.” ![]()
Meg egy kis segitseg kellene:
Az alabbi kep ok a nyomtatashoz, vagy meg valami beallitas szukseges?Pl nagyobb furatoknal igy kell kinezzen?
Szia !
8 szögletű PAD-ek vannak, nagy furattal vékony rézfelülettel. Én mást (hibát) nem látok. Üdv! |
Bejelentkezés
Hirdetés |