Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Nem találtam ilyen témát, a problémám a következő lenne: van egy MTD 16.5 LE kistrakim, amiben egy önindító/generátor szerűség, ami öníndító üzemben megy, tehát tekeri, de generátor üzemben, amikor vissza kellene neki tölteni nem tölt. Vadiúj 20A zselés akku van benne, lebontottam a deknit, de nem lettem okossabb, hiába mérek bárhol, max.: 12V mérek az akku kapcsain. Esetleg tipp hogy van-e benne valami külső fesz. szabŕlyzó amit eldugtak, vagy bármi ötlet mielőtt teljesen kibŕnyászom az önindítót? Köszi Zoli
Szia!
Nézzél szét a tekercs körül, van amikor be van öntve ilyen műanyag trutyival az egész tekercs a fesz szabályozóval együtt. Beindítás után mindjárt a kijövő vezetékre mérjél rá ha itt nincs meg a feszültség akkor lehet szétbányászni. De ha tudnál róla képet feltenni lehet hogy könnyebb lenne a segítség.
Szia!
Most széthuzigáltam a vezetękeket, ott próbáltam mérni, egyenlőre ugyanannyit mérek 12v-ot a lendkerék alól kijövő két vezetéken. Most kiokosítottak, hogy az önindító és a generátor ezen nem ugyanaz, elvileg a lendkerék alatt vannak trafók, és abból csinál villanyt magának, illetve a gyújtásnak. Megpróbálom kontakt spérevel befújni a csatikat,hátha..
Na úgynézki meggyógyult, most alapjáraton mérek 13.5V , fordulaton meg 14V körül..
Köszönöm a lehetőséget, Zoli
Sziasztok van egy kínai traktorom ami 15 amperes szeretnék egy 40amper körülit belerakni mellékletben csatolnám róla a bekötést, tudna esetleg valaki segíteni milyen generátor lenne jó hozzá a bekötés miatt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |