Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Számlapok és előlapok készítése
Kapcsolódó téma: Dobozolási technikák, műszerdobozok
Nem nehéz. Én ugy csináltam, hogy az előlapot kifúrtam 8-10 mm átmérővel majd ráragasztottam a papírra kinyomtatott előlapot. Erre ráhúztam egy átlátszó, öntapadó fóliát. A furatok mögé helyeztem azt a panelt amin a nyomógombok vannak, célszerű ide nagy átmérőjű,laposabb típust választani. Az előlap hátára csavarokat ragasztottam, a panelt erre fűztem rá, igy a távolsága az előlaptól pontosan tartható. A gombokat hátulról a fóliának feszítettem úgy, hogy kissé kidomborítsa a fóliát. Működik...A Tomiéhoz hasonló, de én a ragasztást közönséges kenhető ragasztóval csinálom.
A fólia nem töredezik ki a nyomógomboknál, a nyomkodástól?
Nézd csak mit találtam, itt, a HE portálon?
Az még nem derült ki.
Üdv.
Most ismerkedek a FD3-al és lenne egy kérdésem. Hogyan tudok egy szimbólumot pl:M3 csavar mm pontosan elhelyezni kívánt helyre?
Tedd ki a lapra és húzd oda, ahova akarod. A bal alsó sarokban jelzi a koordinátákat.
Ok.Eddig stimm,csak nem tudom ott az értékeket módosítani,hogy pontossan oda kerüljenek a dolgok ahova szeretném.Egérrel meg nem lesz pontos.Igazából két tizedes pontig lenne a jo,de majd meglátom mitévő legyek.
Ó tényleg .Miért nem vettem észre előbb.Köszönöm.
Sziasztok! Alumínium előlap fotokémiai feliratozásához szeretnék megismerni egy házilag is alkalmazható barnítási technológiát (hideg barnítás, vagy eloxálás).
Acél lemezere már megvan a módszerem, de sajnos alumíniumra nem használható ez a barnító vegyszer. A mellékelt képen a mikrofon előerősítőmet mutatom be, amit egyik barátomnak csináltam házi stúdió célra (az ő logójával ellátva), a feliratozást pedig "fotózás-hidegbarnítás-lakkozás" technológiával készítettem. Aki tud, kérem segítsen. Előre is köszi.
Sziasztok
Esetleg valaki megtudná mondani a Technics hifiken a logo milyen betűtípus lehetett?
Válogass: Bővebben: Link A times new roman eléggé hasonló.
kicsit azért közelebbire gondoltam de azért köszi.
Szia! Itt van vektorban. Egyébként Volta Medium (Linotype Font Style).
Szia Köszi.
Ezzel csak annyi a gondom, hogy ezt gondolom csak vektorgrafikus rajzprogram tudja megnyitni. Én magamnak Front Designerbe szoktam előlapokat rajzolni, ezzel gondolom nem tudom megnyitni, esetleg van rá valami mód hogy Front Designerbe megtudjam nyitni?
Sziasztok!
A FrontDesigner progi kellene nekem,és akárhol keresem, csak fizetősbe van meg.Tudna valaki segíteni, hogy hol találok ingyenest, vagy nem is létezik? Köszönöm a választ. Üdv: Csupasz
Szia
Esetleg valami más, amivel agy labortáp előlapját meg tudom tervezni?
Szia! AutoCAD? Vagy megtervezed papíron, ott nem baj ha beleradírozol, stb, majd mikor kész a végleges méretarányos verzió, utána megcsinálod SprintLayout-ban. Nem erre való, de tökéletesen meglehet azzal is csinálni az előlapot.
Szia! A méretarányos rajzon túl vagyok, de én DipTrace-t használok, és nem tudom, hogy azzal lehet-e? Próbálkozom.
Köszönöm Üdv: Csupasz
Sziasztok!
Tudom, hogy inkább CNC-s kérdés, de van esetleg valamelyikőtöknek tapasztalata, hogy műanyag és alu előlapok CNC-s megmunkálásához melyik szoftver lenne igazán jó? OpenOffice-t nagyon szeretem a tervezésre, de még nincs rá kész az NC konverter modul - legalábbis én nem találtam.... Illetve érdekelne, ha van aki így készít előlapot, az milyen marót használ? Találtam a Wago-nál 0,2-es gravírtűt is, az jó lehet? Ha nem feltétlenül szükséges - nem akarnék feltelepíteni ilyen egyszerű feladatokra AutoCAD-et...
Sziasztok
Szeretnék Front Designerben skála szerkesztőben a felirat mellé kis "fok" szimbólumot elhelyezni. Esetleg tud valaki segíteni hogyan lehet "fok" jelet létrehozni?
Sziasztok
Én szeretnék egy 310*96 műszerelőlapot nyomtatni de ugye ez sajnos nem fér el A4-es oldalon. Szerintetek létezik A4 méretnél nagyobb etikett címke vagy hasonló amire kitudnám nyomtatni? Esetleg ti hogyan csináljátok, mire nyomtattok?
Léteznek A3-as alapanyagok is, de ahhoz olyan nyomtató is kell! Vagy kerítesz egy ismerőst, akinek van, vagy bemész egy grafikával foglalkozó céghez és megfizeted.
Vagy kinyomtatod 2db A/4 re és egymás mellé ragasztod ..
Egyébként milyen pappírt érdemes előlap nyomtatására használni?
Én fényes öntapadós pappírt szoktam használni.
Hello, én közönséges papírra nyomtatok, aztán felragasztom. Ez a vékonysága miatt is jó, mert vissza tudom hajtani a panel szélénél a hátuljára. Ha nagy kell, akkor az előlapot egy alkalmas helyen kettéválasztom. Eddig egyszer kellett ilyen, egy függőleges 0.8-as vonal mentén. Elég pepecs munka volt, de nem látszik, csak a fehér területen. Lásd fotó.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |