Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autómagnó probléma

Témaindító: peti84, idő: Jún 14, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   2 / 3
(#) Geri86 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Köszi Zoli megnézem a táprészét, vagyis ott a forrasztási részeket.
(#) Geri86 válasza Geri86 hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Na szerintem megvan a válasz Zoli a magnó forrasztási oldala tiszta vízköves.
(#) sbkpetya hozzászólása Jan 18, 2011 /

Hali!
Nekem is van Watson cd lejátszom az autóban amely elég érdekes. A kijelzője nagyon durván halvány a gombok világítanak, nem, hajlandó semmilyen cdt lejátszani és ami viszi a prímet hogy sem az usb sem a az sd kártya olvasó nem szuperál. Utobbi kettőnél a következőt írja ki Error 13.Probáltam utánna nézegetni olvasgatni stb de semmit nem találtam. Némi fogalmam van a dolgokról viszont nem tudom hol is kedjek hozzá.Miről tudnék házilag áramot adni neki a szobában?
(#) Ami válasza sbkpetya hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Nekem is van egy Watson CRC8448MU autós rádiósmagnóm
Sd Usb ERROR- 13.
Cd egy idő után bemelegszik és ugrál. még az mp3 cd is.
Kijelző háttérvilágítást 2db sorbakapcsolt led működteti.
Kiégett az egyik kicseréltem. kiégett a másik is. azt is kicseréltem.
Valami fekete sz. van kiöntve. báár a szélén van mégis feszegetni kellett av kijelzőt. De keresgéltem a neten sokaknak ez a hibája. Tud valaki tanácsot adni?
ERROR-13 mi? Meg a cd ugrálást mért csinálja?
(#) Garybaldy válasza Ami hozzászólására (») Márc 30, 2011 /

Üdv. Bocs,hogy ilyenekkel zavarlak .Nekem is van egy Watson CRC8448MU autós rádiósmagnóm.Az enyémnek az a gondja,hogy szétment a végfok ic benne és nem tudom a típusát. Tud valaki ebben segíteni?
Előre is köszi.
(#) zolika60 válasza Garybaldy hozzászólására (») Márc 30, 2011 /

Mi van az IC tokjára írva? Esetleg egy fotó?
(#) Garybaldy válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 30, 2011 /

Semmit nem tudok róla mert nem én vettem ki belőle.25 lábu az ic
(#) zenebolond hozzászólása Máj 10, 2012 /

Sziasztok
A képen látható autórádióból ki lett véve egy tranzisztor, pozíció szám szerint HQ 204. Ez a tápfesz szabályozásához van köze. úgy tudom 2SC, vagy valami hasonló tranyó volt benne.
Tudnátok -e segíteni ebben.
Köszönöm a segítséget.
Miskanaruska
(#) Inhouse válasza zenebolond hozzászólására (») Máj 10, 2012 /

Esetleg ha lenne típusa ennek az autórádiónak, akkor meg lehetne nézni a rajzát...ezek képek nem elégségesek... Akármivel is fényképezted, az kb. a tűzőgéptől ad éles képet, vagy makrora kellene állítani, vagy távolabbrakni...

Üdv
Inhouse
(#) zenebolond válasza Inhouse hozzászólására (») Máj 11, 2012 /

Készítettem egy jobb képet. Ha tudnám a típusát én örülnék a legjobban. Semmi más nincs ráírva.Talán a jel ami mond valamit és ez a Band nyomógomb alatt van.
Csak ennyit tudok róla.
(#) Inhouse válasza zenebolond hozzászólására (») Máj 13, 2012 /

Valamilyen Daewoo cucc volt... Valami típusszámnak kellene legyen a NYÁK-ra szitázva...

Daewoo electronics (logo)

Daewoo AGC5200 RDS

Üdv
Inhouse
(#) Inhouse válasza zenebolond hozzászólására (») Máj 13, 2012 /

HQ204=2SB1240
PNP, áteresztős tápos megoldás, a HQ205-ön keresztül kapcsolja a proci a tápot ezen keresztül és ebből megy a HQ203-ra, valamint lesz belőle 8V a CD-nek.

Üdv
Inhouse
(#) zenebolond válasza Inhouse hozzászólására (») Máj 13, 2012 /

Szia Inhouse

a panel száma: AGC-55X1 MAIN PCB
S/N:97T65A84MA-03
Az utóbbi a serial number lesz.
Ahogy írtad a tranyo számot mintha ismerős lenne. És a táphoz van köze az biztos.
(#) zenebolond válasza zenebolond hozzászólására (») Máj 13, 2012 /

Még annyi hogy a tranyó középső lábához egy 7808-as fesszabályozó IC is csatlakozik melynek pozíciószáma : IC111.
De ahogy írtad a tranyó számát mintha ismerős lenne.
(#) Inhouse válasza zenebolond hozzászólására (») Máj 14, 2012 /

Akkor annyit újítottak, hogy a HQ203-as tranyós/zeneres stabilizátor helyett egy 7808 van rakva utána...

Üdv
Inhouse
(#) zenebolond válasza Inhouse hozzászólására (») Máj 14, 2012 /

Szia Inhouse

Nagyon szépen köszi a segítséget, jelzem ha minden oké!
Azaz ha működik a szerkezet.

Üdv : Miskanaruska
(#) Inhouse válasza zenebolond hozzászólására (») Máj 14, 2012 /

Szívesen.
Nézd meg a 7808-at is!

Üdv
Inhouse
(#) zenebolond válasza Inhouse hozzászólására (») Máj 22, 2012 /

Köszönöm a segítséget, működik a szerkezet.
Úgy játssza az MP3-as lemezt mint a csuda.
(#) dávidka001 hozzászólása Máj 24, 2012 /

sziasztok nekem olyan problémám lenne,h tettem be ovál hangszórókat és azóta ha rá adom a hangot feléig kb és rá adom a világítást kikapcsol a magnó utánna rögtön visza is kapcsol azt megint ki még lejjeb nem veszem a hangot ha nincs rajta a világítás akor tudom rá adni a hangot de akorse max-ra mert kikapcsolgat akár menet közbe akár ha álok ha valaki tud ebben segíteni megköszönném!
(#) zolika60 válasza dávidka001 hozzászólására (») Máj 24, 2012 /

Valamit elkötöttél, vagy esetleg túl kis impedanciájúak a hangszórók és a védelem kikapcsolja a masinát.
(#) dávidka001 válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 24, 2012 /

elkötni nem kötöttem el mert megnéztem töbszöris hogy van öszekötve és az jó tuti!És ha az aprobléma amit mondasz mit tudok vele kezdeni ha egyáltalán lehet?
(#) zolika60 válasza dávidka001 hozzászólására (») Máj 24, 2012 /

Csak az lehet a megoldás, ha másik hangszórót teszel bele.
(#) dávidka001 válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 24, 2012 /

oké köszönöm a segítséget!
(#) Inhouse válasza dávidka001 hozzászólására (») Máj 24, 2012 /

Rossz a tápkábeled, leesik a feszültség a fejegységen terheléskor...nézd át! Lehet egy rossz testelés is...

Üdv
Inhouse
(#) Inhouse válasza Inhouse hozzászólására (») Máj 24, 2012 /

Ha te kötötted be, akkor az is lehet, hogy test rossz vezetékre lett kötve, pl. egy izzón keresztül megy. Terheletlenül meg van a 12V, terhelve növekszik az izzón eső feszültség, kevesebb marad a rádiónak.

Üdv
Inhouse
(#) dávidka001 válasza Inhouse hozzászólására (») Máj 24, 2012 /

a magnót nem én kötöttem be hanem egy szakember én csak bekötöttem két hangszórót enyi volt azóta ezt csinálja átnéztem mindent a bekötésel nincs baj.Lekötöttem a két ovál hangszórót úgy nem kapcsol ki a magnó de miánt viszakötöm megint csinálja!
(#) dávidka001 válasza dávidka001 hozzászólására (») Máj 24, 2012 /

Adtam közvetlen testet az aksiról h ezt a hibát is kizárjam de ugyanúgy csinálja!!

Mérd már meg, hogy amikor kikapcsolgat mekkora feszültség van a fejegység csatlakozójában!
A hangszórókkal nincs semmi varia? Simán megy a hangszóró 2 szála a neki megfelelő pontba az ISO csatlakozóban? Nincs párhuzamos kötés, testzárlat valamelyiken? Tudod, hogy az új fejek hangszórókimenetei nem testhez képest működnek és tilos testelni bármelyik hangszóróvezetéket?
A hangszórók mivel oválok, gondolom, hogy 4ohmosak...
Milyen magnó ez?
Csinálnál képet a bekötésről? Lehetőleg ne telefonnal egy nagy homályt...

Üdv
Inhouse
(#) dávidka001 válasza Inhouse hozzászólására (») Máj 24, 2012 /

Simán csak 2 vezeték van össze se lehet téveszteni. Végig néztem a vezetékeket, hátha valahol letestel, de semmi .Pedig a hangszóró is új ki is lett próbálva a boltba az se lehet rossz.A hangszórók egyébként mac audio ,a fejegység jvc nem egy régi fajta.Kipróbáltam már mindent mi okozhatja és fogalmam sincs, arra is gondoltam ,h a generátor nem tud elég áramot termeli mert egyébként olyan mikor rá adom a világítást mint ha kevés áramot kapna!

Na akkor még egyszer:
Mérd már meg, hogy amikor kikapcsolgat mekkora feszültség van a fejegység csatlakozójában!

Üdv
Inhouse
Következő: »»   2 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem