Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Érdekességek

Témaindító: Gatery, idő: Szept 5, 2006
Lapozás: OK   73 / 627
(#) david10 hozzászólása Máj 12, 2012 /

(#) kameleon2 válasza zenetom hozzászólására (») Máj 12, 2012 /

Esetleg - de csak feltételezve - nem fordulhat elő, hogy éppen az Intel készíti az ilyen videókat? Nekem évek óta dolgoznak AMD procik az Intelt lekörözve. Vannak urbánus legendák, miszerint például a CNC-s Mach3 sem fut AMD-n s lám nekem gond nélkül dolgozik...... Intel már főtt meg notebookban- nos akkor mi az igazság? Minden procit 170 fokon tesztelnek. Ami efölött pörög az nem üzemszerű. Akkor - ha nem üzemszerű teszteket hasonlítunk össze - nem kellene megnézni például az Intelt mondjuk tűzbe dobva? Lehet, hogy rosszabbul ég.......
(#) Gafly hozzászólása Máj 16, 2012 /

A világ villamos energiájának kb. 0.4 %-át a bázisállomások használják fel...
(#) zenetom válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 16, 2012 /

Nekem eddig csak a baj volt az AMD procikkal.
Meg az Intelnél régóta van hővédelem, lehet az AMD-nél is, de érdekes módon az inkább megfő, minthogy lekapcsolon. Persze alaplap függő is az egész ugye. De kinek mi válik be...
(#) Tomi20 hozzászólása Máj 17, 2012 / 1

(#) Szebence válasza Tomi20 hozzászólására (») Máj 17, 2012 /

Ha majd lejjebb megy az ára az SSD-knek, ez hamar el fog terjedni a warez szerverekben
(#) sirály12 válasza zenetom hozzászólására (») Máj 17, 2012 / 1

Ha megnézed a videó feltöltésének dátumát, akkor egyértelműen kiderül, hogy ez egy több mint 5 éves videó! Régen van már az amd-ben is hővédelem, és semmivel nem roszabb procik, mint az inteles társaik! Mondom ezt úgy, hogy jelenleg nekem is inteles gépeim vannak. Előtte viszont amd-m volt, mindíg azt veszem, ami ár/érték arányban jobb!
(#) zolika60 válasza Tomi20 hozzászólására (») Máj 18, 2012 /

Aranyos ahogy "elbújik" mielőtt megnyomná a gombot. Elképzelem az egyszeri felhasználót. Amikor a zöldet megnyomtam elvesztek a képek a mamáról. Akkor megnyomtam a pirosat hátha megjavul...
(#) kameleon2 válasza Tomi20 hozzászólására (») Máj 18, 2012 /

Ilyen csak beteg embernek jut eszébe!
(#) Tomi20 válasza Szebence hozzászólására (») Máj 18, 2012 /

Nekem az tetszik benne, hogy milyen alapos munkát végez a kinyíró elektronika. Minden IC kakukk
(#) HG4FC hozzászólása Máj 18, 2012 /

Sziasztok,

Egy másik fórumban találta egy kolléga az alábbi videót. *
(#) Mybuster hozzászólása Máj 18, 2012 /

Ez most komoly :eek2: 2012.es trabant nt Bővebben: Link
(#) Tomi20 válasza Mybuster hozzászólására (») Máj 18, 2012 /

Igen, full elektromos, és a tetején napelem van a töltéshez. 20e euro, átszámítva plusz adók nélkül kb 6millió Ft...
(#) Mybuster válasza Tomi20 hozzászólására (») Máj 18, 2012 /

Jaja,igen én is olvastam,bár én 5 milliót hallotam
(#) Auf hozzászólása Máj 22, 2012 /

Találtam egy érdekes, ám de nagyon hasznos dolgot.
link
Vélemény?
(#) zolika60 hozzászólása Máj 23, 2012 /

Egy kis technika történet:Bővebben: Link
(#) kicsicsira válasza Auf hozzászólására (») Máj 24, 2012 /

lehet otthon fejlesztgetni
(#) Szebence hozzászólása Máj 25, 2012 /

(#) Mybuster válasza Szebence hozzászólására (») Máj 25, 2012 /

Egy ilyet mindenféleképpen be kell szerezni!
(#) kameleon2 válasza Szebence hozzászólására (») Máj 26, 2012 /

Tuti ötlet !
(#) Action2K válasza kameleon2 hozzászólására (») Máj 26, 2012 /

És ezt garantáltan a VASALÁSOS technikával készült.
(#) Poostmaster válasza Auf hozzászólására (») Máj 26, 2012 /

Igen érdekes dolog. Bár leginkább az az érdekes, hogy ötletet ad. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem még nem jutott eddig eszembe, hogy járás közben mennyi energiát termelhetünk. Nem feltétlen piezo-val, és talán még többet is. A kérdés az, hogy mire használhatjuk. Mert a magunknál hordható tárolók, és fogyasztók ugye be vannak határolva. (teherbírás, praktikusság)

Azért tetszik a dolog.
(#) Auf válasza Poostmaster hozzászólására (») Máj 26, 2012 /

Én már arra is gondoltam, hogy a nappaliban lehetne ilyen a padozat.A macskák úgyis futkoznak mint az őrültek.
(#) Mybuster hozzászólása Máj 28, 2012 /

Ezek nem normálisak! :eek2: ****

Van elég sok hülyeség a világon, nem kell ezt még terjeszteni is. Mellesleg nincs ebben semmi érdekes, csupán csak feltűnési késztetésből csináltak egy "fake" képet, hogy legyen mit "lákolni". Action2K
(#) Poostmaster válasza Auf hozzászólására (») Máj 29, 2012 /

Az sem rossz, bár én nem erre gondoltam.
Az jutott eszembe, hogy az automata órákhoz hasonlóan meg lehetne oldani valami lendkerekes generátort is. Ezzel aztán lehetne a magammal hurcolt telefont, GPS-t, vagy akár tabletet tölteni, üzemeltetni. Legfeljebb a bedrótozott ruha lehet kicsit kényelmetlen. Vagy nem?
(#) Lázár Péter hozzászólása Jún 2, 2012 /

Léptetőmotor vezérlés kicsit másképp.
(#) Tarbur hozzászólása Jún 2, 2012 /

Elég jópofa kis bicikli lámpa ez. Az egészen biztos, hogy indukció a működésének az alapja, de a miként is érdekelne. Csak felni és más semmi... Akár meg is próbálnám megépíteni
(#) Gafly hozzászólása Jún 3, 2012 /

Azt hiszem ez is valahol a történelem része lesz...
(#) digixtibi válasza digixtibi hozzászólására (») Jún 3, 2012 /

A link lemaradt: Link
(#) szamóca hozzászólása Jún 13, 2012 /

Következő: »»   73 / 627
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem