Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Van egy tönkrement aksi töltöm (autós). Az elektronika egy IRF244N típusút MOSFET-et vezérel. Úgy néz ki, hogy a rövidzárlatot nem bírta. Van itthon egy BUZ11A típusú, de amíg az eredeti 250V 14A értékekre van méretezve, addig ez csak 50V-ot bír (viszont 26A-t). Szerintetek betehetem a helyére? A feszültség biztos nem éri el az 50V-ot (még üres járatban sem). Az utóbbi áramköri elem mellett szólna még az is, hogy nyitott állapotban negyede-ötöde az átmeneti ellenállás a jelenlegihez képest.
Ha a primer körben van, akkor elvileg igen.
üdv
Nem szekunder (kisfeszültségű, egyenáramú) kört akartál írni?
...de amúgy köszi, akkor bátran kicserélem.
Sziasztok!
A következő mosfet helyettesítését kellene megoldanom: 48 04NG Nem tudja valaki, hogy ezt mivel tudnám kiváltani ? Köszönöm előre is!
Szia!
Tessék:IRL3713S IRL3803S
Sracok !
A Q501 Q502 Q503 Q504-et cserelhetem-e IRF540-rol IRF3205 re ? A Q509 Q510 Q511 Q512-ot cserelhetem-e IRF9540-rol IRF4905-re ? A kapcsi raj es a fesz ertekei: http://hugi00.uw.hu/hugi0/1507.01.jpg http://hugi00.uw.hu/hugi0/1507.02.jpg Illetve ugyen ezen keszuelkben az IRFZ44-eket IRF3205-re (DC-DC konverter 36KHz)
Sziasztok.
Segítséget kérnék,van e helyettesítője a 2sk60 2sj18 v-fet párosnak?.Olyan amivel helyettesíteni lehetne és itthon is beszerezhető.. Köszönetem előre is.
Hello!
Fqa6n90c fet helyettesítőt keresek. 2sk2611 v. w9nk90z megfelel-e helyette? UC3843 meghajtott flyback tápban van.
Sziasztok!
tapasztaltak segítségét kérném. Mivel tudnák helyettesíteni egy DFF2N60 jelű FET-et. Előre is köszönöm.
Adatlap szerint 2.4 A 600 V N csatornas FET. Esetleg Lomex.
A Hq-nál néztem az "STP3NK60ZFP"-t ez 600v 2.4A-s, de nem tudom jó-e.
Egy probat meger. Figyelni kell, hogy ennel van egy 600 voltos zener parhuzamosan a D-S atmenettel.
Igen ezen filózok én is, hogy mit okozhat.
A kérdésem a következő volna, mivel tudnám helyettesíteni a következő Mosfet N-CH 60V 35A SC-67 TO-220.elöre is köszönöm a választ.
Szabályzatolvasásra elő vagy jegyezve.
Szia!
Az F-nél van ilyen. Bővebben: Link. Vagy próbálkozz a TO-220-as tokozású változatával: Bővebben: Link
Sziasztok!
544-es hibás FET-et kellene cserélnem. Gondolom az AD544 -es BiFEt-ről van szó. Viszont nem találtam sehol. Ha valaki tud segítsen, köszi!
Sziasztok!
Yamaha erősítő kapcsoló üzemű tápjában van egy 2sk3491 fet(n mos). Szerintetek mivel tudom helyettesíteni?? Adatlapot mellékeltem.
Szia!
Ha van hely a beépítésre, akkor használd ezt a típust. Amit linkeltél adatlap, az nem jó típust takar.
Sziasztok !!
A segítségetekre lenne szükségem. Opel astra 93-as injektor vezérlő FET típusában tudnátok-e segíteni ? A FET-re az van ráírva, M9707 R306. Ilyen kóddal sehol sem találom, Illetve lehet-e helyettesíteni. Köszönöm. Üdv.: Tibor.
Heló!
Tudna valaki nekem abban segíteni hogy 75345P típusú MOSFET-te mivel tudnám helyettesíteni? Valami olcsóbb tipus kellene mert egy inverterbe elég sok elpukkant. Előre is köszönöm. üdv.
Próbáld meg BF245C -vel. Figyelj a tokozási különbségre.
Hali!
Szerinted ez jó lenne? Lomex-ban találtam 218Ft. Összesen 20 darab kell a kütyübe. üdv.: Tamás |
Bejelentkezés
Hirdetés |